, sekce: Jiné placené TV |
|
Trikolor ešte razSom šokovaný, čo sa to tu s ludmi stalo.Páni sa musia velmi rehotať v akom marazme je skoro celý národ, tak si môžu robiť čo sa im zachce.Stručne-môj známy má za ženu rusku už xy rokov, slušní ludia.Dlhé roky pozerali ntv+ cez satelit, až dovtedy, ked ten jeden satelit museli z dôvodu demokratického rušenia odsmerovať, takže u nás už nechytatelný ani s možno 3m tanierom.Chceli doniesť trikolor a doniesli, aj ked som im jasne povedal, že kopa programov tu aj tak nepôjde.Ale v obchode u nich im predavač povedal, že pôjde.Boxy sú hybridy, tak majú aj sledovanie cez net, ale u nás je to bloknuté.Prijímače na príjem sat sú tak ošetrené,že ked nezachytia signál z toho odsmerovaného satelitu expres amu, tak nenaladia nič, aj ked u nás ide 5tp z Eutelsatu 36D.Dnes v čase netu majú už samozrejme aj iné alternatívy, takže pozerajú hlavné kanály a ostali pri tom ntv, čo ešte ide.Poprosím admina aby to tu uzamkol.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 351 |
| Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 120 | |
|
|
@zmarianToto mi je tiež ľúto ale sú to vaše spory vieš ja to ľahké nemám tak snažím viesť diskiu hlavne k téme a hlavne keď dostanem nejakú odpoveď tak slušne poďakovať veď sme ľudia predsa,ak máš s niekým spory ako Petersk tak si to rieš s ním môžeme sa baviť aj tu ale poprsím slušne ja sa snažím tiež byť aj k tebe slušný aj k iným nemám problém diskutovať o hoci čom, vždy budú témy ktoré nás rozdeľuju ale takto to chodí,nech sa darí.Ja som aký som ale snažím sa.Mňa teraz baví PC technika tak možno sa tomu budem venovať neviem koľko mi dá Boh ešte aby som tu bol ale tak chcem že keď raz z tohto sveta odídem tak aby niečo po mne ostalo že niekomu som aj osobne pomohol vieš mám svoje problémy takže snažím sa nie som ten tip človeka že budem iba sedieť a čakať na to posledne tak venujem sa veciam ktoré má bavia.A hlavne držia pri živote. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
@Zetor25Ja nemám žiadne spory, výmysly sú mimo mňa. Čo s nimi? Huckáte sa tu medzi sebou proti diskutujúcim iného presvedčenia, nestrpíte nič iné ako to vaše, fabulujete a ohovárate. A prídeš sa potom posťažovať akú krivdu si ty utrpel. Ach, jaj. 😔Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 443 |
|
|
@zmarianKončím túto diskusiu chcel slušne odpovedať tak nechaj to už tak nech to admin zamkne,majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
RE: Trikolor ešte razJa s k tomu ešte vyjadrím a naposledy. Takže po každé ako sa objaví téma, ktorá sa týka ruských staníc, tak po každé a vždy tu jedni a tí istí začnú prezentovať svoje rusofóbne nastavenie. Nikto nie je zvedaví na tie vaše nálady.Skrytou formou osočíte každého s iným nastavením a presvedčením, po lopate z každého robíte (nevhodné slovo)a, kto sa na dianie nepozerá rovnakou optikou. Vnucujete svoje názory, na ktoré nikto nie je zvedavý. A tým vyprovokujete hádku až do takej miery, až kým vás niekto nepošle tam kam až slnko nesvieti. Samozrejme potrestaní sú len tí čo reagujú nevhodne. Neviem si predstaviť a radšej ani nechcem tie vaše životy, ak vás toto napĺňa. Mne je vaše politické nastavenie hlboko u (nevhodné slovo)e, ale prezentujte si ho a dokazujte si ho s kamarátmi niekde v šenku na pive, ak vôbec nejakých kamarátov máte. Alebo si to nechajte na weby nato určené. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 580 |
|
|
@Halford89Opäť príspevok len v osobnom a útočnom duchu, o tom aké vraj máme životy a kamarátov. 😔Keď sa rozvíri debata po tvojom všeobecnom politickom príspevku, tak chceš aby ti tu len pritakávali? Pravé a ľavé háky pri debate beriem v rámci argumentačného súboja, ale vaše osobné, urážlivé podpásovky tolerovať nemusíme. Ako ani akúsi vašu doktrínu že s vami musíme súhlasiť a vlastné pohľady na tú-ktorú vec skrývať. To neni debata. Potom si debatuj iba s tými ktorí hovoria to isté ako ty. Uvidíš aké to bude zaujímavé a inšpirujúce (irónia). A na rozdiel, nepotrebujem tu rozoberať tvoj nejaký domnelý život a kamarátov. Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
|
|
@zmarianNapísal som, že máš svoju politiku riešiť na pive s kamarátmi ak nejakých máš... ak to vnímaš ako útok, tak si dosť vzťahovačný a to o niečom svedčí.A takisto som nikdy nenarážal na intelekt svojich oponentov a ani nikdy som niekomu nenapísal, že šteká ako naposledy Palo v inej diskusii. Ako fakt, ja sa nemienim tuto o týchto veciach hádať a hádam ti jasné, že nikto nezmení svoje dlhodobé nastavenie len na základe tvojich príspevkov. |
Halford89
|
|
