Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

Set box s možností vícekanálového záznamu současně

Prosím znalce o stanovení typu set boxu, který umožní na 1 kanál se dívat a druhý nebo i další nahrávat. Kanálem nemyslím naši politickou scénu.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

@samorost

Akýkoľvek 2 a viac tunerový.

Kimlo
Registrace: 1/2017

@samorost

2 nebo více zakódovaných programů? 1 nebo více poskytovatelů?

torny
Registrace: 3/2018

Jde mi výhradně o pozemní televizi

pro satelitní příjem se používá výraz "reciever", ikdyž v angličtině jde o přijímač obecně.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost

RE: Set box s možností vícekanálového záznamu...

Našel jsem jen dva.
Optex ORT 8932-2T, DVB-T2, dual tuner a Mascom MC820T2HD.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

@Jarous

A si si istý, že autor témy chce nahrávať iba z terestriálu?!

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Kterýkoliv linuxový receiver s výměnným dvb-t2 tunerem. Od dreama, vučka a gigablue, dreamy 900 a 920 mají v triple tuneru 2xsat+tuner dvb-t2, který je taky twin, i když to není nikde deklarováno.

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@mmiriboy

Aj si si precital nazov sekcie a prispevok autora o dva prispevky vyssie ako je ten tvoj?

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Ještě je v nabídce Xoro HRT 8770 Twin DVB-T2&C

torny
Registrace: 3/2018

TS 6820,mám doma -bez problémů./telesystem/

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

@samorost

TV+setopbox na nahrávky,i settopbox samostatný umí nahrávat a koukat se ,ale jen z jednoho multiplexu

pierrepetr
Registrace: 5/2006

- pre "black13a": áno, prečítal som si! ;)

- aj pre ostatných:
Už mnoho rokov preferujem v domácnosti combo linux stb, (tie najnovšie majú aj dual tuner pre terestrial), myslím si, že toto je najrozumnejšia cesta k úspechu a spokojnosti.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

EVOLVEO GAMMA T2 DUAL

savatage
Registrace: 5/2011
Odpověď v diskusním vlákně 3dny

@samorost

Já si to nahraju na OnePlay jedním klikem na 30 dní, a stačí mi k tomu jenom televize. A když to skouknu, tak se mi to samo v termínu smaže a nemám s tím žádnou práci. Zakládat si dneska doma nějaký archiv ? Má to vůbec smysl ? Jenom práce a starosti s přeplněnýma diskama, tříděním a mazáním a stejně na to nikdo nekouká.

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

Tu předraženou službu nemyslíš vážně :))) ,terestriál má zdarma

amper
Registrace: 6/2008

@amper

Ať je předražená nebo ne, v podstatě mám za pár kaček k dispozici cca 120-150 kanálů v reálné čase, tj. za 24 hodin když počítám pořad 2 hodiny 12 x 120 x 7 dní . . t.j cca 10 000 pořadů v každém okamžiku. Navíc si můžu dát do paměti na 30 dní co chci, další stovky nebo tisíce pořadů je na Voyo, tak mi přijde úsměvné ještě něco strkat někam na disk a pak to složitě dohledávat, promazávat a vůbec se o to starat. Pustím si co chci, kdy chci, kde chci, zastavím si to kolikrát chci a když u toho usnu, dokoukám to zase kdy a jak chci. A navíc můžu vybraný pořad nabídnout ke shlédnutí komu chci, kdo je na netu, protože si platím rodinný a stačí zapůjčit mu pin a může koukat z archivu. Tak na co se patlat s nějakou nahrávkou, vystřihovat z toho reklamy a podobný příšernosti.

MMorous
Odpověď v diskusním vlákně 2dny

@MMorous

A není lepšie pozrieť nahrávku z dvb-t, prípadne dvbs a preskočiť reklamy? Ty ako preskakuješ reklamy? Hop, hop?

Kasr
Registrace: 8/2008

@MMorous

Samorost se chce na něco podívat třeba za 5 let, ty se podíváš pravděpodobn tak nakulové, protože vývoj jde jen směrem vecpat reklamy,snižovat náklady, zaháčkovat zákazníka a co nejvíc ho dobře zpeněžit. Ty se nesnažíš nabídnou technické řešení, které vyhovuje tazateli , jen mu vnucuješ svůj způsob života. Rv

RAFI007

@RAFI007

Si to vystihol. On v archíve nenájde staršie veci a keď nájde, tretinu času sa bude pozerať na reklamy! Ja si relácie, čo podľa mňa majú hodnotu nahrávam z dvbs, prípadne dvbt (väčšinu som ani nepozrel, ale príde čas). A bez reklám. Tie pretočím. Zo strihania nahrávok som už vyrástol. Na to nemám čas. Ten využijem hodnotnejšie,ako strihaním nahrávok (aj keď cez videoredo je to dosť rýchle), alebo pozeraním reklám. Aj keď som na reklamy stopercentne imúnny a nevnímam ich.
K imunite reklamy postupne televízia a internet dostanú väčšinu ľudstva.

Kasr
Registrace: 8/2008

@Kasr

Asi jsi trochu zaspal dobu kolego. Pouze u aktuálně vysílaného programu jsi max v reálu, ale to je snad jasný. Jinak tam i zpátky bez problému

MMorous

@RAFI007

No máš pravdu. Za 5 let hledat Babiše nebo Voldánovou na saních bude možná honička

MMorous

@MMorous

Kasr má pravdu. Takové hudební pořady z France TV vidím i po 5 letech a to díky nahrávání, už se nikde sehnat nedají. Nedávno jsem takhle viděl Chanson challenge, nevím kde bych to jinak hledal. Ani ty pirátské weby už nejsou co bývaly, televize pořady neopakují většinou nikdy. A proč nezakládat archiv? Naopak nechápu že nějakých 20% diváků považuje IPTV a nahrávky na 30 dnů za výhodu. Pustit si co a kdy chci z internetu opravdu nemůžu, jen těch pár dnů jednou za pár let kdy mi to platforma poskytne. A to ani nemluvím o tom že na Oneplay je jen to co se distribuuje do Česka a existují k tomu titulky, takže skoro nic.

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

@JanM

France na pozemáku? A OnePlay - napřed si to pořiď a pak diskutuj. Titulky - to je právě to co mi tam vadí. Je vidět, že s tím nemáš zkušenosti. Je tam skoro 100 procent absence titulků. Jazykové mutace ano, ale titulky jsem zaznamenal za ten rok co to mám snad jenom 2x. Políčko je přeškrtnuté - titulky vypnuty.

MMorous

@MMorous

Mám zkušenost takovou,že díky nenažranosti,neznalosti jejic techniků O2, hodně jejich minulých klientů od nich odešlo :)))

amper
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně včera

@MMorous

A na to,co chce Samorost,mu stačí obyčejný setopbox s nahravánim,který si pořídí za hubičku :) A nemusí platit předražený O2 a není závislý na internet!

Prosat
Registrace: 8/2005
Odpověď v diskusním vlákně DNES!

@amper

Já mám zase takový zkušenosti, že platím měsíčně 1200,-, mám v tom Net 250/250, Neomezený volání+4GB dat a OnePlay Max + rodinný, když odečtu Net a mobil, vyjde mi to na cca 600,-, 300,- mi vrátí AirBank takže cca 300 pro 3 rodiny, t.j. stovka měsíčně pro rodinu - neber to. A je v tom i pronájem modemu.

MMorous
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra