, sekce: Jiné placené TV |
|
Trikolor ešte razSom šokovaný, čo sa to tu s ludmi stalo.Páni sa musia velmi rehotať v akom marazme je skoro celý národ, tak si môžu robiť čo sa im zachce.Stručne-môj známy má za ženu rusku už xy rokov, slušní ludia.Dlhé roky pozerali ntv+ cez satelit, až dovtedy, ked ten jeden satelit museli z dôvodu demokratického rušenia odsmerovať, takže u nás už nechytatelný ani s možno 3m tanierom.Chceli doniesť trikolor a doniesli, aj ked som im jasne povedal, že kopa programov tu aj tak nepôjde.Ale v obchode u nich im predavač povedal, že pôjde.Boxy sú hybridy, tak majú aj sledovanie cez net, ale u nás je to bloknuté.Prijímače na príjem sat sú tak ošetrené,že ked nezachytia signál z toho odsmerovaného satelitu expres amu, tak nenaladia nič, aj ked u nás ide 5tp z Eutelsatu 36D.Dnes v čase netu majú už samozrejme aj iné alternatívy, takže pozerajú hlavné kanály a ostali pri tom ntv, čo ešte ide.Poprosím admina aby to tu uzamkol.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 345 |
| Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 120 | |
|
|
@peterskKde som bol ja?Chlapce, 15 rokov som pracoval pre nadnarodnu spolocnost a jazdil a lietal som do krajin Europy (okrem vsetkych krajin strednej Europy) AT, DE, FR, GB, IT, ES a NL. 15 rokov! Skoncil som s tym len pred tromi rokmi. Mna tu niekto ide poucat o tom, ako funguje, alebo skor ako nefunguje Europa... Ach, jaj! To hadam ani nie je mozne... |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 2 278 |
|
|
@Jean RenoTy si úplne v pohode, povieš si svoje a nemáš potrebu druhým niečo vnucovať. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 511 |
|
|
@Jean RenoNo tak keď si toľko cestoval, tak vieš ako to je. Sice ešte pred 3 rokmi to bolo úplne inak. Neviem kde som Ťa ja poúčal ako funguje Európa. Nikde. Len som sa spýtal či si bol teraz v Nemecku alebo vo Francúzsku. Či si vyšiel do ulíc tak okolo 22:00 večer. Je to hrôza a des. A to je fakt. Nie môj názor.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 710 |
|
|
@Halford89To teda nemam - dobre pises. |
Jean Reno
|
|
@peterskHroza a des je to aj v Zlatych Moravciach a v ktoromkolvek meste na vychodnom a juznom Slovensku... Nieco pisu aj o okoli nocnych podnikov u nas v Nitre...Konkretne v Parizi som bol pred dvomi mesiacmi, tulali sme sa po uliciach az do polnoci - a nic. Ani naznak nasilia, ci aspon obtazovania. |
Jean Reno
|
|
mělo to být zamknuté vláknoromannitra to požadoval po adminovi hned v úvodu (potřeboval si jen pohladit bebínko), tak už toho nechte... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 394 |
|
|
@lanceMy sme mu len radili potom prišli ti ktorí radi tu diskutujú o politike takže som mu iba radil mal to admin zamknúť ked som mu poradil bolo by to lepšie tieto dohady nevedú nikde žiaľ zase iba sme sa tu pohádali aj keď autor témy rady už dostal zase za to môžem ja že?Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 247 |
|
|
RE: Trikolor ešte raztrikolor to není, ale je to dost ruských programů. 42E, frekvence 11012 a 11757. Pro běžné užití to i lidem s naším občanstvím a ruskou národností musí bohatě stačit.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 424 |
|
|
RE: Trikolor ešte razPardon 11727.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 424 |
|
|
RE: Trikolor ešte razPozriem na Black list a vidim, ze je upratane |
Jean Reno
|
|
@Jean Renoto je to vase demokraticke riesenie kto ma iny nazor zablokovat |
vili1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 680 |
|
|
@vili1Velmi sa mylis. A nemas pravdu. Nie za iny nazor.Podla mna boli zablokovani pre porusovanie pravidiel diskusie. Ak vies citat a este aj rozumies pisanemu textu, tak si precitaj, ktore pravidla porusovali. Ako viaceri, aj ja som pozadoval uzavretie diskusie adminom. Admin neuzavrel, ale poupratoval. |
Jean Reno
|
|
@Jean RenoKamo stym súhlasím len treba si pozrieť kto začal s témou politika, jedno podobne admin zmazal lebo ste sa tam pohádali , na to aby ste mu poradili taktu začnete útočiť a zo mňa si robíte srandu.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@Jean RenoS tebou problém diskutovať nemám ani s Halford89 ani s Petersk proste ten má na veci podobné názory ale s niektorými sa to nedá. Všetko čo napíšem tak mám hneď nálepku že som popletený a pritom sa snažím vystupovať slušne ešte som tu nikoho neurážal, lebo mám iné starosti a prioty ako viest diskusiu na tému ktorá iba rozdeľuje ľudí možno sa začnem venovať od budúceho roka PC technike lebo ma to začalo baviť.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
