, sekce: Kabelová televize |
|
O2 kupuje UPCTransakcia este podlieha schvaleniu regulatormi. Cena by mala byt 95 mil.€.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 798 |
|
|
RE: O2 kupuje UPCHmm, pekne to teoreticky zapadá, O2 získa potrebné pokrytie a programové portfólio, a následne dôjde ku spolupráci s VOYO a máme slovenské OnePlay. |
wrangell
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 53 |
|
|
RE: O2 kupuje UPCSom myslel, ze UPC uz ani neexistuje.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 656 |
|
|
@LucaBrazzaExistuje..., a stale poskytuje asi najkvalitnejsi a najstabilnejsi obraz (cez DVB-C) na sk trhu.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
|
|
RE: O2 kupuje UPCKdyby na Slovensku existoval operátor Vodafone tak už dávno UPC Slovakia skončil.... Ve stejnou dobu jako UPC Česká republika.... Byl sem zákazníkem UPC pak mě předvedli moje televizní služby do Vodafone sem nesmírně rád nic se u mě nezměnilo mám box od UPC i smlouvu |
vokounek
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 800 |
|
|
RE: O2 kupuje UPCŠkoda že u nás už UPC koupil Vodafone.... |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 635 |
|
|
RE: O2 kupuje UPCRozlučte se s kvalitními službami...do dnes u nás v ČR na UPC vzpomínáme. Vodafone nám byl čert dlužen! |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 272 |
|
|
RE: O2 kupuje UPCJá přešel k O2 vlastně kvůli Uploadu. Měl jsem léta UPC, pak z toho byl Vodafon po kabelu, nějaký služby ale Upload byl pořád 1/10. Potom ještě agregace a když jsem potřeboval někam poslat 5-6 GB, tak to trvalo hodiny, třeba 6 hodin.Potom nám do baráku zavedli optiku a první kdo mi jí nabídl bylo O2. Vzal jsem 250 za dobrej peníz a byl jsem překvapen, že Upload je stejný jako download. Mám tedy 250/250 a přenos 5 GB mi teď trvá kolem 5ti minut. Je dobrý připomenout, že O2 je bývalý Eurotel a ten byl technicky od začátku vpředu, na toho prostě nikdo nemá a mít nebude. Postupně mi nabídli další služby, tak mám 250/250, neomezený volání+4GB dat a OnePlay Max. Služby platím měsíčně 1200,- pro na 3 účastníky a velká spokojenost. Platím to kartou AirBank a vrací mi měsíčně 300,- Takže za hubičku. A programy - v reálu mám k disposici do 180 programů týden zpátky, když udělám úvahu že jeden pořad trvá cca 2 hodiny, tak je to 12 pořadů na kanál každý den, když to pronásobím, tak ne dostanu k číslu hodně přes 10 000. Tolik pořadů mám k dispozici reálně online v každý čas od filmů přes pohádky sporty, zprávy, reportáže, jen si vybrat. A k tomu ještě tisíce věcí na Voyo. Co si přát víc. Doporučuji |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 695 |
|
|
@MMorous píše:Mám tedy 250/250 a přenos 5 GB mi teď trvá kolem 5ti minut.To je akési pomalé?! Veď ja mám pripojenie 850/200 a ruku dám do ohňa, že ten upload je rýchlejší. O downloade ani nevravím, tam je to samozrejmosťou! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 297 |
|
|
RE: O2 kupuje UPCUvidíme, čo slovenské O2 predvedie, lebo zatiaľ poskytujú internet bez verejných IP adries. Dúfam, že neprinesú toto know-how, lebo hneď utekám. |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 092 |
|
|
RE: O2 kupuje UPCMyslíte že i na Slovensku bude sloučení O2 TV a Voyo? Přece jen tam O2 TV nemá tak široký výběr sportovních stanic jako u nás a je otázka jestli by mohli vysílat kanály Oneplay Sport i na Slovensku |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 1 146 |
|
|
RE: O2 kupuje UPCPravdepodobne vznikne Oneplay SK. Voyo uz teraz vysiela cesku futbalovu a hokejovu ligu, takze tam problem nie je. No a okrem toho su na Voyo vsetky Nova Sporty a Canal+ Sporty. Voyo dokonca vysiela vsetky zapasy Ligy majstrov - aj tie co nie su na NS. Takze je tam vlastne vsetko, co v CR.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
