, sekce: DVB-S přijímače |
|
VU+ Uno 4K SE přepnutí na HDMI vstupZdravím všechny přítomné, mám dotaz jakým tlačítkem na originálním ovladači přepnu přijímač na HDMI IN, img mám VTI 15.0.02, děkuji za každou radu. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 955 |
|
|
@sirdaNemám VTI, mám OpenATV.U mňa dlhšie podržať modré tlačítko. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 451 |
|
|
RE: VU+ Uno 4K SE přepnutí na HDMI vstupMozes si priradit tlacidlo ktore chcesAk nemas v menu nastavenie tlacidiel skratenej volby tak plugin Multiquickbutton |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 614 |
|
|
@RudoMDíky za nakopnutí, modré tlačítko funguje, ale musím potom ještě stisknout krátce tlačítko 8, což je trochu zdlouhavé, ale zas tak často to používat nebudu. Stisknutím pouze jednoho tlačítka to asi nebude možné. |
sirda
|
|
@A je toTaky dík, ale zkrácenou volbu ani multiquickbutton jsem prozatím nenalezl. Až bude víc času, zkusím pohledat dál.Prozatím mi bude stačit postup od RudoM. |
sirda
|
|
@sirdaMôj príspevok som napísal ozaj len aby som ťa nakopol. Nerozpisoval som sa viac.Až teraz, keď vidím, že ťa to nakoplo, upresním. Mne po dlhšom podržaní modrého tlačítka vyskočí menu, v ktorom si potom vyberiem buď „Zapnúť režim celej obrazovky pre HDMI-IN“ alebo „Zapnúť režim HDMI-IN Pip“. Samozrejme okrem týchto položiek sú tam k dispozícii aj ďalšie, ktoré sa však už netýkajú HDMI-IN. Teda na záver. Ani ja to nedosiahnem len stlačením jedného (modrého) tlačítka. Ja to nepoužívam, a verím, že ty to určite ešte vymakáš. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 451 |
|
|
@RudoMMám to stejně tak, možná se tímto řešením spokojím, plánuji to používat pouze občas. Hledal jsem to už od včera a nikde jsem to nenašel a tak jsem hodil dotaz sem a je vidět, že jsou tady ještě borci, kteří dokáží poradit. |
sirda
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|