, sekce: Technika |
|
Tv Stock z Aliexpressu?Zdravím, máte/používáte někdo tv Stick z Aliexpressu?Vybírám, a tenhle se mi zdá podle popisu a recenzí funkční https://www.aliexpress.com/item/1005009976313693.html Nebo je lepší koupit něco z Česka, kvůli kompatibilitě s Google play? Třeba Homatics 4k r lite? |
lkfreak
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 315 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
|
|
@black13aJá žádný,ja tyto registršroty nepoužívám |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 332 |
|
|
@amperČo používaš Ty? |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 583 |
|
|
RE: Tv Stock z Aliexpressu?amper v tejto diskusii este neuverejnil ziadny prispevok, ktory by mal hlavu a patu. Su to iba same vykriky do tmy...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 645 |
|
|
@amperObávaš sa že ťa Ujo Google odsleduje čo robíš pri telke? 😀Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 321 |
|
|
@zmarianKeď som zadal text čo si uviedol v svojom príspevku- Sagittarius X Profi-vyhodilo mi v Google kúpelňové batérie. Čo to akože má byť? |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 583 |
|
|
@mastoVšak to som písal iba ironicky na základe toho necertifikovaného zariadenia čo ste spomínali vyššie. Také zariadenie neexistuje. Tie certifikované však všetky existujú. 😉Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 321 |
3dny |
|
Pokud chceš kvalitní a levný box....Kup na ALI Mecool KM2 Plus (De luxe)..... mám De luxe jako hlavní přístroj a Plus ne Deluxe v ložnici. i ten levnější je lepší, než poslední nVidia Shield, který jsem prostě vyřadil z provozu.Aktualizovaný a samozřejmě Google TV OS, BT dálkáč s programovatelnými tlačítky, výkon i paměť parádní a zejména De Luxe verze bílé krabičky (a DO) se skleněnou horní deskou, vypadají opravdu parádně |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 449 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|