2dny, sekce: Technika |
|
IDLP-231TWMONO ProPo cca 15 letech mi dosloužil IDLP-231TWMONO PRO INVERTO. Poradíte mi někdo s náhradou ? Mám to na Skylink |
oldvidlak
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 4 |
2dny |
|
RE: IDLP-231TWMONO ProJa myslím, že akýkoľvek monoblock zo strednej cenovej skupiny ti bude úplne vyhovovať, stačí dodržať parametre predošlého monoblocku, t.j. degree 4,3° a Twin prevedenie.VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 187 |
2dny |
|
@oldvidlakTESLA Excelent MONO Twin 4.3° LTE |
Kolek
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 113 |
2dny |
|
RE: IDLP-231TWMONO ProNo podle označení by se melo nejspíš jednat o variantu s rozestupem 6st.,která je ideální spis pro příjem druzic Astra 19,2E a Hotbird 13E.Mel by být bílé barvy a ozarovace mají mezi sebou mensi mezeru.Dost často se tento typ monobloku dodával před patnácti lety s prijimacimi sety pro příjem na dva přijímače v akcich z letáku.Pokud by hledal přímo tento typ monobloku.Jinak samozřejmě stačí jakýkoliv twin s rozestupem 4,3st. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 776 |
2dny |
|
oldvidlakInverto twin monoblok INTWP03 4,3st..Zkus se poptat i na ten původní monoblok na Klelektro..k.cz.Mozna se tam nějaký kousek ještě najde. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 776 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|