Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Boxy s Google TV

Je úplne jasné že televízia sa uberá smerom od satelitu k OTT. Na príjem týchto služieb treba buď aplikácie v TV, prípadne nejaké malé zariadenia. S čím máte skúsenosti a s čím ste alebo nie ste spokojní? Ja som nie tak dávno vyskúšal Google Streamer, to však nebolo ono. Už pár dní mám zariadenie TESLA XG600 a to je úplne super. Vďaka tomu že mám k satelitnej Digi možnosť využívať obmedzene Digi GO, tak v podstate čiastočne skúšam Digi cez internet a tento box rozhodol že prejdem zo satelitnej Digi k plnohodnotnej internetovej. Zaujímalo by ma čo vychádza zo zariadenia od Digi aspoň v porovnaní s tou Teslou. Ak niekto má skúsenosti že dokáže porovnávať boxy od operátorov s inými, nech sa vyjadrí

LuboTS
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@LuboTS

Vlastním Xiaomi TV Box 3nd gen a nadmieru som spokojný, akurát nemá LAN. R^

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

@LuboTS

Povazuju se za cloveka znaleho v IPTV/OTT.... za leta jsem vyzkousel x boxu, az jsem skoncil u (kdysi) nejlepsi masiny - nVidia Shield..

Ale pokrok nezastavis a Shield se uz nerozviji. Presel jsem ke strojum MECOOL... KM2 plua a Plue De luxe.... oba maji certifikovany Google TV a vykonove jsou pred Shieldem. Aliexpress okolo 100-130 USD, doporucuju!!!

PepaJožka
Registrace: 8/2022

@LuboTS

Úplne jasné nie je vôbec nič. Tento týždeň sme tu na inom mieste diskutovali dostupnosť internetu a z tohto pohľadu sa nič nikam neuberá - prejdi si nové sídliská rodinných domov...

Ale k tvojej otázke - Alza ti dá odskúšať na 14 dní čo chceš.
Vyskúšal som Xiaomi 4gen a Strong Leap. Oba v cene menej ako 50EUR. Na účely sledovania TV cez app skylink, digigo, sweet sú oba až až.
Oba som vrátil keďže mojím cieľom bol Amazon Music Umlimited s Dolby Atmos a to ani jeden z nich nevedel spracovať podľa mojej potreby. Takže som to vrátil cez alzabox, peniaze spť na účte do 3-och dní.

Dagy2
Registrace: 11/2010

@Dagy2

Strong Leap S3+V2 podporuje Dolby Atmos.

UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

andblack13a

áno má to na krabičke napísané, ale ja som to potreboval dostať špeciálne pre Amazon Music. Teda nie filmový zvuk ale len a len hudbu.
APP pre Amazon Music ani jeden nemal predinštalovanú - ako napr. Spotify - a ani v APP sprístupnených v obchode som Amazon Music nenašiel.
Cez Chromecast z mobilu to nešlo tiež, výsledok na sticku bol vždy SD

Dagy2
Registrace: 11/2010

@Dagy2

A Fire TV Stick 4K? Kedze je to priamo od Amazonu, ten by to mohol podporovat.

UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Strong Leap S3

Přístroj s 2GB RAM? Utrpení.... 4 GB je třeba

PepaJožka
Registrace: 8/2022

od Strongu jedině

Strong LEAP-S3 PRO

bretah
Registrace: 9/2012