, sekce: Skylink |
|
Canal+ planuje utlum sat vysilaniNa jinem webu ... hledej Skylink utlumovatAsi to vychází z ceny za pronájem sat kapacity. Na to by měli reagovat provozovatelé satelitů a snizit zenu za pronajem transpondéru, jinak jim všichni utečou do iptv Nic co by mělo být zitra ale za 7-10 let mozna jo ... celosvětově ... T90, Octagon 8008
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 278 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
|
|
RE: Canal+ planuje utlum sat vysilaniTo jsou STAROSTI!! |
janys
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 194 |
|
|
@ivo2001Tak asi ťažko znížia ceny náklady na distribúciu, veď x čoho by žili škoda že Canal + nevysiela všetky svoje DTH služby z jednej družice, bolo by to pre nich lepšie?Ako to mať takto poriešene, Rakúsko z 19,2,E , Poľsko z 13E Slovensko/Česko/Holandsko/Rumunsko z 23,5,E/1W. SK+CZ by mohli dať na 1W ostatne na 23,5,E.Alebo naopak , neviem síce kedy skončí Freesat na 1W ale už to plánujú dlhšie.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 146 |
|
|
RE: Canal+ planuje utlum sat vysilaniT-Mobile u nás už je dávno utlumil |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 823 |
|
|
@dawis77S tym súhlasím keď vypadne net tak nejde nič a je koniec sveta ako minule nešli aplikácie a už ľudia sa pýtali čo sa deje , síce na sociálne siete nechodím ale tak TV cez net mám ten mi vypadne dva raz za pol roka.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@Zetor25taky skoro na sociální sítě nechodím,to jde úpně mimo mě a sem za to moc rád |
dawis77
|
|
@janysTo je info z dnešní tiskové zprávy ...T90, Octagon 8008
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 278 |
|
|
Citsl somTen clanok som cital.. nuz skoda, mne SAT vcysielanie vyhovuje, kym ide, ho budem vyuzivat.. ak klasicku kablovku DVB-C...Presne tak IPTV, som tiez velmi zvedavy ked padne NET alebo nejaka dolezita trasa co zabezpecuje IPTV ktora nepojde a ine starsie technologie SAT, DVB-T/DVB-C pojdu.. To bude frflovin... Socialne siete - tiez som rad, ze nie som ich otrokom.. Minule som sa rehotal, typek oproti mne co siel viac vlavo,tak zadumanulo cumel do mobilu, ze nabural do znacky.. Ale ano, je to divoka doba, najma ked maldi miesto vravy len cumia do mobilov a sedia blizo/oproti sebe |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 215 |
|
|
RE: Canal+ planuje utlum sat vysilaniPredpokladám, že aj Skylink značka ako taká zanikne. Bude jedna OTT služba Canal+ CZ/SK a čo sa týka kvality internetového pripojenia, tak to bude za niekoľko rokov tiež úplne inde ako dnes. Rozhranie, kvalita, ponuka OTT tiež.Keď si spomeniem na Skylink Live TV takých 5-6 rokov dozadu, tak to bola katastrofa že až. Uvidíme čo prinesie budúcnosť a aké ďalšie služby bude Canal+ ponúkať, dnes je to Apple TV+, možno pribudne obsah z Netflixu a z ďalších veľkých streamových služieb. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 437 |
|
|
@dawis77Tak ja mám skôr Radšej osobnú komunikáciu ako on-line toho internetu tiež mám dosť síce tam nechodím ale som tam ešte lebo to mám na tablete na mobile nemám žiadne také apky, síce do krčmy nechodím ale tak táto doba je divna, dosť digitálna by som povedal.Niektori už nevedia ani medzi sebou reálne komunikovať keď sa stretnú ale online si povedia všetko. Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@Mopkypřesně tak,jak sem psal,lituji tu mladou generaci,my v jejich věku jsme blbli venku,hráli fotbal,v zimě hokej a další sporty a hlavně pořád běhali za holkama |
dawis77
|
|
@MopkySociálne siete už tiež skôr prežitok taký Facebook uznma cez 21 rokov ak dobre rátam,občas mam zapnuté spotify alebo YouTube tak hudbu počúvam tam.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@Zetor25hlavně ta mladá generace za chvíli ani nebude vědět co to je reálný sex |
dawis77
|
|
RE: Canal+ planuje utlum sat vysilanivšak už na to sou prokázaná data že mladá generace nemá tolik sexu co my,lituji je..Ale jednou přijde náraz a lidstvo se přece jen nakonec vzpamatuje,ale bude to hodně bolet.Ale já už se toho nedožiju.... |
dawis77
|
|
@dawis77Spomínaš na film Demlition Man, keď mal Sylvester Stallone kybernetický sex so Sandrou Bullock? 🤣🤣🤣Ale ako fakt, v 90-tych rokoch sa točili filmy, kde sa spomínala umelá inteligencia (Terminátor 2, Mission Impossible...) Tí režiséri boli vizionári na úrovni. Ale až bude kybernetická trtkačka realitou, tak sa svet už načisto v kravskú riť obráti a otočí o 720 stupňov. |
Halford89
|
|
@Halford89přesně tak, tam se obrátí,přesně si to vystihl |
dawis77
|
|
@dawis77S tým súhlasím žiaľ potom že prečo sa rodí tak málo detí?Keď každý dnes sedí za mobilom,ešte aj na WC ho berú.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@Zetor25je to tak kámo jak píšeš!To opravdu ta mladá generace ani vteřinu neumí žít bez mobilu,tabletu?Děs!Na to ale lidstvo dojede jednou... |
dawis77
|
|
@Zetor25a jak vyypadne net i třeba na minutku tak sou z toho ti mladí na prášky a neví co dělat bez netu.Je mi z té doby fakt na |
dawis77
|
|
RE: Canal+ planuje utlum sat vysilaniTo bude i konec firem, co se zabývají sat.technikou. Nejenom prodejci, ale i montáže atd.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 992 |
|
|
@dawis77Ja som zažil výpadok netu ešte v júni proste mi to bolo jedno.Bola búrka tak som to chápal.Lebo hodinu nebol prúd.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
RE: Canal+ planuje utlum sat vysilaniPlanuje utlmovanie? Vsak to uz roky bezi a bude bezat takto dalej. Menej sledovane programy sa budu na satelite vypinat, mozno sa nejaka kapacita usetri aj downgradeom z HD na SD tam kde to neni take citlive. Neni to nejaky novy trend.Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 267 |
|
|
Utok DDOS moze tiez obmedzit TVTak ono nemusi vypadnúť net, staci ak dakdo bude robiť DDOS útok na operatora. Zažil som to nedávno v robote, net siel pomaly a vsetko dlho načítavalo. Ak bude chcieť niekto pozerat TV a bude mu to nacitavat každých 20 sekúnd... Uvidime co prinese buducnost, ale mohli by aspon vyuzit HEVC a aj normu DVB-S2X..Mladez dnesna, toby sa dalo diskutovat v inom vlakne.. tu to ponechajme teme Canal+ P.S. Ja sa deti snažím viesť aby nekukali furt tablet.. aspon na bike sa mi ich podarilo vytiahnuť,ze radšej sa pobicyklujeme.. ked je škaredo tak sa snažím karty alebo clovece..nech kus logického uvažovania trénujú aj pri kartách aspon.. |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 197 |
|
|
@dawis77Ešte dodám, že dnes je taká doba, že aj niektoré dnešné ženy majú gule |
Halford89
|
|
@Mopky2dobře je vedeš,taky se o to snažím |
dawis77
|
|
@Halford89jo,o tom mi radši ani nemluv |
dawis77
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|