@Halford89Naozaj si myslíš že som tu na nejakej misii aby som teba alebo niekoho presvedčil? Na čo by mi to bolo? Bola by to strata času.Argumentujem, prezentujem svoje názory, svoje videnie, ktoré sa ti nemusí pozdávať, ani páčiť, ale budeš to musieť tolerovať ak sa zhodneme na slobode slova a vyjadrovania. Tak mi nezazlievaj ak sa vyjadrím aj ja v tej-ktorej veci a nebude to vôbec korešpondovať s tvojim svetom. Nemusí to totiž korešpondovať, lebo môžem slobodne vyjadriť disent i nesúhlas s tým čo napíšeš. A podčiarkujem ešte raz, že bez toho, aby som sa nezvane pchal do tvojho života alebo riešil či by som si s tebou sadol na pivo. No keby si útočil na moju osobu namiesto tvrdej ale predsalen korektnej debaty, tak nesadol. Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
|
|
@zmarianTak vidíš ja tiež prezentujem svoje názory a videnie. Čo za to tu dostávam ?Iba nálepky.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Normálka, ako každý. V rámci súboja argumentov. Nikto nie je nekritizovateľný, s ktorým sa dá iba súhlasiť. Ale kedy som ti osobne vliezol do života alebo vytiahol na teba niečo osobné? Nikdy. Vždy som reagoval na konkrétny príspevok, ktorý mi ale v diskusii prináleží komentovať aj hodnotiť podľa seba.Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
|
|
@zmarianPíšem ti posledný príspevok lebo uz má to nebaví nikdy som sa o teba ako osobu ani iných nezaujímal je mi to jedno ešte som ťa ani raz nikdy tu neurazil ani nevinadal ale hádam názor svoj vyjadriť môžem na to čo si myslím alebo to už toto chcete zakazovať?majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
RE: Trikolor ešte razOsobne mi je jedno ako žiješ čím sa živiš proste toto je fórum môžeme mať rôzne názory to nie je choroba že niekto má taký alebo iný názor, mne proste je jedno mám iné starosti v živote ako riešiť niečo čo sa má vôbec netýka teda zatiaľ.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@zmarianUž som dnes písal, že tvoje politické názory sú mi ukradnuté, to aké máš nastavenie je tvoja osobná vec. Avšak prezentuj si ich a kludne sa hádaj s druhou stranou na miestach nato určených. |
Halford89
|
|
@Halford89Mal si sa držať pôvodnej témy. Ruské kanály z paketu Trikolor a čo sa na nich vysiela - nie rozloha nemeckých supermarketov, naše národné pseudokrivdy alebo druhá svetová... Tak sa nečuduj že príde adekvátna reakcia z druhej strany.Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
|
|
@zmarianJa som nezačal prvý. V iks diskusiách, na tému ruské stanice alebo STVR, vidím hejt a politiku, ktoré s témou ani nesúvisia, čím ty alebo tebe podobní vyvoláte roztržku.Na tento web nechodím preto aby som tu čítal politické, rusofóbne a nenávistné príspevky. |
Halford89
|
|
@Halford89S médiami ten politický background bohužiaľ súvisí, tak pri STVR ako pri ruských štátnych médiách, netreba si zatvárať oči. Alebo ty si ich môžeš za mňa kľudne zatvoriť, ale od nás nežiadaj, aby sme urobili to isté.Lovenie stopnutých ruských kanálov z orbitu na území EU, detto. Nemôžeš od nás požadovať aby sme boli hluchí a nemí v súvislosti s tým čo sa tu a okolo nás deje. Máme právo sa ozvať pri danej problematike. Pri danej problematike. Tvoje nemecké supermarkety a ich údajná diskriminačná rozloha mi nijako nevojde do žiadnej digitálnej problematiky. Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
|
|
@zmarianAha... takže riešiť politika sa môže... ale len vtedy, keď to bude vyhovovať tebe.Inak stále som nepochopil čo ťa je vlastne potom ak chce niekto doma vo svojej obývačke sledovať ruské stanice.. |
Halford89
|
|
@Halford892x som napísal, ak sa to dotkne danej problematiky.Mne je jedno čo si doma púšťaš, no keď s tým vystúpiš vo verejnej diskusii, tak na to môžem zareagovať podľa vlastného úsudku. Tak ako aj ty môžeš zareagovať na to čo preferujem ja - ja ti to právo neodopieram. Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
|
|
@zmarianJasné... ty môžeš, ale pri druhých to už je problém, keďže si dobre pamätám na debaty ohľadne spravodajstva TV Markíza, DVTV či 360...🙄 |
Halford89
|
|
@Halford89Niekedy som ti povedal, že ti "zakazujem" reagovať alebo prezentovať v akejkoľvek diskusii tvôj pohľad na vec? Neblázni. Ale môžem sa predsa s tým pohľadom argumentačne pobiť, nie? Však sa povadíme o danej veci, lebo nesúhlasíme. Ale to je tak v poriadku ak to neskĺzne do osobnej roviny. Agree to disagree - dospejeme k súhlasu že nesúhlasíme.Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
|
|
@zmarianDobre... už to nechajme tak. Na druhej strane s tebou v niektorých veciach súhlasím. |
Halford89
| Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 120 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|