Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno včera, sekce: Zkušenosti

Nokia Streaming Box 8010 - zeslabovani zvuku

Zdravim, chtel jsem se zeptat majitelu tohoto boxu ve verzi V1 jestli nemate nekdo problemy ze zeslabovanim zvuku jako ja. Kdyz se divam treba na Youtube pri nejake hlasitosti a video pretocim - jen popozenu a pustim dal, tak se vyrazne snizi hlasitost a jde to mnohem slabeji nez pred pretocenim. A kdyz kliknu ovladecem ze to chci zesilit, tak to skokove zesili na puvodni uroven pred tim nez jsem video pretacel. Dela mi to treba i v Nova Video Playeru. Nedelali s tim nejake tajne aktualizace? Vim ze to driv nedelalo a tak bych uvital radu co s tim, pokud nekdo tusi. Tovarni nastaveni se mi nechce moc davat kvuli tomu ze neni jistota ze to pomuze. Jen doplnim ze v nastaveni Smart RCU Control mam Volume control nastaveny na Set-top Box. Pokud nastavim na TV, tak mi jde zase zvuk hodne potichu a musim strasne moc zesilovat zvuk na TV. V tom pripade to nedela ale kdyz prepnu vstup na sat, tak to moc zase rve. Dekuji za pripadne rady.

DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100

Josef35
Registrace: 8/2012
Odpověď v diskusním vlákně včera

RE: Nokia Streaming Box 8010 - zeslabovani zvu...

Nic takového nepozoruji,jenže sem měl jiný problém a udělal továrko,někdo tu psal,že má problém s novým sw,naštěstí mám vyplý automat,a navíc stroj používám jen na přehrávaní filmů z USB,yutube,takže ti moc nepomůžu.

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra