, sekce: Skylink |
|
vypadok nedela 12.10 okolo obedapostrehol niekto vypadok znacneho poctu transponderov na Skylink? zoznam nemam ale vsetky HBO a myslim ze aj CT1 uplne bez signalu (u mna)netvrdim ze uplne nefunkcny ale minimalne sa hrali s antenami na ASTRE a niektore transponderi boli uplne mimo nasmerovane....odhadujem asi hodinu to trvalo |
sky59
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 646 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
|
|
@kolleaha.. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 521 |
|
|
@onenonDakujem za uzitocny link.Avsak bolo by vhodne, prip. az potrebne, aby redakcia opravila nasledovne udaje: 1. Polohy satelitov su uvadzane s minusom, kedze udaj o dlzke ma nazov zapadna dlzka (napr. -23,5E, -17°). Neprakticke v nasich zemepisnych dlzkach. 2. Omnoho dolezitejsie je doplnit dalsie mesta na Slovensku (su tam iba Bratislava a Kosice). Chyba napr. Velky Lapas (pri Nitre) |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 2 366 |
|
|
RE: vypadok nedela 12.10 okolo obedaže veľký lapáš, si zabil |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 424 |
|
|
RE: vypadok nedela 12.10 okolo obedaVeľký Lapáš je v pohode.. ale čo také Krvavé Šenky pri Nitre? (medzi HC- NR pre neznalých) |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 521 |
|
|
RE: vypadok nedela 12.10 okolo obedaalebo Malá Čierna pri Bytči |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 424 |
|
|
RE: vypadok nedela 12.10 okolo obedaNo ja som uviedol iba jedno z dolezitych miest - lebo tam byvam |
Jean Reno
|
|
@Jean RenoTak ja som od Vranova a to mesto tam nie je , je tam iba Prešov takže je tam veľa miest tam nie je ale inak som Kedysi používal Dishpointer tam je aj obec z ktorej pochádzam.Takze viem si tam vypočítať azumit a elevaciu podľa polohy bydliska takže je to v podstate dobra stránka.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 342 |
|
|
@Zetor25Ale ved ja som to myslel ako zart - mam tam polmetrovy emotikon... |
Jean Reno
|
|
RE: vypadok nedela 12.10 okolo obedaje to vždy len vtedy ked je slnko presne v ohnisku paraboly zacláňa konvertor ktorý je na tej priamke takže je to na každej pozícii v inom čase, tak isto je to i na jar niekedy v 4 mesiaci, |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 369 |
|
|
@Duzumozno mas pravdu, slnko vtedy nebolo bola hmla/zamracene ale mohlo to tak byt, a kedze mam multifokus dokrivenu antenu co dava slabsi signal tak to mohlo ki tomu trvat aj tu skoro hodinku |
sky59
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 646 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|