Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

CANAL+ Action Magyar

Maďarská verzia tejto stanice odštartuje 1. decembra 2025, som ale zvedavý, kedy spustia niečo nové v CZ/SK.

SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Lepší.TV, SledovaniTV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+, Voyo.sk

marpo313
Registrace: 9/2024
Odpověď v diskusním vlákně

@marpo313

Toto som čakal aj ja ešte keď vyradili Discovery z ponuky tak z toho nič ubehlo 5 rokov a za Discovery žiadna náhrada inak ešte má byť zmenená TV 2 KLUB na názov FEM3 od 08.03.2026 viď DTV News.

majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

Keď chcú obnoviť FEM3 tak potom by mohli ja PRO4. Ale tá ich skupina je nezmyselná, niečo majú pod značkou TV2, niečo nie, a ak sa nemylím majú 13 kanálov (načo?). A čo sa týka náhrady, to myslíš naozaj vážne? Preklopili takmer 20 kanálov do HD, vylepšili službu Skylink Live TV a pridali do nej viac než dvojnásobok kanálov, pridali viacero filmových kanálov, resp. stovky titulov do videotéky, kopec športových kanálov a aj nejaké dokumentárne (Crime+Investigation, JOJ Svet, Love Nature, DocuBox), takže si myslím že náhrada je viac než dostatočná a tieto reklamné kanály snáď nemôžu niekomu ani chýbať (okrem Eurosportu).

SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Lepší.TV, SledovaniTV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+, Voyo.sk

marpo313
Registrace: 9/2024

@marpo313

Tak lepšie by keby to vysielali pod jednou značkou
TV2 SPORT 1 HD
TV2 SPORT 2 HD
TV2 FILM HD
TV2 KLUB HD lebo v tomto je iba chaos.
Veď aj Nova má kanály pod značkou Nova nie ako kedysi Fanda ,Telka ,Smichov.

majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥

Zetor25
Registrace: 11/2015

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra