Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno včera, sekce: Skylink

Skylink předvánoční akce

Ahoj,

tátovi odešla po mnoha letech stará Irdeto karta (je spálená) a uvažuje, že by koupil nový CAM modul. Ten stojí do 1000 Kč.

Ale přemýšlíme, že když nová karta, tak jestli by nebyla nějaká akce, kde by byl balíček levnější. Každá koruna dobrá. Nemyslím slevu na dva měsíce, ale vím, že se objevují nabídky, kdy je třeba 50 až 100 Kč měsíčně sleva trvale.

Nevíte prosím někdo o takové nabídce, o které by se dalo uvažovat? Zkouším hledat na Google, ale zatím nic. Kdysi dávno jsem takové nabídky viděl, ale poslední dobou jsem na nic kloudného nenatrefil.

Děkuji za tipy.

OrHoro
Registrace: 4/2010
Odpověď v diskusním vlákně včera

RE: Skylink předvánoční akce

Kartu by mal vlastnik vymenit, v tomto pripade provider

sky59
Registrace: 1/2023

@sky59

Otázka nicku OrHoro bola o inom. Pýtal sa na akcie v prípade novej karty.
Tvoja rada „Kartu by mal vlastnik vymenit, v tomto pripade provider“ je neúplna. Zákazník by sa mohol domnievať, že výmena bude bezplatná.
Skylink na svojej stránke uvádza: „V prípade poškodenia či straty vašej dekódovacej karty typu Irdeto (nebo karty NEXT) je možné požiadať o náhradnú kartu v cene 20 EUR“.

RudoM
Registrace: 5/2020

Ahoj, tak obě odpovědi jsou malinko mimo.

Mě je jasné, že nový CAM 803 s integrovanou (virtuální) kartou stojí zhruba 1250 na Skylinku a okolo 860 - 960 na internetu.

Mě šlo spíš o to, zda existuje třeba nějaká předvánoční akce, že když se zaregistruji přes nějakého dealera, tak jestli by se nedal sehnat nějaký balíček levněji. Obvykle to bývá třeba Combi+. Někdo tu psával, že to sehnal třeba o 50, ale někdy až o 100 Kč levněji. Například akční cena od Skylinku je na 2 měsíce o 100 Kč levnější, ale on(a) ji sehnal za tu cenu jakože napořád.

Pokud by taková možnost byla, táta by po ní sáhl všemi deseti :)

OrHoro

Jeden prodejce satelitní techniky nabízí aktuálně slevu 100,- Kč měsíčně na 24 měsíců na Kombi+, ale pouze pod podmínkou instalace nového přijímače od nich, což není tedy můj případ. Hypoteticky by sice šlo nechat si nainstalovat přijímač za 1,- Kč + 200 Kč za dopravu, ale je tu riziko, že nový přijímač bude mít uvnitř integrovanou virtuální kartu = nebude mít modul, který by šlo vložit do stávajícího přijímače.

OrHoro

Výměna karty bude nejlevnější možnost. Jinak strategicky je pokračování světa skylink.live a tam žádná fyzická karta není potřeba.

TomSenior
Registrace: 3/2025

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra