, sekce: Příjem satelitů |
|
Automatický satelit Teleco FlatSat easy smart 50Zdravím. Chcem sa spýtať či tu niekto má skúsenosti s uvedeným setom. Známi ho má namontovaný na karaváne a všetko je funkčne, akurát jednu družicu 23,5 mu nechce naladiť. Ostatné družice naladí v poriadku. Prestalo mu to fungovať asi od apríla 2025. Otázka je, že ako by sa dalo dostať do riadiacej jednotky, či sa dá nejako resetovať a znovu nastaviť. Cez ovládací panel sa to nedá, tam je možnosť len zapnúť, vypnúť a nastaviť akú družicu má naladiť . Všimol som si, že na riadiacej jednotke je vstup na USB, tak ma napadlo, či sa to cez to nedá nejako znovu nastaviť. Dík |
boban
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 243 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
|
|
@ManetoTo není hračka za hubičku,ani ten odkaz mu nemusí pomoc,když tomu nerozumí,výsledek může být opačný,sběrný dvůr |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 355 |
|
|
@amperPoslouchej, nech toho osočování. Když Maneto stavěl stožáry a ladil polarizační destičky, jestli vůbec tušíš o co go, tak tys možná nebyl ještě na světě. Když si někde něco přečteš, tak buď rád že si rozšíříš obzor a zbytečně tady nemachruj. Nové poznatky a dobré rady byly vždy na tomto fóru vítány. A když bylo něco špatně, tak za radu každý rád poděkoval. Nikdo není vševědoucí, ale už jsem na dálku pomáhal zprovoznit leccos, např. PC bez proudu nebo tiskárnu, kde manželovi žena vytáhla kabel. Pan Boban a jeho kolega nám ještě neřekli, jestli vůbec ví jak kde ta Astra je, jestli četli manuál, nebo kde a jak je ten Caravan zaparkovanej a jestli je na astru vůbec výhled, tak s radou aby šli hned do SW je vhodný je upozornit na možnost nakopnutí systému nesprávnou manipulací ze SW. Tak pro příště . . |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 620 |
|
|
@MMorousSkvela reakcia |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 2 366 |
|
|
@Jean RenoTrožku drahá reakce do sběrneho dvora |
amper
|
|
@amperTy jsi podle mě jakoukoliv technikou nepolíbenej a tady prezentuješ nahodile co si někde přečteš, hlubší znalosti základů, principů a souvislostí, praxi a zkušenosti nemáš žádné. Možná nejsi hloupý, ale až jednou nabereš trochu pokory, tak si uvědomíš sám sebe |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 620 |
|
|
RE: Automatický satelit Teleco FlatSat easy sm...Ty jsi toho asi viděl hodně, ale múzou jsi nepolíbený. Dost často plácáš o věcech, které znáš leda z řečí od stolu v hospodě, sám je dokonce neumíš ani správně pojmenovat. To vím zase já...:)Tak nekritizuj ostatní a starej se v první řadě sám o sebe.. On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 2 135 |
|
|
@MMorousKdyby Ty jsi měl něco u mne opravit,tak jak občas přečtu tvé rady,bych Tě s Tvými znalostmi vyhodil! |
amper
|
|
RE: Automatický satelit Teleco FlatSat easy sm...To je tu casto: Jeden vacsi odbornik ako druhy a hadky, kto koho tromfne.Smutne. |
Jean Reno
|
|
jean renoneboj, tvojou odbornostou ta neprekonajú |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 424 |
|
|
@tomkoA este je tu skupina ludi, osocujucich a znevazujucich inych a skupina ludi, vyvolavajucich flame. |
Jean Reno
|
|
RE: Automatický satelit Teleco FlatSat easy sm...presne tak. Ty medzi nimi nepatriš a preto ta chvála |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 424 |
|
|
@tomkoČo do teba tak vošlo že užívateľa Jean Reno dlhodobo urážaš a podpichuješ ho?SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 688 |
|
|
@marpo313To je proste tomko - namudrejsi zo vsetkych a urcovatel pravidiel, kto tu co moze pisat.Predpokladam, ze je to nejaky aparatcik z minuleho rezimu. |
Jean Reno
|
|
@Jean RenoS tým súhlasím aj mne chcel obmedzovať príspevky proti niekedy sa snažím písať k veci takže nie sme v Severnej Kórei tak si môžeme tu písať každý má právo prispievať príspevky či už z hľadiska pomoci alebo názorovo.Ale niekomu kontrolovať príspevky mi príde divné máš aj ty právo tu písať takže sa ťa musím zastať už som tu takých pár ľudí zažil.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 342 |
|
|
@Zetor25Prečítaj si mnou upravený Tvoj príspevok. Napíš mi pravdu, nečíta sa ti lepšie. Nemá takto hlavu a pätu.S tým súhlasím. Aj mne chcel obmedzovať príspevky. Vždy sa snažím písať k veci. Pretože nie sme v Severnej Kórei, tak si tu každý môžeme písať. Každý má právo prispievať príspevkami, či už z hľadiska pomoci alebo názorov. Ale príde mi divné niekomu kontrolovať príspevky. Máš aj ty právo tu písať, teda sa ťa musím zastať. Už som tu takých pár ľudí zažil. „Vždy sa snažím písať k veci“. Nie, „niekedy sa snažím písať k veci“. Čo si napísal ty znamená, že nie vždy píšeš k veci a serieš na ostatných, čo to musia čítať. Reagujem aj na to, že kritizuješ tomka, ale kľudne si tam mohol napísať aj mňa. Vidím sa tam. Pekný večer. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 432 |
|
|
@RudoMVďaka aj tebe pekný večer skôr som reagoval na to že niektorí tu sa viete urážať navzájom aj keď ja tu nepíšem to už ľudský prístup vymrel úplne?Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@RudoMEšte dodám že tu som dnes už 10 rokov čo som sa registroval tak ,ako tak hodnotím posledné roky tu na tomto webe tak pre mňa to malo zmysel sem prísť aj keď máme iné názory po niektorí ale aj tak vás beriem ako jednu veľkú rodinu a som aj rád že tu môžem byť s vami na takej dobrej stránke ako je parabola CZ.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Ahoj.Ďakujem za reakcie. Avšak neodpovedal si mi na prvú vetu v mojom príspevku. Tvoja odpoveď by ma zaujímala. |
RudoM
|
|
@RudoMVždy sa snažím písať k veci toto malo byť prvé napísanie len trochu som spravil preklep ospravedlňujem sa, pekný víkend prajem.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@Jean RenoVšimol som si, on je hlavný organizátor.SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
@Zetor25Nehnevaj sa na mňa, ani to neber nijak v zlom, ale v tomto má RudoM pravdu. Každý môže písať preklepy, to uznávam. Len bolo by naozaj vhodné, aby niekto písal vo svojich správach bodky a čiarky. Tvoje dlhšie správy väčšinou obsahujú viacero viet, ale z tvojho štýlu písania to vyzerá, že si napísal jednu vetu. Toto naozaj neber v zlom, rád s tebou diskutujem a to že príjem satelitného vysielania je tvoj koníček je úplne v poriadku. Pekný večer aj víkend prajem.SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
@RudoMPokiaľ niekto nepíše niečo mimo TV/SAT/rádia, napríklad politika, tak podľa mňa nie je problém že sa trochu odbočí od témy, keď niekto nechce kvôli tomu zakladať novú tému. Veď napríklad v témach o Oneplay vidím aj Vodafone, T-Mobile apod. a nevadí mi to. Jediný, ktorý kvôli tomu zrejme nedokáže zaspať je LuboTS, lebo buď jeho príspevky nevidím, alebo vidím len jeho príspevky typu “ako sme sa k tejto téme dostali” alebo “chlapci, táto téma je o niečom inom”. Áno, nemohol som si to odpustiť, lebo prečo by niekto nemohol písať aj niečo iné? Toľko k tomu.SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
@marpo313Plne s tebou súhlasím s oboma príspevkami. |
RudoM
|
|
@marpo313Musím upresniť. Prehliadol som, že máš 3 príspevky za sebou. Moje konštatovanie sa týka posledných dvoch. (Zetorovi a mne) |
RudoM
|
|
@RudoMV poriadku, pochopil som. Nič sa nestalo. A trochu sa ospravedlňujem že museli byť za sebou až 3 príspevky.SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|