, sekce: Pořady v televizi |
|
Made in Jazz - Emil ViklickýPěkný dokument o vynikajícím českém jazzovém pianistovi.V týdnu byla premiéra, zítra repríza. CT :D/art HD T2 Ne 30.11.2025 Emil Viklický - Made In Jazz 23:30 - 00:30 (60 min.) On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 2 239 |
|
|
@Varos107Díky, nevšiml jsem si v programu, kouknu... |
DPetr
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 504 |
|
|
RE: Made in Jazz - Emil ViklickýDíky za připomínku. Taky mi to ušlo. Právě jsem to zkoukl. Paráda. Emil je mým velkým oblíbencem. Konečně jsem odhalil identitu šíleného komentátora hudebního pořadu v devadesátkách. Nejvíc mi utkvělo jeho uvedení královéhradeckých Pirátů 44. Možná bych to někde vyhrabal na VHS. Byl to Richard Pogoda. Taky mi unikla Emilova operní tvorba. Ještě jednou dík. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 945 |
|
|
RE: Made in Jazz - Emil ViklickýDokud tu budou tihle bardi, bude nám na světě fajn:)On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
|
|
@Varos107To bola repriza.Ja som to pozeral v stredu, 26.11.2025 o 20:15 na CT Art. Uzasny Viklicky. Jeho koncertovanie poznam uz roky. To som si proste nemohol nechat ujst. Poznamka: Pred par rokmi som sem daval uputavky z CT Art ja. Podobne ako teraz ty, ci permanentne DPetr. Musel som s tym prestat, lebo majstri sveta (typu petersk, ci mmiriboy) ma za to viackrat zd*bali, ze TV program ma kazdy, tak naco tym za*ieram diskusne forum... |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 2 547 |
|
|
JRenoV mých očích jsi stejný jako oni. Příspěvek hodnota nula...On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
|
|
@Varos107Dakujem za uznanie.Preco si si od redakci vyprosil navrat do fora Parabola.cz? Aby si bol opat ako oni, znevazovat a urazat? Co si o sebe myslis, kto si??? |
Jean Reno
|
|
@Jean Reno @Varos107Chlapi, nelejte to pivo z voken... |
krupino
|
|
@Varos107Lebo tvoj má určite väčšiu hodnotu...SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Lepší.TV, SledovaniTV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 793 |
|
|
@marpo313No prave!Pise tu o nulovej hodnote prispevku, lebo som napisal, kedy som to pozeral a uviedol som tie iste casy. Lenze ked sa zamyslime nad predmeto osobneho utoku Varosa107, tak ho musime skritizovat za nulovu hodnotu jeho prispevku, kedze vsetko, co on uviedol, sa da vycitat z programu CT Art. Nuz, niekedy, ked chce niekto znevazovat inych, sa chyti do vlastnej siete U nas sa hovori Kto druhemu jamu kope, sam do nej spadne. |
Jean Reno
|
|
RE: Made in Jazz - Emil Viklický...hele, jak nám vylézají myši z děr, když jim tam pustíme vodu.Nebo spíš jedna myš a jedna klávesnice? Můj příspěvek měl informační charakter, ve správné sekci fora, dokonce dva uživatelé vyjádřili poděkování, takže to není nulová nodnota příspěvku. Nulová hodnota je pouze u tvých příspěvků a je jedno, pod jakým jménem. A útočit na tebe, to nemám vůbec zapotřebí. On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
|
|
@Varos107Tvoj prispevok ma tiez nulovu hodnotu, lebo iba opakuje to, co uz bolo zverejnene.Snazis sa vykrucat, ale nejde ti to. Radsej nabuduce najprv zvaz slova a potom pis. Tymto davam z mojej strany za incidentom bodku. |
Jean Reno
|
|
RE: Made in Jazz - Emil ViklickýEmil je tak mimořádná osobnost, že by byla velká škoda, kdyby mi unikl. Taková věc se stává maximálně jednou za deset let. Takže ještě jednou díky. |
krupino
|
|
@krupinoVies, co je pre mna zvlastne?Existuje mnoho spickovych hudobnikov. Ale Emil Viklicky je naozaj mimoriadna osobnost. Mne ucaroval uz pred rokmi a sledujem ho na koncertoch a v dokumentoch, kde sa mi len da. |
Jean Reno
|
|
RE: Made in Jazz - Emil ViklickýOdebírám program TV Star. Podtrhnu si, co mě zajímá a nahraju si to. Pak to zkouknu když mám čas, neboť mám nepravidelnou pracovní dobu. Archivy mám taky k dispozici, ale co si nenahraju, k tomu už se většinou nevrátím. Zřejmě jsem byl při zatrhávání vyrušen, nebo nesoustředěn a nepodtrhl jsem si ani reprízu. |
krupino
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|