, sekce: Jiné placené TV |
|
Sweet.tv - zkušenostiAhoj,vyzkoušel jsem si sweet.tv na 14 dní. - Cena balíčku L (se slevou od Parabola.cz) je cca 150 Kč měsíčně (při předplatném na rok), což je hodně slušné. - Počet kanálů je obrovský (pravda, je tam spousta nekoukatelných zahraničních stanic, ale i tak je z čeho vybírat) - Překvapily mě takové ty kanály jako Smurfs TV, Thriller TV atd, které nikde jinde nejsou. - Co se týká "známých" kanálů, tak je jich tam asi trochu méně než třeba na Skylinku. I když se možná pletu, nepočítal jsem to, ale lecos tam chybělo. - Určitě si každý vybere - Aplikace na Android TV má i zpětné přehrávání týden a filmotéku 1000 položek. Zatím jsem to nezkoušel. NEVÝHODY: - Otřesná kvalita obrazu (hodně nepovedený upscaling na full hd nebo 4K) - Zvuk podřadný. - Televize se seká. Není to nijak dramatické, ale čas od času to prostě zamrzne. - Speciální kanály sweet.tv mi připomínají pořady z Youtube, kde je komentář generovaný AI. O to vtipnější, že všechny kanály dabuje jeden a tentýž ženský hlas, který navíc moc nepřipomíná člověka (spíš robota). Verdikt: Balíček L za 150 Kč měsíčně (při akční ceně) to je fakt hodně dobrá cena = hodně muziky za málo peněz. Když uvážím, že to může být až na 4 zařízení a nemusí být ani na stejné adrese, tak pokud to budete mít i za plnou cenu 300 Kč, tak to je 75 Kč na zařízení (pokud seženete 3 další lidi). Vyplatí se to, když neřešíte kvalitu. Pokud hledáte kvalitu a nevadí vám si připlatit, tak bych do tohohle vůbec nešel. Zlatý Skylink. Co o tom soudíte vy? |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 923 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78 | |
|
|
@Jean RenoLebo ty tu samozrejme vyskakujes neanonymne, vsak? No comment.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 701 |
|
|
@black13aNaozaj by už stačilo tvojich sarkastických komentárov ktoré tu vyvolávajú len hádky.SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 670 |
|
|
@Jean RenoAnonymita nie je problém, skôr to že si niekto myslí že je boh tejto diskusie. Aj keď má veľa ironických a podpichovacích komentárov, taký veľmi nie je. Na to sú tu RudoM, petersk a ďaľší. Ale chápem to správne, že táto hádka vznikla len kvôli tomu, že sa jemu nepáči tvoj názor na šport?SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
@black13aNa rozdiel od teba ja tu nevyskakujema a nenapadam inych. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 2 339 |
|
|
@marpo313To mas pravdu, tzv. radoby bohov je tu viac - black13a, RudoM, petersk, mmiriboy (aj ked ten uz tusim dospel), a dalsi.Osobitnou kategoriou, lebo sa sa hadaju iba kvoli svojim lavicovym a cervenym rusofilnym nazorom, su De Niro, MedvedzigB a Halford89. Ano, rozumies tomu dobre. |
Jean Reno
|
|
@Jean RenoJa sa vôbec čudujem, že admini tolerujú tieto politické diskusie, prinajhoršom vymažú komentáre a dajú ban na pár týždňov. Toto je web o SAT a v dnešnej dobe by sa dalo povedať aj o IPTV/OTT/VOD problematike a nie o politike.SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
@marpo313 |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 599 |
|
|
@Jean RenoPrepáčte, nechodím sem často, len to tu čítam, ale spomýnali ste nejakých RudoM, petersk, mmiriboy, títo sem nenapísali ani jeden príspevok a aj tak sa žerete medzi sebou. Takže problém bude niekde inde. |
longoria
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 137 |
|
|
@longoriaNo to bude tym, ze sem nechodis casto.Ich prispevky tu moc nevidis, lebo casto maju ban. Pridu a zas dostanu ban. Vid petersk. Ano, problem bude niekde inde. |
Jean Reno
|
|
@Jean RenoDal som si tú námahu a prečítal som posledné príspevky mmiriboy, petersk,RadoM a aj Halfford ale ich príspevky je slabý odvar toho, čo tu vy vypisujete. Pourážali ste už hádam každého, že je rusofil, kto pozerá futbal tak je de..ent a pod. Podľa môjho názoru vy by ste skôr patrili na blacklist. Ale to je len môj názor a vec adminov. Pokračujte ďalej. |
longoria
|
|
@longoriaPodla mojho nazoru by ste sa mali vratit do ZS a predplatit si hodiny Citanie s porozumenim.To je vsetko z mojej strany k vam. |
Jean Reno
|
|
@longoriaLebo klames, ze "Pourážali ste už hádam každého, že je rusofil, kto pozerá futbal tak je de..ent a pod."Nepourazal som nikoho a taktiez ziadneho fubalistu som nenazval (nevhodné slovo)om. Klames, vymyslas si a krivo obvinujes. Podla mna patris na blacklist a zvazim, ci ta nenahlasim, hoci to nerobim. Tolko na doplnenie k mojmu - dufam ze poslednemu - prispevku na tvoju adresu. |
Jean Reno
|
|
