, sekce: DVB-T přijímače |
|
Set box s možností vícekanálového záznamu současněProsím znalce o stanovení typu set boxu, který umožní na 1 kanál se dívat a druhý nebo i další nahrávat. Kanálem nemyslím naši politickou scénu.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 424 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
|
|
@MMorousmáš zajímavé zkušenosti. Rodinný se jmenuje správně Rodinné sledování a neznamená pro 3 rodiny ale pro 3 zařízení v jedné rodině. Porušuješ VOP Pořád jsi zapomněl v 6 příspěvcích poradit typ DVB-T přijímače samorostovi |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 092 |
|
|
@RAFI007Díky za poučení. Zato ty jsi poradil výborně. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 625 |
|
|
@MMorousUrčitě neradil,jak podvádět,porušovat pravidla O2 |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 368 |
|
|
@amperJá mám zaplaceno pro 3 zařízení a můžu si to pustit kdekoli a kdykoli i na dalších zařízeních, jenom nesmí být překročen počet současně spuštěných třech zařízení. Ptal jsem se osobně i na pobočce, jestli je služba vázána na IP adresu. Odpověď byla není, můžete si to pustit kdekoli. Jestli i v cizině, to jsem zatím nezkoumal. Ale vadí mi, když někdo zveřejňuje nepravdivé informace. Tak se prosím pro příště podle toho zařiď a nepiš sem nepravdy. |
MMorous
|
|
@MMorousJedině kdo zde lže,jsi Ty sám,jasně jsi napsal pro tři rodiny!Tím porušuješ VOP!Žádnou nepravdu jsem nenapsal. |
amper
|
|
@MMorousNesouvisí to s tématem, ale vzhledem k tomu, že navádíš ostatní svou neznalostí k porušování VOP s jeho důsledky, tak tu máš výcuc VOP k tvému tvrzení, že můžeš svůj přístup po stovce prodat k používáním pro další 2 rodiny.VOP:2.8 Veškerý Obsah Služby je určen výhradně k Vašemu osobnímu užití. Komerční nebo podnikatelské užití Obsahu Služby, popř. jakékoli jiné neoprávněné užití Obsahu Služby, je výslovně zakázáno. Dále nejste oprávněn/a Obsah Služby jakýmkoliv způsobem šířit, kopírovat, upravovat, nahrávat, sdílet či jinak užívat v rozporu s těmito Podmínkami a příslušnými právními předpisy.8.3.5 Další prodej Plánu předplatného nebo přístupů do Uživatelských účtů je zakázán. 12.3.6 TV Nova Vás dále výslovně upozorňuje na skutečnost, že užívání Služby v rozporu s těmito Podmínkami může zakládat protiprávní jednání, jež může rovněž vykazovat i znaky trestné činnosti. TV Nova dále rovněž upozorňuje, že nelze vyloučit, že v případě příslušných právních kroků ze strany osoby dotčené Vaším protiprávním jednáním v souvislosti s používáním Služby, může být TV Nova povinna poskytnout příslušným orgánům údaje nebo informace získané o Vaší osobě v souvislosti s poskytováním Služby. |
RAFI007
|
|
@RAFI007Co do toho pleteš Novu ? A jaký kopírování. A jaká kéomerce ? V rodině si to může pustit kdo chce kdy chce a kde chce. Doma, na chatě, na hotelu na dovolevý atd. A protože si každý platí svůj Internet, tak má každý jinou IP adresu. Radši už nic nepiš. |
MMorous
|
|
@MMorousNevíš,jak z toho ven,tak to vše překroutíš,tak přestaň zde lhát |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 430 |
|
|
@ProsatNapřed si to kup a potom diskutuj. |
MMorous
|
|
@MMorousPrepáč, ale napísal si toto"vyjde mi to na cca 600,-, 300,- mi vrátí AirBank takže cca 300 pro 3 rodiny, t.j. stovka měsíčně pro rodinu - neber to." a potom " navíc můžu vybraný pořad nabídnout ke shlédnutí komu chci, kdo je na netu, protože si platím rodinný a stačí zapůjčit mu pin a může koukat z archivu. " Je to jasné porušenie VOP. Už sa z toho nevykrútiš. Ale v podstate tvoja vec, len neviem načo sa s tým verejne chváliš. |
longoria
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 141 |
|
|
RE: Set box s možností vícekanálového záznamu...Hádate a obviňujete sa tu, ako staré baby na trhu, alebo malé deti na ihrisku?Sekol sa v jedmom slovíčku a už je oheň na streche - hanba vám! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 200 |
|
|
@mmiriboyStydět se za něco,co je neobhajitelné,jsi trošku mimo realitu |
amper
|
|
@longoriaNapřed se s problematikou seznam a potom diskutuj. Můžeš si to i přečíst, např. tady:https://www.o2.cz/podpora/oneplay/problem-web/limit-soucasne-sledovani |
MMorous
|
|
@MMorousNapísal som na O2chat. Musím si priznať že OnePlay funguje zatiaľ tak ako si napísal. Takže si priznávam, že odpovedal som nesprávne. Mýlil som sa. Odpísali mi, že môžeš dať prihlasovacie údaje ale len ak máš aktivované Rodinné sledování len rodinnému príslušníkovi aj vtedy ak býva inde, nie s Tebou v jednej domácnosti. Najviac však na 3 zariadenia. Takže sa ospravedlňujem. |
longoria
|
|
@longoriaNechápu,za co se omlouváš,3 rodiny nejsou rodinní příslušníci! |
amper
|
|
@amperAle je to tak ako som písal. 3 rodiny môžu byť napríklad ja, syn a dcéra a môžu bývať inde. |
longoria
|
|
@longoriaAno je to tak. Syn a dcera. Jako u mě. Problém může nastat, když si to dcera pustí někde na mobilu a doma se zapomněla odhlásit, tak potom musí zavolat mě a já to musím odhlásit na dálku jako admin.Díky že jsi to srozumitelně vysvětlil |
MMorous
|
|
@MMorousJako vždy,opět píšeš nesmysly,nemusíš odhlašovat,pokud nesleduješ na daném zařízení a rodinné sledování znamená v jedné rodině a ne tři rodiny,jak jsi tvrdil. |
amper
|
|
@amperNa moju otázku odpísali toto a myslím si, že je to dosť konkrétna odpoveď na tvoj problém"Dobrý den, služba Rodinné sledování v rámci Oneplay umožňuje sledování na více zařízeních současně, konkrétně na třech zařízeních. Pokud máte aktivovaný balíček Rodinné sledování, můžete sdílet přihlašovací údaje s vaším synem, i když žije v jiné domácnosti. Je důležité, aby byl přihlášen ke správnému tarifnímu plánu, kde je Rodinné sledování aktivní." |
longoria
|
|
RE: Set box s možností vícekanálového záznamu...Pořád dokola. Řešíme manipulativní větu, kterou chtěl dokázat, jak je IPTV levné:"300 pro 3 rodiny, t.j. stovka měsíčně pro rodinu." Mmorus měl rovnou napsat, 300,- platím pro 3 osoby v rodině za podmínky zřízení účtu u Airbank, jak to teď správně uvedl. Rodina nerovná se 3 rodiny, které nemusí být příbuzné. A vo tom to je. |
RAFI007
|
|
@RAFI007Přesně tak,někdo si plete pojmy s dojmy |
amper
|
|
@ampernechci řešit rodinu,nebo kamaráda,prostě to tak funguje a třeba to není legální,ale v této oblasti je spoustu nelegálních sledování a fungují ke spokojenosti celé roky |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 502 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|