, sekce: Zkušenosti |
|
Nokia Streaming Box 8010 - zeslabovani zvukuZdravim, chtel jsem se zeptat majitelu tohoto boxu ve verzi V1 jestli nemate nekdo problemy ze zeslabovanim zvuku jako ja. Kdyz se divam treba na Youtube pri nejake hlasitosti a video pretocim - jen popozenu a pustim dal, tak se vyrazne snizi hlasitost a jde to mnohem slabeji nez pred pretocenim. A kdyz kliknu ovladecem ze to chci zesilit, tak to skokove zesili na puvodni uroven pred tim nez jsem video pretacel. Dela mi to treba i v Nova Video Playeru. Nedelali s tim nejake tajne aktualizace? Vim ze to driv nedelalo a tak bych uvital radu co s tim, pokud nekdo tusi. Tovarni nastaveni se mi nechce moc davat kvuli tomu ze neni jistota ze to pomuze. Jen doplnim ze v nastaveni Smart RCU Control mam Volume control nastaveny na Set-top Box. Pokud nastavim na TV, tak mi jde zase zvuk hodne potichu a musim strasne moc zesilovat zvuk na TV. V tom pripade to nedela ale kdyz prepnu vstup na sat, tak to moc zase rve. Dekuji za pripadne rady.DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 305 |
|
|
RE: Nokia Streaming Box 8010 - zeslabovani zvu...Nic takového nepozoruji,jenže sem měl jiný problém a udělal továrko,někdo tu psal,že má problém s novým sw,naštěstí mám vyplý automat,a navíc stroj používám jen na přehrávaní filmů z USB,yutube,takže ti moc nepomůžu.Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 928 |
|
|
RE: Nokia Streaming Box 8010 - zeslabovani zvu...Asi je třeba používat jen zesílení zvuku na TV. Na Nokii dát "VOLUME" na plno a zesilovat zvuk jen na TV. Ovladač od Nokie se dá nastavit aby ovládal zvuk na TV, takže se používá jen jeden ovladač a není potřeba ten od TV. Postup je takový: Nastavit výstup zvuku z Nokie naplno a až pak nastavit ovládání pro TV. Mám to takhle nastavené a fungujeto úplně v pohodě. |
Paja
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 185 |
|
|
RE: Nokia Streaming Box 8010 - zeslabovani zvu...Ja to mám tak ako píše Paja, na Nokii zvuk naplno a regulujem ho na TV a žiadny problém. Minulý týždeň som aktualizoval aj SW a všetko ide v pohode. |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 725 |
|
|
RE: Nokia Streaming Box 8010 - zeslabovani zvu...Mne zajima jestli vam to taky dela s tim zvukem jak jsem popisoval. Nemohl by to nekdo vyzkouset? Kdyz dam ovladani zvuku pres TV tak to nedela ale mi vyhovovalo spis regulovat zvuk pres tu Nokii, protoze kdyz to zesilim na max coz jsem udelal jako prvni a nastavim aby se to zesilovalo pres TV, porad to jde slabsi o dost nez pres sat. jak jsem psal vcera. A kdyz nastavim ovladani zvuku pres Nokii, tak behem sledovani jde zesilit perfektne ale jak to nekam pretocim a pustim uz to jde slabsi. Pak staci na ovladaci jednou zmacknout volume treba i zeslabeni a misto zeslabeni se to zesili na puvodni uroven a az pak to zeslabuje. Zkuste to nekdo. Diky.DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
|
|
@Josef35Není to náhodou tak, že se nastavení hlasitosti vrací na hodnotu, která byla při zapnutí přijímače? Zkus nastavit nějakou větší hlasitost, vypnout a znovu zapnout přijímač, co to udělá. |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 848 |
|
|
RE: Nokia Streaming Box 8010 - zeslabovani zvu...@torny - neni to tak. Posunuti videa na to nemuze mit vliv. Kdyz si nastavim nejakou hlasitost a divam se a pouze video zrychlim, staci i na vterinu aby se prerusil zvuk, tak jak video zacne pokracovat dal tak se nevrati hlasitost zpet na puvodni uroven a pokracuje mnohe tissi. Musim kliknout na ovladaci na volume a pak to zesili jak jsem psal a jde to tak do dalsiho popohnani videa vpred i vzad. Po kazdem posunuti musim klikat na volume navic, aby sel zvuk hlasiteji jak byl. Neco je spatne, v nastaveni TV to neni vse uz jsem vyzkousel. Zkuste to nekdo jinak bych musel dat tovarni nastaveni protoze uz me to stve. A kdyz to nepomuze koupim lepsi znacku.DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
|
|
@Josef35Poslal jsem PM |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 848 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|