@longoriaVidím že tu moc nechodíš, lebo keby si videl ich príspevky, napísal by si niečo úplne iné. Tak začnem ja: petersk má prečo asi 16 banov? Lebo každého uráža. Mne povedal že som prepnutý, že som niktoš, nula, môžem pokračovať daľej. Bolo to dávnejšie, ale ráta sa to. Takisto RudoM: minule urážal Zetor25 že sa niečo spýtal, spolu s petersk mu nadávali a potom sa mu ospavedlňovali ako zbabelci, že vlastne ani nevedia prečo to napísali. RudoM mi tiež povedal že si nemám zo Zetor25 robiť srandu (pričom som sa ho slušne spýtal na normálnu otázku ktorú som nevedel) a keď som sa spýtal či má niekto chybu na tomto webe (vyskakoval mi taký error) tak mal takú poznámku na mňa “predpokladám, že už aj tento web začína byť alergický”. Halford89 a jeho príspevky často nevidíš, lebo sú väčšinou vymazané (odkaz pre teba Halford89, nestrácaj tým čas, je to naozaj zbytočné) pretože sa tu háda o politike. Jean Reno vyjadril normálny názor o športe, ja mám rád šport a nevynadal som mu, to len black13a si myslí že môže všetko a každého tu uráža a osočuje. Janci19, to sa ani nevyjadrujem, napríklad nadával cez Wimbledon na HBO Max a potom keď som ja niečo povedal cez US Open že nič na tom Eurosporte nedávajú tak mi nadával že “fňukám, liečim si komplex, atď.” Ja sa ale hádať nechcem, takže toľko k tomu.SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
@longoriaTo, čo píšeš, si vystihol presne. Som rád, že to tak vidíš. Vzhľadom k tomu, že som presvedčený, že ta parta hic to nie je schopná pochopiť, tak na nich nereagujem a ani nebudem. Ďakujem. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 426 |
|
|
@RudoMÁno? Veď čo som videl príspevky z minula tak všade kde si písal si určoval koľko má byť príspevkov v téme a akých. Popritom si urážal každého okolo okrem petersk.SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
@marpo313Vsak aj teraz - vid "partia hic".Co k tym ludom dodat viac? |
Jean Reno
|
|
@Jean RenoPred asi 2 mesiacmi mi na normálnu a slušnú otázku napísal toto: “Nerob si srandu zo Zetor25. Aj priemerne inteligentný jedinec pochopí, že...” (tri bodky sú len odpoveď, tam už neurážal) myslím si, že pacient je skôr on, ale nechajme to tak.SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
RE: Sweet.tv - zkušenostiA okrem toho jeho kolega z blacklistu v PM obviňoval jedného užívateľa, že mu vulgárne nadával do PM. Hotový Pat a Mat.SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
@marpo313Pourážať niekoho, kto sa nevie brániť, tiež svedčí o charaktere človeka. Gratulujem. Ale je to vaša vec, vyriešte to s ním. |
longoria
|
|
@longoriaÚprimne? Nezapájaj sa prosím do debaty, keď o tom nič nevieš. Ďakujem (a povedal som ti to slušne)SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
RE: Sweet.tv - zkušenostiTak jsem zjistil, že v satelitu stačilo změnit v nastavení sweet.tv interní přehrávač a už se to neseká. Jede to plynule a dokonce se zlepšil i obraz. |
OrHoro
|
|
zadanie koduKam sa zadava ten kod z paraboly.cz ? Ked to dam do "Promo kodov", tak mam uvedene, ze kod je len pre noveho divaka. Aj ked v clanku tu na webe sa uvadza, ze je to pre novych aj sucasnych...AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 647 |
|
|
RE: Sweet.tv - zkušenostiNe, ta kvalita obrazu fakt nic moc. Zkusil jsem ten jiný přehrávač a už se to neseká, takže chyba byla skutečně u mě. Ale jinak nic moc.EPG je jen název pořadu, ne popis, což dneska považuji skoro za zločin. Přehrávání z archivu funguje, ale pokaždé reklama, která řve a po jejím skončení nejde zvuk, až po asi 20 - 30 sekundách. Zkoušel jsem to na různých místech, různé přijímače, i tablet, mobil. Není to tedy jen u mě. A jak tu někdo psal, ty fast kanály jsou tak trochu zklamání. Často je tam jen AI rychlodabing. I když výběr filmů není špatný. Jako, koňovi zadarmo na zuby nekoukej Někdo se tu ptal na předplatné "L". Tak to jsem dva týdny měl a kromě velkého množství kanálů, zpětného přehrávání a filmotéky je kvalita stejná jako u vysílání zadarmo. Jako za 150 Kč měsíčně je to bomba, na 4 zařízení. Tohle je řešení pro nenáročného diváka, co chce za málo peněz hodně muziky. Neodsuzuji to. Řekl bych, že nabídka programů je dost velkorysá. Jsou tu poskytovatelé, kteří nabízí 100+ programů a na 60 se nedá koukat, protože to jsou kanály typu ARD, ZDF, TVP, France, BBC atd. Neznám moc lidí, co by na tohle chtělo koukat. Tady je mají sice taky, ale mimo nich je nabídka českých programů slušná. A nehlídají ani IP adresy, takže další plus. |
OrHoro
|
|
@OrHoroTakze zopar poznamok k tvojim skusenostiam:EPG je poskytovane kompletne, len treba info rozkliknut, ale to je u vacsiny providerov. Reklama pri prehravani z archivu a 20 sek. bez zvuku??? S tym som sa este nestretol. Kvalita obrazu a zvuku je naozaj priemerna, ale ak ju mas nastavenu na FHD tak je to porovnatelne s ostatnymi OTT poskytovatelmi (Skylink, Lepsi TV a pod.) a je napr. lepsia ako pri Antik TV. Pocet poskytovanych stanic je ovela vacsi ako pri porovnatelnych sluzbach. Ovladanie aplikacie je nadpriemerne. UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
|
|
RE: Sweet.tv - zkušenostiEste na doplnenie - mam balik L.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
| Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|