Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

CANAL+ Action Magyar

Maďarská verzia tejto stanice odštartuje 1. decembra 2025, som ale zvedavý, kedy spustia niečo nové v CZ/SK.

SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk

marpo313
Registrace: 9/2024
Odpověď v diskusním vlákně

@marpo313

Toto som čakal aj ja ešte keď vyradili Discovery z ponuky tak z toho nič ubehlo 5 rokov a za Discovery žiadna náhrada inak ešte má byť zmenená TV 2 KLUB na názov FEM3 od 08.03.2026 viď DTV News.

Dávam si na chvíľu pauzu.

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

Keď chcú obnoviť FEM3 tak potom by mohli ja PRO4. Ale tá ich skupina je nezmyselná, niečo majú pod značkou TV2, niečo nie, a ak sa nemylím majú 13 kanálov (načo?). A čo sa týka náhrady, to myslíš naozaj vážne? Preklopili takmer 20 kanálov do HD, vylepšili službu Skylink Live TV a pridali do nej viac než dvojnásobok kanálov, pridali viacero filmových kanálov, resp. stovky titulov do videotéky, kopec športových kanálov a aj nejaké dokumentárne (Crime+Investigation, JOJ Svet, Love Nature, DocuBox), takže si myslím že náhrada je viac než dostatočná a tieto reklamné kanály snáď nemôžu niekomu ani chýbať (okrem Eurosportu).

SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk

marpo313
Registrace: 9/2024

@marpo313

Tak lepšie by keby to vysielali pod jednou značkou
TV2 SPORT 1 HD
TV2 SPORT 2 HD
TV2 FILM HD
TV2 KLUB HD lebo v tomto je iba chaos.
Veď aj Nova má kanály pod značkou Nova nie ako kedysi Fanda ,Telka ,Smichov.

Dávam si na chvíľu pauzu.

Zetor25
Registrace: 11/2015

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra