Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Canal+ planuje utlum sat vysilani

Na jinem webu ... hledej Skylink utlumovat

Asi to vychází z ceny za pronájem sat kapacity. Na to by měli reagovat provozovatelé satelitů a snizit zenu za pronajem transpondéru, jinak jim všichni utečou do iptv

Nic co by mělo být zitra ale za 7-10 let mozna jo ... celosvětově ...

T90, Octagon 8008

ivo2001
Registrace: 4/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Canal+ planuje utlum sat vysilani

To jsou STAROSTI!! Rv Rv

janys
Registrace: 2/2016

@ivo2001

Tak asi ťažko znížia ceny náklady na distribúciu, veď x čoho by žili škoda že Canal + nevysiela všetky svoje DTH služby z jednej družice, bolo by to pre nich lepšie?Ako to mať takto poriešene, Rakúsko z 19,2,E , Poľsko z 13E Slovensko/Česko/Holandsko/Rumunsko z 23,5,E/1W. SK+CZ by mohli dať na 1W ostatne na 23,5,E.Alebo naopak , neviem síce kedy skončí Freesat na 1W ale už to plánujú dlhšie.

Dávam si na chvíľu pauzu.

Zetor25
Registrace: 11/2015

T-Mobile u nás už je dávno utlumil :))) Ale budu se smát jak v budoucnu dojde k celosvětovému výpadku internetu dlouhodobému :))) To bude teprve sranda.Bo za chvíli se člověk ani nevy.ere bez nějaké te aplikace.Zvrácena to doba.Lituji dnešní mladou generaci,já už to nějak doklepu ;)

dawis77
Registrace: 9/2011

@dawis77

S tym súhlasím keď vypadne net tak nejde nič a je koniec sveta ako minule nešli aplikácie a už ľudia sa pýtali čo sa deje , síce na sociálne siete nechodím ale tak TV cez net mám ten mi vypadne dva raz za pol roka. ;) Keď je výpadok na strane operátora.

Zetor25

@Zetor25

taky skoro na sociální sítě nechodím,to jde úpně mimo mě a sem za to moc rád R^ Jedině když to je fakt nutné něco vyřešit důležitého.Ale to je fakt málokdy.Nejvíce mě vždy vytočí jak člověk vleze do hospody a každý tam čumí do mobilu,fakt hrozná dobo toto.

dawis77

@janys

To je info z dnešní tiskové zprávy ...

T90, Octagon 8008

ivo2001
Registrace: 4/2006

Citsl som

Ten clanok som cital.. nuz skoda, mne SAT vcysielanie vyhovuje, kym ide, ho budem vyuzivat.. ak klasicku kablovku DVB-C...
Presne tak IPTV, som tiez velmi zvedavy ked padne NET alebo nejaka dolezita trasa co zabezpecuje IPTV ktora nepojde a ine starsie technologie SAT, DVB-T/DVB-C pojdu.. To bude frflovin...
Socialne siete - tiez som rad, ze nie som ich otrokom..
Minule som sa rehotal, typek oproti mne co siel viac vlavo,tak zadumanulo cumel do mobilu, ze nabural do znacky.. Ale ano, je to divoka doba, najma ked maldi miesto vravy len cumia do mobilov a sedia blizo/oproti sebe :((

Mopky
Registrace: 11/2009

Predpokladám, že aj Skylink značka ako taká zanikne. Bude jedna OTT služba Canal+ CZ/SK a čo sa týka kvality internetového pripojenia, tak to bude za niekoľko rokov tiež úplne inde ako dnes. Rozhranie, kvalita, ponuka OTT tiež.
Keď si spomeniem na Skylink Live TV takých 5-6 rokov dozadu, tak to bola katastrofa že až.
Uvidíme čo prinesie budúcnosť a aké ďalšie služby bude Canal+ ponúkať, dnes je to Apple TV+, možno pribudne obsah z Netflixu a z ďalších veľkých streamových služieb.

Halford89
Registrace: 5/2025

@dawis77

Tak ja mám skôr Radšej osobnú komunikáciu ako on-line toho internetu tiež mám dosť síce tam nechodím ale som tam ešte lebo to mám na tablete na mobile nemám žiadne také apky, síce do krčmy nechodím ale tak táto doba je divna, dosť digitálna by som povedal.
Niektori už nevedia ani medzi sebou reálne komunikovať keď sa stretnú ale online si povedia všetko.

