, sekce: Jiné placené TV |
|
Sweet.tv - zkušenostiAhoj,vyzkoušel jsem si sweet.tv na 14 dní. - Cena balíčku L (se slevou od Parabola.cz) je cca 150 Kč měsíčně (při předplatném na rok), což je hodně slušné. - Počet kanálů je obrovský (pravda, je tam spousta nekoukatelných zahraničních stanic, ale i tak je z čeho vybírat) - Překvapily mě takové ty kanály jako Smurfs TV, Thriller TV atd, které nikde jinde nejsou. - Co se týká "známých" kanálů, tak je jich tam asi trochu méně než třeba na Skylinku. I když se možná pletu, nepočítal jsem to, ale lecos tam chybělo. - Určitě si každý vybere - Aplikace na Android TV má i zpětné přehrávání týden a filmotéku 1000 položek. Zatím jsem to nezkoušel. NEVÝHODY: - Otřesná kvalita obrazu (hodně nepovedený upscaling na full hd nebo 4K) - Zvuk podřadný. - Televize se seká. Není to nijak dramatické, ale čas od času to prostě zamrzne. - Speciální kanály sweet.tv mi připomínají pořady z Youtube, kde je komentář generovaný AI. O to vtipnější, že všechny kanály dabuje jeden a tentýž ženský hlas, který navíc moc nepřipomíná člověka (spíš robota). Verdikt: Balíček L za 150 Kč měsíčně (při akční ceně) to je fakt hodně dobrá cena = hodně muziky za málo peněz. Když uvážím, že to může být až na 4 zařízení a nemusí být ani na stejné adrese, tak pokud to budete mít i za plnou cenu 300 Kč, tak to je 75 Kč na zařízení (pokud seženete 3 další lidi). Vyplatí se to, když neřešíte kvalitu. Pokud hledáte kvalitu a nevadí vám si připlatit, tak bych do tohohle vůbec nešel. Zlatý Skylink. Co o tom soudíte vy? |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 923 |
| Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78 | |
|
|
@black13aAk do počtu staníc berieš aj tie FAST kanály, kde je obsah generovaný AI (resp. dabing), tak potom jasné že je počet väčší. A nemyslím si, že počet kanálov rozhoduje pri výbere služby.SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 670 |
|
|
@marpo313Nikde som nenapisal, ze ja si to myslim. Iba som konstatoval stav.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 701 |
|
|
@black13aV poriadku.SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 670 |
| Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|