včera, sekce: Zkušenosti |
|
Nokia Streaming Box 8010 - zeslabovani zvukuZdravim, chtel jsem se zeptat majitelu tohoto boxu ve verzi V1 jestli nemate nekdo problemy ze zeslabovanim zvuku jako ja. Kdyz se divam treba na Youtube pri nejake hlasitosti a video pretocim - jen popozenu a pustim dal, tak se vyrazne snizi hlasitost a jde to mnohem slabeji nez pred pretocenim. A kdyz kliknu ovladecem ze to chci zesilit, tak to skokove zesili na puvodni uroven pred tim nez jsem video pretacel. Dela mi to treba i v Nova Video Playeru. Nedelali s tim nejake tajne aktualizace? Vim ze to driv nedelalo a tak bych uvital radu co s tim, pokud nekdo tusi. Tovarni nastaveni se mi nechce moc davat kvuli tomu ze neni jistota ze to pomuze. Jen doplnim ze v nastaveni Smart RCU Control mam Volume control nastaveny na Set-top Box. Pokud nastavim na TV, tak mi jde zase zvuk hodne potichu a musim strasne moc zesilovat zvuk na TV. V tom pripade to nedela ale kdyz prepnu vstup na sat, tak to moc zase rve. Dekuji za pripadne rady.DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 303 |
včera |
|
RE: Nokia Streaming Box 8010 - zeslabovani zvu...Nic takového nepozoruji,jenže sem měl jiný problém a udělal továrko,někdo tu psal,že má problém s novým sw,naštěstí mám vyplý automat,a navíc stroj používám jen na přehrávaní filmů z USB,yutube,takže ti moc nepomůžu.Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 924 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|