Zetor25

@Mopky

přesně tak,jak sem psal,lituji tu mladou generaci,my v jejich věku jsme blbli venku,hráli fotbal,v zimě hokej a další sporty a hlavně pořád běhali za holkama R^

dawis77

@Mopky

Sociálne siete už tiež skôr prežitok taký Facebook uznma cez 21 rokov ak dobre rátam,občas mam zapnuté spotify alebo YouTube tak hudbu počúvam tam.

Zetor25

@Zetor25

hlavně ta mladá generace za chvíli ani nebude vědět co to je reálný sex :))) Jinak já do te krčmy taky nechodím často,aby si tu někteří nemysleli jaký to nejsem pijus :))) To by mě přítelkyně hnala ;) Chodím tam tak jednou týdně na 5-6 kousků za kámošema a tak 2x do měsíce s rodinkou na oběd.Toť vše.

dawis77

však už na to sou prokázaná data že mladá generace nemá tolik sexu co my,lituji je..Ale jednou přijde náraz a lidstvo se přece jen nakonec vzpamatuje,ale bude to hodně bolet.Ale já už se toho nedožiju....

dawis77

@dawis77

Spomínaš na film Demlition Man, keď mal Sylvester Stallone kybernetický sex so Sandrou Bullock? 🤣🤣🤣
Ale ako fakt, v 90-tych rokoch sa točili filmy, kde sa spomínala umelá inteligencia (Terminátor 2, Mission Impossible...)
Tí režiséri boli vizionári na úrovni. Ale až bude kybernetická trtkačka realitou, tak sa svet už načisto v kravskú riť obráti a otočí o 720 stupňov. Rv :laughing: :laughing: :laughing:

Halford89

@Halford89

přesně tak, tam se obrátí,přesně si to vystihl R^

dawis77

@dawis77

S tým súhlasím žiaľ potom že prečo sa rodí tak málo detí?Keď každý dnes sedí za mobilom,ešte aj na WC ho berú. Rv Som FB deaktivoval ešte v roku 2020 tak mám iba Massengrer lebo proste ma to nezaujíma čo sa tam deje tam píšem občas s rodinou keď sa dlho nevidíme lebo sú ďaleko od nás ,občas dáme videohovor a raz za čas zájdeme k ním na návštevu.Takze mám radšej keď sme na oslavách spolu alebo cez Vianoce a veľkú noc. ;) Doba je divna.

Zetor25

@Zetor25

je to tak kámo jak píšeš!To opravdu ta mladá generace ani vteřinu neumí žít bez mobilu,tabletu?Děs!Na to ale lidstvo dojede jednou...

dawis77

@Zetor25

a jak vyypadne net i třeba na minutku tak sou z toho ti mladí na prášky a neví co dělat bez netu.Je mi z té doby fakt na ;P

dawis77

To bude i konec firem, co se zabývají sat.technikou. Nejenom prodejci, ale i montáže atd.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

@dawis77

Ja som zažil výpadok netu ešte v júni proste mi to bolo jedno.Bola búrka tak som to chápal.Lebo hodinu nebol prúd. :)) Takže som zvedavý či to všetko vydržia servery keď budú ľudia na sociálnych sieťach a zároveň pozerať tv.

Zetor25

Planuje utlmovanie? Vsak to uz roky bezi a bude bezat takto dalej. Menej sledovane programy sa budu na satelite vypinat, mozno sa nejaka kapacita usetri aj downgradeom z HD na SD tam kde to neni take citlive. Neni to nejaky novy trend.

Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).

zmarian
Registrace: 6/2011

Utok DDOS moze tiez obmedzit TV

Tak ono nemusi vypadnúť net, staci ak dakdo bude robiť DDOS útok na operatora. Zažil som to nedávno v robote, net siel pomaly a vsetko dlho načítavalo. Ak bude chcieť niekto pozerat TV a bude mu to nacitavat každých 20 sekúnd... Uvidime co prinese buducnost, ale mohli by aspon vyuzit HEVC a aj normu DVB-S2X..

Mladez dnesna, toby sa dalo diskutovat v inom vlakne.. tu to ponechajme teme Canal+

P.S. Ja sa deti snažím viesť aby nekukali furt tablet.. aspon na bike sa mi ich podarilo vytiahnuť,ze radšej sa pobicyklujeme.. ked je škaredo tak sa snažím karty alebo clovece..nech kus logického uvažovania trénujú aj pri kartách aspon..

Mopky2
Registrace: 10/2015

@dawis77

Ešte dodám, že dnes je taká doba, že aj niektoré dnešné ženy majú gule :laughing: Rv

Halford89

@Mopky2

dobře je vedeš,taky se o to snažím R^

dawis77

@Halford89

jo,o tom mi radši ani nemluv :))) Svět se úplně zbláznil ;P

dawis77