včera, sekce: Skylink |
|
skylink live heslo na pripojeniedal som jednému č.karty a hlavne heslo na sledovanie skylink cez PC...nastala taká vec,že som sa s ním pohádal a chcel by som ho zrušit aby to už nemohol pozerat...neviem nájst,kde sa dá zmenit heslo prístupu na skylink live...poradte...Dakujem všetkým |
nick211
Registrace: 5/2018 Příspěvků: 218 |
včera |
|
RE: skylink live heslo na pripojenieZajdi za najbližším zmluvným partnerom Skylinku a on ti to vyrieši. |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 927 |
včera |
|
@lubomir63no to si mi moc neporadil...ja som ho síce z tej aplikácie vyhodil,len teraz neviem,či som ju ja trulo nedal pred tým aj č.karty a heslo..keby nie,tak je to ok,ale to som si neni istý |
nick211
včera |
|
@nick211https://zona.skylink.sk/web/lostPasswordSKLTVČo tak zmeniť heslo do zákazníckej zóny aby sa neprihlásil po prípade zrušiť Párovane zariadenie lebo v zariadení je vidieť kto je prihlásený tak ho odparuj a zmeň heslo teda ak to osobne používaš? Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 264 |
včera |
|
@nick211Tuším to je v každej apke kto je prihlásený tak santi to zobrazi?Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
včera |
|
RE: skylink live heslo na pripojenieTo mi ver ( keď to sám si nevieš urobiť) že ten zmluvný partner vie veľmi dobre ako toho druhého odstaví ( zablokuje) aby viac nemal prístup ku tvojmu účtu (karte) |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 927 |
včera |
|
@Zetor25dík kámo..je to ono,toto sa mi nepodarilo nejak nájst |
nick211
včera |
|
RE: skylink live heslo na pripojenieVymaž jeho připojení z aplikace,taky jsem to tak udělal. |
Archibald
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 203 |
včera |
|
@Archibaldvyššie píšem,že som ho vymazal,ale neviem,či som mu nenechal údaje o pripojení |
nick211
včera |
|
@nick211Zámalo rád som pomohol možno aj keby mal kartu tak z nej nemá nič , lebo keď si zmeniš heslo tak už sa tam neprihlási.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
včera |
|
@nick211Keď si nebol uňho keď sa prihlasoval tak si mu určite dal prihlasovacie údaje. Takže zmeň heslo čím skôr lebo ak to spraví skôr on tak si nahratý. |
longoria
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 121 |
včera |
|
@nick211Čím skôr urob to, čo ti radi nick longoria.Ak už nie je neskoro a nepredbehol ťa. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 418 |
včera |
|
@RudoMbol som práve u neho ked som mu to robil...on vie akurát zapnút PC resp.TV,ale ja som si neni na 100% istý...ale on nedokáže zablokovat skylink live,lebo pristupové heslo do apky nemá-nevie |
nick211
včera |
|
@nick211Ďakujem za odpoveď.Pre istotu napíšem: 1. Prihlásiť sa do skylinku, buď číslom vašej dekódovacej karty alebo sa prihlásiť e-mailom a heslom 2. Správa účtu a kariet (treba vedieť heslo) 3.V Správe účtu a kariet je tretia záložka „ZMENA HESLA“ To by bola istota. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 418 |
včera |
|
@nick211Tak ako ti už ostatní povedali, prihlás sa do zákaznickej zóny, v menu klikni na “správa účtu a kariet” a potom klikni na “zmena hesla”. Ak používaš jedno heslo všade tak si zmeň aj inde heslá, aby to náhodou nezneužíval.SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 603 |
včera |
|
@nick211Zablokovať by ho to malo, lebo na väčšine služieb (či už OTT/VOD alebo sociálne siete, banka atď.) je zvykom že zmena hesla odhlasi všetky zariadenia.SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 603 |
včera |
|
@nick211Taká otázka, ak si mu dal aj heslo k zákazníckej zone kde sa prihlásujes aj k Live tv predpokladám že to máš grátis na SAT kartu ako som to mal ja ešte pred pár mesiacmi,má oboje prístup k live aj k Zákazníckej zóne.Kedze Skylink to dáva grátis na SAT Kartu tak by som ti odporučil zmeniť heslo do zákazníckej zóny.Pre tvoju bezpečnosť. Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|