RE: Trikolor ešte raz"začnete útočiť a zo mňa si robíte srandu""hneď mi dáte nálepku" Kamo,kde som ja na teba utocil? Kde a kedy som si ja z teba robil srandu? Kedy som ti ja dal nalepku? Myslim, ze si pleties pojmy s dojmami a osocujes ma. Ak sa to mna netyka, tak preco pises "zacnete", "robite", "date"? Uvedom si, co a komu adresujes - prv, nez to odosles. |
Jean Reno
|
|
@Jean RenoJa to hovorím všeobecne na teba nemám nič zle , ale sú tu po niektorí ktorí radi na mňa útočia.Viď Zmarian ako minule niečo napíšem alebo poradím tak si hneď robí zo mňa srandu s tebou diskutujem rád. Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@Jean RenoSamozrejme že od teba som tu nálepku nemal nikdy mám nech sa darí.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@Jean RenoNebuď taký vzťahovačný. Veď Zetor cca 50 minút pred Tvojou reakciou skorigoval vo svojom druhom príspevku svoj názor o Tebe.A najpodstatnejšie je to, že kto do dovtedy vecnej diskusie ako prví zatiahli politiku a všetko to rozpútali. Začalo sa to 06.10.2025, 13:32.09 osobami, ktoré to robia bežne. Tí však ostali nepovšimnutí. Nerozumiem, prečo si práve Ty hneď na začiatku pociťoval potrebu tiež priložiť polienko do ohňa. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 504 |
|
|
@Frank11Pred 50 minútami som mu iba písal že s ním diskutujem rád takže toľko k tomu žiaľ túto tému už mohli uzamknúť bolo by to lepšiu.Skor toto čo som adresoval tak to bolo iným všeobecne , tak treba čítať čo píše druhý.Posledne tri roky dávate radi nálepky hlavne už 3 roky za to že mám iný názor.Zial tieto diskusie nevedú nikam ak sa chcete so mnou baviť o takých témach najlepšie cez e-mail tam sa môžme baviť o politike koľko len chcete.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Ak si to chceš vydiskutovať tak napíš súkromne, lebo vo verejnom priestore je toto už dávno mlátenie prázdnej slamy. Ak si všimneš, tak som debatu opustil po prvých osobných útokoch, posmeškoch a fabulovaných ohováraniach na moju adresu - tebou ospevovanými osobami, s ktorími si tak dobre rozumieš. To je asi debata v tvojom uchopení: ľudia ktorí si myslia to isté a iní nech sú ticho a môžu byť kľudne osočovaní.Ak namietaš politicky ladené príspevky, tak scrolluj dozadu a všimni si Halfordov prvý rozsiahly politický okydávajúci príspevok a možno uvidíš aj celú plejádu vlastných príspevkov. Tak aj trošku sebareflexie. Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 429 |
|
|
@Frank11Ja som mu zo začiatku iba radil a to že niekto sem začne politiku tak to aj potom vyzerá jeden niečo napíše a to sa už zastaviť nedá aj Enosat tiež mal podobnú tému.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@zmarianChápem ja to tu zažívam tiež ale čo už baviť sa môžeme o politike ale súkromne vieš keď vždy niečo napíšem že chcem oponovať tak hneď mám nálepku, takže nie si sám kto tu dostáva nálepky Posledné 3 roky je to tu divné zvážim či nepôjdem preč som aj na PC fórach ale také ako osobne útoky tam nepoznám vždy vedia poradiť.Samozrejme viem aj tu poradiť ak treba ale hlavne spoznať nových ľudí s niektorými aj osobne píšem čo som rád.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@zmarianIba pre info nikdy som si nedovolil ťa zosmiešnit a ty si to urobil viac krát ako sa mám potom cítiť?Ako mám viesť slušnú diskusiu?Keď si si zo mňa tiež robil srandu?Že mám ísť Romanovi pomôcť ladiť Pervyj kanal?Ako to mám chápať?Vieš snažím byť slušný a menej útočný ale takto sa to nedá povedal som ti niekedy že máš ísť niekomu ladiť napríklad USA kanály? Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Toto by bolo vhodné viesť súkromne, ostatných nemusia zaujímať naše osobné "krivdy".Prekvapuje ma že si berieš osobne to, o čom je samotné založené vlákno. Predsa ladenie tých kanálov, s ktorým si zakladajúcemu aj pomáhal. Toto je tá veľká krivda? Neni trošku silnejšia káva ak o niekom napíšete text typu "mentálne chorý, zmeravený starý invalid ktorý sa o seba nevie postarať, je zatvorený vo svojej izbe a nevie ísť von"? A to opakovane už. Ako ruku na srdce... Ak sa na takomto verejnom ohováraní vy (veru, aj ty) dobre zabávate, tak na mňa neukazuj akú veľkú krivdu som ti spôsobil s tým ladením. Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 429 |
|
|
RE: Trikolor ešte razJA davam definitivne bodku za touto diskusiou. |
Jean Reno
| Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 120 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|