![]() |
|
Anténa na 3000 programů :)Už se to tu možná probíralo, ale neustále na mne na různých webech vyskakuje reklama na tuto anténu. Musel jsem na to kliknout, abych se dozvěděl co je to za zázrak, který přijímá více než 3000 programů z celého světa+ streamovací platformy HBO Max, Sky atd. a přitom je to podle popisu anténa na DVB-T2. Dokonce jsou tam i filtry proti rušení 3G, 4G a FM :). Dočetl jsem se až na konec, kde jsem samozřejmě nenašel kontakt na prodejce, pouze nějakou infolinku, která bude jistě za místní tarif. Původní cena 2999,- a jen dnes 1499,-. Je to samozřejmě nesmysl, ale bohužel moje 80.letá matka už se mě na to ptala, tak se bojím, kolik starých, nebo lidí, kteří se v tom nevyznají naletí. Je s podivem, že je možné běžně umisťovat reklamy na web s podvodným obsahem. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 104 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
@acceTaková bl**st a kolik vláken a reakcí. Když Tě to tak zajímá, tak to kup, namiř to do vesmíru a uvidíš. A jestli budeš telefonovat nebo psát prodejci, tak se ho zeptej kam to máš nasměrovat, odpověď si nahraj a ulož, spočítej kanály a jestli nebudeš spokojen, tak ho zažaluj za klamavou reklamu a tu odpověď podej jako důkaz. A tady s tím neot**vuj. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 548 |
![]() |
|
RE: Anténa na 3000 programů :)Nahrávku hovoru môžeš urobiť a potom použiť ako dôkaz, keď súhlasí nahravaná strana. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 687 |
![]() |
|
@Kasru podvodu se na to soudce ptát nebude |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 420 |
![]() |
|
@pierrepetrAle jo. Dokonca aj doma zhotovený kamerový záznam, pokiaľ nemáš niekde tabuľku, že objekt je snímaný kamerovým systémom nebude použitý ako dôkaz. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 687 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |