DNES!, sekce: Jiné placené TV |
|
Aký IPTV BOX pre starú TV?Dobrý večer mám otázku končí JOJ cez anténu a v rodine sa má pýtajú či majú ísť do PAY TV od Plustelky alebo či ísť do IPTV/OTT majú doma starý tv na izbovú anténu ale chcú ísť do IPTV bude stačiť Homastics tv box ? Dal som im na skúšku Sweet tv a veľmi si to pochvaľujú mal som promo kód grátis tak mu to poskytol na skúšku síce to pozerá iba na Notebooku ale chcel by IPTV box , tak ja mám Homastics tv Box a som spokojný,ako rezervu k satelitu.Su ešte lepšie boxy od tohto? Napríklad s 2Gbwifi router nemá v tej miestnosti kde tv , síce má optiku od Telekomu ale tá je u TV príliš drahá.Ale Sweet tv mu vyhovuje.Cena cca do 50€, Ďakujem za odpoveď.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 309 |
DNES! |
|
@Zetor25Keď si pochvalujú Sweet.TV tak im to nechaj, predsalen je tam archív, skoro všetko v HD oproti Plustelke a nemusia sa báť, že keby drgli omylom do antény tak by o signál prišli a mal by si s tým zbytočne starostiSAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 680 |
DNES! |
|
@marpo313Vďaka za odpoveď ja som kúpil box s ovládačom bez čísla síce mne to nevadí lebo keď pozerám niečo na YouTube tak to prepínam mobilom.Takze YouTube mám spárovaný s mobilom.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
DNES! |
|
@Zetor25Ako chceš ale Strong odporúčam.SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
DNES! |
|
@marpo313Vďaka za odpoveď možno pozriem niečo cez abcom alebo nayDávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
DNES! |
|
@Zetor25Skús pozrieť aj Alzu, tam majú väčšinou lepšie ceny ako Nay.SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
DNES! |
|
@marpo313Oki z alzou mám tiež dobré skúsenosti občas tam natrafim na zľavy.Pozeral som aj ellano skDávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
DNES! |
|
@Zetor25Gogle TV streamer box. Aktivuj si SZ poslal bych ti adresu na IPTV jestli máš zájem. |
Libor1
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 175 |
DNES! |
|
@Libor1Tak mám Sweet tv + Digi TV ktorú mám ešte grátis k satelitu uvidíme do kedy.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
DNES! |
|
@Zetor25Poslal bych ti odkaz na Discord. |
Libor1
DNES! |
|
@Libor1Ako sa tam voláš?Idem pozrieť účet dlho som tam nebolDávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
DNES! |
|
@Zetor25Discord libor3892 |
Libor1
DNES! |
|
@Libor1Skús pozrieťDávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
DNES! |
|
@Libor1Máš tam žiadosťDávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
DNES! |
|
@Zetor25Ináč prečo nemáš aktivované PM? Len by ma to zaujímalo lebo príspevkov máš dosť takže máš možnosť si to aktivovať.SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
DNES! |
|
@marpo313Máš discord? keď tak píšeme tam.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|