Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nefunkční kanály

Prodlužoval jsem rodičům předplatné MULTI a po čase projížděl co funguje a co ne. Původní stejné předpatné bylo funkční ještě 2 dny.
Chci se zeptat byli včera funkční Sport 1 a 2, Viasat History a pár dalších. Někde byla černá obrazovka viz výše (i u Leo TV :))) ), někde psáno zakódováno, ikdyž to prý před tím jelo.
Nový zápis jsem poslat nemohl, není tam signál.

zdrk15
Registrace: 5/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

@amater3389

moc nerozumím,co potřebuješ,ale O2, SKYLINK LIVE funguje samostatně i na mobilu,žádnej satelit ani anténu nepotřebuješ

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

to jsi tak hloupí nebo ze mě děláš blbce ///Jak chceš chytnout O2, SKYLINK LIVE když satelit nemáš /// ANO satelit nemám a k čemu , ale Skylink live mám a jde dobře přes internet z APKY jako O2 Ale TEN stejně přes satelit nejede . Pokud to nevíš ,. Jen chci aby chodilo HbbTV ma O2 A Skylink live ale od tebe se to nedovím. :laughing:

amater3389
Registrace: 7/2012

@pierrepetr

jÁ chci v TV SAMSUNG a z internetu co to chytám už 1 rok ale bez HbbTV ale ty to asi nečteš , zase dáváš nějaký telefon tam HbbTV stejně nejde a ten mi nezajímá :laughing:

amater3389

@amater3389

možná v sekci o satelitním příjmu odpovídej na co se tazatel ptá a pro svůj dotaz okolo IPTV aplikací založ své vlastní nové téma. Tak jsi z toho udělal bramboračku, kdes se nedá vyznat k čemu vlastně přispíváš a napadáš nesmyslně ostatní, kteří se v tvém chaosu ve vyjadřování a přeskakování IPTV a SAT ztratí. Rv

RAFI007
Registrace: 1/2006

Jean Remo

Když amatér spustí fastcan, tak bude muset programy upravit v oblíbeném seznamu, tam byl ale takový jeden zádrhel, že se neměnila čísla předvoleb po přesunutí na jinou pozici. Jestli to ještě přetrvává netuším, dlouho jsem Samsung novějších rád nedělal. Co si ale myslím, že i když spustí fastcan, tak to nebude mít vliv na funkci hbb tv, jak satelitní, tak internetovou aplikaci. Pokud nemá aplikace podporu této funkce u operátoru, tak to tam nespustís.Drive byla v app přímo apka hbb tv, ta se musela stáhnou a pak po restartu zapnout. To bylo u starších modelu. Ještě bych zkusil přes aplikaci live tv co je v multiedialnich prijimacich s tunerem pokud tam půjde, jestli to umožní hbb tv. Navich by to mělo umožnit seřazení programu u některých aplikací přes internet, přes android a Google tv to jde, jak je to u Tizen netuším. LG má také svůj systém, takže je to taky něco jiného, co mě ale stále mrzí u LG je nemožnost smazat programy které nechci, jdou pouze skrýt nebo zamknout. Možná že se to dá, ale asi ne při zvoleném operátorovi Skylink, freeSAT atd. přes fastcan a zapnuté aktualizaci.

HYPER
Registrace: 11/2010

@amater3389

no jsem hloupý,že nežeru ten tvůj guláš

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@HYPER

Jp, to beru.

Jean Reno
Registrace: 2/2022

RAFI007

1. Děkuji moc HYPER . 2 já jsem se stále ptal jen na jedno HbbbTV z apky , 12.11.2025, 13:54.54 3. o satelitu ze začátku jsem vůbec nemluvil to všichni mi jen podsouvali nebot ho nemám . 4. nefungující HbbTV nepatří do Nefunkční kanály ? 5. Podruhy mám založit nový téma na jednu otázku a odpověd když to nechcete ? 6 . když vám pierrepetr napíše na co jsem se neptal a ještě napíše Jak chceš chytnout O2, SKYLINK LIVE když satelit nemáš // tak co si mám od odborníka pomyslet neurážím spíš naopak.

amater3389

@amater3389

Znovu. Pokud se chceš na něco ptat, tak si na to založ téma, máš to nalevo v Služby-Založit nové téma. Tazatel tu řeší nefunkční kanály v satelitním vysílání Skylink a že si nemohl poslat zápisy a ty do toho zaplantáš Skylink LIVE. V posledním příspěvku píšeš:"o satelitu ze začátku jsem vůbec nemluvil to všichni mi jen podsouvali nebot ho nemám... " . Zase napadáš ostatní, že ti něco podsouvají, přitom je chyba jen na tvé straně. Rv

RAFI007
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra