, sekce: Příjem satelitů |
|
Automatický satelit Teleco FlatSat easy smart 50Zdravím. Chcem sa spýtať či tu niekto má skúsenosti s uvedeným setom. Známi ho má namontovaný na karaváne a všetko je funkčne, akurát jednu družicu 23,5 mu nechce naladiť. Ostatné družice naladí v poriadku. Prestalo mu to fungovať asi od apríla 2025. Otázka je, že ako by sa dalo dostať do riadiacej jednotky, či sa dá nejako resetovať a znovu nastaviť. Cez ovládací panel sa to nedá, tam je možnosť len zapnúť, vypnúť a nastaviť akú družicu má naladiť . Všimol som si, že na riadiacej jednotke je vstup na USB, tak ma napadlo, či sa to cez to nedá nejako znovu nastaviť. Dík |
boban
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 243 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
|
|
@marpo313Okej v pohode ja tiež s tebou nemám problém diskutovať,ani s RudoM , pekný večer ešte prajem.Niekedy mi to poprehadzuje slová a potom z toho mi je na dve veci. Pekný večer vám prajem. Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 342 |
|
|
@Zetor25Podobne, ja naopak mám vypnutú autokorekciu, aby mi to tam nehádzalo niekedy hlúposti a to opravovanie sa len zdržuje.SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 688 |
|
|
@Zetor25V každom mobile sa dá vypnúť automatické dopĺňanie textu. |
longoria
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 141 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|