Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Náměsíčná - přenos z MET

Opera od Vincenza Belliniho dnes od 18:45. Utekl mi test dopoledne (od 10:30), jen předpokládám, že parametry zůstávají - 0,8W 12634H SR 14500 3/4 S2 QPSK. Transpondér by měl ožít nejméně hodinu před začátkem.

DPetr
Registrace: 2/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně 3dny

@RudoM

Rudi, ty si taký zanietený? Wow. :O

Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).

zmarian
Registrace: 6/2011
Odpověď v diskusním vlákně 3dny

@zmarian

Rád mám rock, vážnu hudbu, dobré opery. Obchádza ma jazz, dychovka, rap, soul a podobné štýly.

RudoM
Registrace: 5/2020
Odpověď v diskusním vlákně 2dny

@RudoM

Tak to ja mam zase takyto rebricek od no. 1 nizsie:
Jazz,klasicka hudba, rock, "dobra" opera, balet, country, R&B, soul.
Pop beriem ako nieco ma pozadi, niekedy rad pocuvam - ak to nespieva Beyonce, Alicia Keys, Adele, Jennifer Lopez, Lady Gaga, Anastacia, Charlie Puth, Sam Smith a podobne shity pre tych, ktorym nefunguju dobre mozgove centra pre vyhodnocovanie zvukovych vnemov.
Uplne neznasam rap, ale aj techno, hip-hop a dychovku tiez.

Jean Reno
Registrace: 2/2022

@Jean Reno

Nechcem písať na parabolu, aby som toto fórum nezamieňal za facebook alebo inú sociálnu sieť.
Som prekvapený tvojimi preferenciami. Prekvapený v dobrom slova zmysle.
V podstate je to u mňa podobné. Len nie ten jazz. Tomu nemôžem prísť na chuť. R&B, soul takisto, tam sa ani nesnažím.
Ja som pop nespomínal, nechcel som sa moc rozpisovať. Ty si to s tým pop-om vystihol úplne presne. Na pozadí áno. Viacero pesničiek sa mi páči (napr. Sia, ABBA, ...) a pri mnohých pesničkách, ktoré sa mi páčia, ani nepoznám interpreta.
Plný súhlas s tým, čo si napísal o mozgovom centre pre vyhodnocovanie zvukových vnemov. Z toho, čo si napísal o tvojich preferenciách, čo sa týka hudobných štýlov, domnievam sa, že my sme boli obdarení tým, čo mnohým chýba. Precítiť a vnímať hudbu.
Nezatracujem ľudí, čo im toto chýba, skôr ich ľutujem, že nezažijú tie pocity, čo my. Ale možno sú obdarení inými vlastnosťami, čo chýbajú mne.
Moje preferované rockové a metálové skupiny:
Pink Floyd, Marillion, Pendragon, Therion, Nightwish, The Waterboys, In Flames, ...

RudoM

@Jean Reno

Toto malo ísť do PM, všetkým sa ospravedlňujem.

RudoM

@RudoM

Dik za tvoj prospevok. Odpisujem ti na PM.

Jean Reno
Registrace: 2/2022
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra