![]() |
|
NBA na Prime VideoOd tejto sezóny bude okrem Nova Sport vysielať NBA aj Amazon Prime Video. Celkovo odvysielajú 66 zápasov zo základnej časti. Vybrané zápasy NBA Cup + Semifinále a Finále. Vybrané zápasy prvého a druhého kola NBA Playoff a 6 rokov z 11 budú exkluzívne vysielať obe konferenčné finále NBA. |
Drevak
Registrace: 8/2025 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: NBA na Prime VideoNetflix je v boji o časť vysielacích práv pre Ligu Majstrov na väčších západných trhoch.Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 204 |
![]() |
|
RE: NBA na Prime Videohttps://www.primevideo.com/tournament/amzn1.dv.icid.cf75b42a-68cd-4a1c-993a-a0b3f0575c5f/ref=atv_nb_lcl_cs_CZZoznam zápasov |
Drevak
Registrace: 8/2025 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
@zmarianOtázne je kto bude LM vysielať u nás nie nadarmo hovoril jeden Český komentátor keď začínal Canal + Sport asi to bol Bosak že práva môžu zobrať aj títo giganti a mal pravdu uvidíme snáď príde niečo lepšie ako Nova Sport možno DAZN ta kupuje tiež práva globálne alebo sa mýlim? Uvidíme kde bude Premier League lebo toto je moja najlepšia liga bez nej si vinked predstaviť neviem.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 108 |
![]() |
|
RE: NBA na Prime VideoToto sú malé trhy tu na východe, nemusia byť zaujímavé pre veľkých globálnych streamingových hráčov. Tak by som povedal že to zostane u miestnych hráčov. Čo si s tým športom neskôr začne taká Nova, je otázka. Či bude spúšťať ďalšie a ďalšie lineárne kanály alebo príde aj u nich chvíľa, keď povedia: tie a hentie prenosy už iba na OnePlay (alebo VOYO).Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
![]() |
|
RE: NBA na Prime VideoLen tak pre nejakú vzdialenú budúcnosť, ak budú mať práva na LM, Premier League alebo nebodaj MS a ME spoločnosti ako Amozon, Netflix a iní podobní, ako to bude so slovenskými či ako tak akceptovanými českými komentármi? A čo štúdiá a pôvodné rozhovory, ktoré k prenosom dnes normálne patria? Priniesť samotný prenos je jedna vec, ale nejakú pridanú hodnotu tomu predsa len dávajú televízie na jednotlivých trhoch. Toto všetko padne? Uspokoja sa napríklad v Nemecku že k prenosom už nebudú patriť štúdiá a rozhovory? Teraz sa tu rieši NBA, ktorá bude mať na Nova Sporte bohatý program. Ale keď raz pôjde o atraktívny obsah pre nás Európanov, bude to zaujímavé. Ja osobne si ale myslím, že televízie pridávajú k prenosom istú pridanú hodnotu, čo si pri napr. Netflixe celkom predstaviť neviem |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 941 |
![]() |
|
RE: NBA na Prime VideoVeď štúdia si môžu dať aj päť športových staníc s priebežnými výsledkami a kecať o dannej lige pol dňa . Sky de nemá koferenz má ho DAZN DE a normál kecajú v štúdiu . Cez ms v hokeji rtvs nemá zápasy ale má štúdio myslím a tam kecali o dannom zápase. Niekedy naši komentátori zosmiešňujú športovcov ani jeden mi nechýba neprofesionální , si myslia " páni dokonalí " akí sú . Len nech to zožere DAZN či Disney aspoň budú všetky zápasy k dispozícií nie tie ich tv výbery ktoré sú podla toho kto komu fandí v tej či onej tv . Nakúpia práva a nedávajú ani 60% nakúpeného okrem CANAL + s anglickou ligou . NBA bude na NBA League Pass , nova keď dáva NBA tak málo zápasov na to sa im človek vykašle niekedy nedajú ani play off , séria LA Lakers vs Golden State Warriors a zo šiestích zápasov dali iba slabých 2! zápasy našiel som to na zahraničnej tv . Kde je UHD ? tolko športových a iba Eurosport 4K vysiela ostatní