![]() |
|
LG tv TIPSPORTdá se nainstalovat do tv lg 6200 uk Tipsport chtěl bych tam sledovat fotbal![]() |
osbourne
Registrace: 12/2019 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
RE: LG tv TIPSPORTmám lg chtytrou, tam jde normálně jen prohlížeč, aplikace tam nebude ke stažení do televize v obchodě.do prohlížeče zadat normálně web tipsportu ,a pak zvolit live přenos a kliknout na zvětšit okno ikonku - kdysi jsem tam sledoval cz hokej ale sekalo se to asi po minutě a absolutně nepoužitelný, ted jsem zkoušel nakej tv přenos a ani 1 ze 3 přenosu nefungoval. lepší si platit oneplay a na cizí ligy koukat na notebooku. ten prohlížeč je brutálně pomalej v načítání něco jak když to dřív jelo přes modem v 90. letech. |
vandator
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: LG tv TIPSPORTjá jsem to zkoušel přes mobil a docela v pohodě, zásek žádný, akorát nejde obraz uplně přes celou obrazovku, zkusím se s tím ještě pohrát, jestli to stáhnu do tv![]() |
osbourne
Registrace: 12/2019 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
RE: LG tv TIPSPORTV telefonu načtu webovou stránku Tipsportu. Spustím live stream a dám přenášet do televize. Sleduji hokejovou Maxa ligu a zápas je přes celou obrazovku a neseká se. |
polhrad
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
![]() |