, sekce: Zkušenosti |
|
HbbTv,červené tlačítkoProsím radu.U TV Samsung Q led 1 rok staré dosud fungující Hbbtv na Nově a Primě se po vyžádání přes červené tlačítko objeví nápis - Není k dispozici. Přitom na 1.,2, programu ČT a Bratislavě plně k dispozici. Zkoušel jsem přes nastavení, vypnout TV, nedaří se. Od routeru jde kabel. Děkuji za opověď. |
navrami
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 100 |
|
|
RE: HbbTv,červené tlačítkočervený už nefrčí |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 619 |
|
|
@navramiOdkud přijímáš ty programy? |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 773 |
|
|
@navramiNa Samsungu, pokud je nový červené tlačítko není funkční. Kamarád musel v nastavení televize tlačítko aktivovat. Toto se ale odehrálo před několika lety. Jak je to dnes nevím. |
vladavlada
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 112 |
|
|
@navramiZkus televizi vypnout od elektrické zásuvky |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 430 |
|
|
RE: HbbTv,červené tlačítkoSamsungy nemusím, ale kdyby, tak bych bych zkontroloval připojení k internetu, stav baterií v ovladači a případně se mrknul třeba semhttps://www.arecenze.cz/clanky/jak-aktivovat-cervene-tlacitko-hbbtv-a-co-vsechno-prinasi-rozsireny-obsah-nabizi-i-radiove-stanice/#google_vignette |
MMorous
|
|
@MMorousPíše. že na ČT a "Bratislavě" mu to funguje. 4 dny nereaguje, tak mu to asi naskočilo. |
torny
|
|
@tornyAlebo mu naozaj nejde Intenet |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 2 360 |
|
|
@tornyMě vypadne tak 1 za rok tlačítko mikrofon, což je signál že jsou slabší baterie. |
MMorous
|
|
RE: HbbTv,červené tlačítkoMně na Samsungu (r.v.2018) také před 3 týdny přestalo jít HbbTV v MUXu 22 a 23. Na MUXu 21 (Česká televize) fungovalo v pořádku. Za pár dní opět začalo fungovat.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 486 |
|
|
@SirMaxMohla být pauza ve vysílání nebo nějaká ajťácká zkouška. |
MMorous
|
|
@MMorousDnešní chytré televize už nejsou klasické televize,mají malé paměti,jak se zaplní,vznikné problém,něco přestane fungovat,vůbec dané problematice nerozumíš,chyba může vzniknout kdekoliv,neozval se,tak mu to asi funguje a to je celé,včera jsem řešil něco podobného |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 430 |
|
|
@ProsatJj, stačí vypnout od elektrické zásuvky. Odborník se nezapře |
MMorous
|
|
@MMorousVýpadek ve vysílání HbbTV opravdu nebyl. Na TV Samsung (r.v.2021) v tu chvíli HbbTV šlo.Tenkrát jsem vyzkoušel vše, co v domácím prostředí lze (kromě továrního nastavení): - změna poskytovatele internetu (pro případ nějaké chyby na trase) - změna DNS serveru - restart TV - odpojení TV od napájení na 60 minut - přeinstalovat HbbTV aplikaci - vypnout/zapnout HbbTV - kontaktovat ČRA, zda se něco nezměnilo - kontaktovat podporu Samsung Naštěstí se zde na Parabole ozval uživatel se stejným typem TV a stejným problémem s HbbTV. To vyloučilo jakékoliv místní podmínky jako důvod výpadku. Co mohlo způsobit výpadek HbbTV na mé televizi v MUXu 22 a 23 je těžké říct. Ale nejpravděpodobnější se mi zdají 4 možnosti. 1) vysílatel v tu chvíli nevysílal parametry pro starší protokol HbbTV 2) vysílaný odkaz pro starší HbbTV nebyl v tu chvíli dostupný 3) nějaká chyba routování v datacentru 4) případně chyba nějakého certifikátu VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 486 |
|
|
@SirMaxVyjádřily se tenkrát ČRA? A po dotazech se to zase rozběhlo? Měl jsem podobný problém na Seznam TV na mux 23 asi před 2 lety, kdy pár dní se jen točilo kolečko. Dostal jsem od TVSeznam standardní odpověď "Děkujeme za váš dotaz", ale samo se to rozjelo. |
torny
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|