, sekce: LCD, plazmy, CRT... |
|
Zrušení nahrávání z TV Samsung na externí HDDZdravím, zakoupil jsem QE55S95D a musel jsem v servisním menu nastavit nahrávání na externí HDD. Před týdnem mi zaslali aktualizaci SW a po jejím provedení nahrávání zmizelo i ze servisního menu. Má někdo nějaký tip, zda lze nahrávání znovu obnovit?. I pořady, které jsem náhrál nejdou na te samé TV s HDD spustit. Díky za jakoukoli reakci |
mmjoy
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 4 |
|
|
RE: Zrušení nahrávání z TV Samsung na externí...mě by zajimalo jak se to v servisním menu nastavuje to PVR |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 376 |
|
|
@mmjoyViem, že to asi veľmi nepomôže, ale TV nie je prednostne určená pre externé zariadenia, na to sú STB. Mne na LG nezobrazovalo ani CI modul - až po reštarte do továrenských nastavení. Ani by ma nenapadlo nahrávať priamo z TV, nevypláca sa to ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 532 |
|
|
@mmjoydej si továrko a nastav znovu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 552 |
|
|
jo a zakažaktualizace k pr.du |
pierrepetr
|
|
Re NahráváníTak továrna nepomohla, SW změny jsou i po továrním nastavení a nahrávání již není k dispozici. Dle informací za to může licenční dohoda výrobců (jen ČR a SK) s našimi "třetími stranami" například Oneplay, Vojo atd, kteří zakazují aby tato funkce byla u přijímačů v ČR dostupná proto, že veškerý obsah je na jejich platformách k dispozici a není potřeba něco nahrávat.Podpora mi řekla, že to tak lidé chtějí.Tak jak nekvalitní Nutelu a nápoje a všecko.A Ano tato funkce je pro mně zbytečná, ale má žena musí pořád nahrávat pohádky z pozemního vysílání zatím bez reklam, protože trošku je líná si to najít na něktré platformě, kterou si musíš platit.(pozemní je stále zadarmo, byť dlouho nebude) |
mmjoy
|
|
@mmjoy, Pavel1975Z diskuze na o samsungu na eucomunity, nastavení PVR. Duben 2025:Musíte si sehnat jakýkoli plnotlačítkový ovladač od TV Samsung. Při vypnuté TV postupujte: - Stiskněte postupně následující tlačítka: Info, Menu(Settings), Mute, PowerON - Televizor se zapne a zobrazí se servisní menu. (Option, Control, Debug, SVC, FMS, ADC/WB) - Pomocí tlačítek se šipkami vyberte FMS, "Enter", znovu vyberte FMS, "Enter" - Zobrazí se tovární nabídka aplikací. Najděte možnost Option/MRT Option/com.samsung/featureconf/pvr.pvr_support a přestavte na true. - Vypněte/zapněte TV |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 848 |
|
|
RE: Zrušení nahrávání z TV Samsung na externí...Takéto veci ohľadom nahrávania som riešil straaašne dávno a to použitím linux stb z E2 - a pokiaľ viem z vlastnej skúsenosti, tak dodnes každý môj linux stb v domácnosti dokáže urobiť nahrávku a je jedno či zo satelitu, alebo terestriálu, nekódovanú t.j. v prípade potreby aj z dodatočnom editácia strihu a ďalších úprav videa a audia trebárs na PC.VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 297 |
|
|
@mmjoypřes červený tlačítko čt archiv pohádky |
pierrepetr
|
|
@mmiriboySúhlas, tiež mám linux so zabudovaným PVR, ale dokáže to aj jednoduchší Cryptobox 752, ako SAT, tak pozemák ... |
Dzordzo
|
|
@DzordzoA nie je náhodou na Cryptoboxoch ukladanie nahrávky v šifrovanej podobe? A pre je úpravu trebárs v PC treba nahrávku najprv rozkódovať?Na PC sa používa program PC Tool ALI. VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 297 |
|
|
@mmiriboyMusíš nastaviť nahratie rozkódovanej nahrávky ... Teda ak je to vôbec potrebné, lebo na 652 to šlo ... Teraz už presne neviem ... |
Dzordzo
|
|
@mmjoy, Pavel1975To fungovalo do aktualizace cca minulý týden. Teď už neZ diskuze na o samsungu na eucomunity, nastavení PVR. Duben 2025: Musíte si sehnat jakýkoli plnotlačítkový ovladač od TV Samsung. Při vypnuté TV postupujte: - Stiskněte postupně následující tlačítka: Info, Menu(Settings), Mute, PowerON - Televizor se zapne a zobrazí se servisní menu. (Option, Control, Debug, SVC, FMS, ADC/WB) - Pomocí tlačítek se šipkami vyberte FMS, "Enter", znovu vyberte FMS, "Enter" - Zobrazí se tovární nabídka aplikací. Najděte možnost Option/MRT Option/com.samsung/featureconf/pvr.pvr_support a přestavte na true. - Vypněte/zapněte TV |
mmjoy
|
|
@mmjoyNedalo by se tam při továrku přes VPN vnutit jiné zeměpisné pásmo? |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 848 |
|
|
@mmjoyjak je stará televize?? |
pierrepetr