na tu kvalitu vysielania kašlú je im to jedno ani svoje ligy nevedia vysielať v UHD či Bundesligu alebo Premier League není v UHD a to vysielajú desaťročie v UHD tu skapal pes u naších športových tv , len kúpia práva niečo dajú do tv a si myslia že sú najlepší 🤡 .Vidieť to na nova sport s nižšími anglickými ligami či sport tv s právami čo robia keď sa im kryjú zápasy dajú to na AMC Mikro na Sport 3 a Sport 4 🤡 áno presne preto si takmer každý kúpil velké tv aby ste to vysielali pre smartphony 🤡 pre mňa neakceptovatelné! MLB vysielané na Premier Sport 2 SK zmizla ale hlavne že to pre CZ dávajú na Oneplay Sport 2 a na Slovákov sa vykašlali ale neboj pozerá sa Oneplay Sport 2 aj na SK človek sa už zariadí . NHL.tv na DAZN paráda na nova sport s neustálými výpadkami obrazu a zvuku na smiech šašovia 🤡. |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
RE: NBA na Prime VideoUEFA čoskoro vyhlási prvé tendre na vysielacie práva Ligy majstrov, Európskej ligy a Konferenčnej ligy UEFA na obdobie 2027 - 2030. Podľa denníka The Times sa očakáva, že do súťaže o práva sa zapojí aj Netflix, čo by mohlo znamenať revolúciu vo svete vysielania futbalových zápasov na najvyššej úrovniTendre sa budú vzťahovať na päť kľúčových trhov: Francúzsko, Nemecko, Taliansko, Španielsko a Spojené kráľovstvo UEFA zvažuje predaj globálnych vysielacích práv na zápas prvej voľby každého zápasového týždňa jedinému vysielateľovi, čo by mohlo prilákať pozornosť hlavných streamovacích platforiem. Teraz sa podľa denníka „The Times“ údajne Netflix pripravuje na účasť v tendri . Ide o súčasť širšej reorganizácie systému predaja televíznych práv UEFA, ktorej cieľom je zvýšiť konkurencieschopnosť a prilákať nových mediálnych partnerov. Czytaj więcej na: https://satkurier.pl/news/246621/liga-mistrzow-uefa-na-netflixie-przetarg-wkrotce.html |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 398 |
![]() |
|
@LuboTSAk tie práva balíka B Ligy Majstrov vysúťažia na nemeckom alebo francúzskom trhu, tak určite poskytnú full servis, so štúdiom a moderovaním. Balík A zase dostane 1 domáci televízny vysielateľ. Tu ich tie práva zaujímať nemusia. Malé rybičky vo veľkom rybníku.Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
![]() |
|
RE: NBA na Prime Videoi La Ligu chtějí. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 804 |
![]() |
|
RE: NBA na Prime Videotk hlavně za mám zajištěnou PL na další tři sezony,více nepotřebuji ke štěstí.A co bude potom?Neřeším.Bůhví co bude za 3 roky,možná že budeme mít jiné starosti,možná ž už tu ani já nebudu.Člověk nuikdy neví co se stane. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 804 |
![]() |
|
@dawis77Pre sledovanie anglického, nemeckého a španielskeho futbalu mi aktuálny stav vyhovuje na 100%. A som rád, že si môžem pozrieť zápas, ktorý ma zaujíma. Môj víkendový program:Piatok: Hannover - Schalke 18:30 NS 4 Union Berlín - Mönchengladbach 20:30 NS 3 Sobota: Münster - Drážďany 13:00 NS 5 Burnley - Leeds 16:00 C+S 6 Bayern - Dortmund 18:30 NS 3 Atletico Madrid - Osasuna 21:00 NS 4 Nedeľa: Elversberg - Fürth 13:30 NS 3 Freiburg - Frankfurt 15:30 NS 3 Liverpool - Man. United 17:30 C+S Getafe - Real Madrid 21:00 NS 4 Keď je sezóna, nič iné nepotrebujem ![]() |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 407 |
![]() |
|
RE: NBA na Prime Videohttps://www.sportcal.com/news/all-in-for-apple-streamer-takes-us-rights-for-f1-in-700m-deal/Od roku 2026 do roku 2030 F1 v US na Apple TV . |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
![]() |