|
|
RE: O2 kupuje UPCMá niekto prosím info dokedy bude mať Markíza, resp. Voyo práva na futbalovú Niké Ligu? |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 700 |
|
|
RE: O2 kupuje UPCMyslim, ze iba na tuto sezonu. Nikde som zatial nezachytil, ze by to predlzovali. V 2021 mali zmluvu na tri sezony a potom to dvakrat predlzovali vzdy iba o rok.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
|
|
@black13aĎakujem za info. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 700 |
|
|
@mmiriboy800/200 je co ? Takhle se to u nás v Česku nenabízí. Dosud byl alespoň u Vodafonu upload standard 1/10 Downloadu. Samozřejmě že si můžu koupit 1000/1000 nebo i 2000/2000, ale je to dražší a nepotřebuju to.Na staré kabelové přípojce od Vodafonu jsem měl 50 download a 5 Upload. Jenomže těch 5 tam bylo pouze teoreticky pro fakturační účely, ale skutečnost byla prakticky 100-1000 x pomalejší. Pamatuju že jsem jednou dával na YouTube videjko asi 4 hodiny. A mělo to asi 4 minuty. Prostě hrůza. Optika je úžasný posun |
MMorous
|
|
@MMorousNie 800/200, ale 850/200 Mb/s je moja rýchlosť sťahovania/ odosielania dát pre službu OptikNET Extra od Telekomu - Magio internet.Keď bude niekto v budúcnosti ponúkať symetrické pripojenie optiky, tak určite budem uvažovať nad zmenou, ale zatiaľ som s týmto spokojný. VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
|
|
@mmiriboySpokojený bych byl taky, ale co za to chtějí ? Když jsem měl Vodafone, tak rychlejší připojení stálo balík a stejně/bylo to po kabelu/ tam byla agregace a ten Upload hrozně klesal. Bydlím v Plzni a když hraje Viktorka a všichni si doma pustí fotbal, tak kdo nemá optiku, tak mu to po starej síti zlobí. Sešli jsme se na Viktorce parta v hospodě a trvalo půl hodiny, než se to připojilo a za pár minut se obraz rozpadl a Game Over. Obchodníci IPTV nabízejí bezostyšně každému a všechno, ale starý sítě a servery to nezvládají. Část toho jde vzduchem různýma kanálama ... To se projevilo markantně se zavedením OnePlay, hrozný ...Jenomže optiku zavádějí jenom na hlavních tazích, do bytovek a nový výstavby. Na vesnici, kdo není na hlavním tahu má smůlu nebo si musí připlatit za zvláštní přípojku - tak mi to presentovala kolegyně v práci ... |
MMorous
|
|
@MMorousOno, u nás na Slovensku je situácia podobná aj keď už zopár rokov sa Telekom snaží o zavedenie optiky aj po dedinách. Hlavne na západnom Slovensku sa toto deje. Samozrejme keď s tým začali, tak začali od tzv. "strediskových" obcí, t.j. od obcí z najväčším počtom obyvateľov a postupne prechádzajú aj do tých menších obcí. Telekom sa snaží optiku ťahať v zemi, nie po stĺpoch (toto len vo výnimočných prípadoch a zvyčajne to robia iba ich zmluvní partneri, napr. O2 atp.). Ale zas na východnom Slovensku, kde dominuje Hlavne Antik, tak tam to ťahajú veselo aj po stĺpoch, proste ako sa dá...A cena toho môjho pripojenia?! Ja momentálne platím 24,99€, v cene je internetové pripojenie + poplatok za router. Približne rovnakú cenu (pred pár rokmi to bolo cca 24€) platím ešte od čias metalickej prípojky - vtedy bolo to pripojenie 100/20 (vtedy najvyššia rýchlosť VDSL pripojenia), dnes je to na optike druhá najvyššia rýchlosť pripojenia. VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
|
|
@mmiriboy25 eur není tak moc. U nás máme ještě jednu výhodu, když platíme O2 kartou Airbank, banka nám každý měsíc vrací 300,- jako bonus. Mají to nějak domluvený s O2 a funguje to už druhý rok.Překvapilo mě to 800/200, nám dávají na optice Download=Upload, brácha má 500/500. Nová výstavba |
MMorous
|
|
@MMorousNa Slovensku je maximálna rýchlosť pri optik internete od Telekomu 1000/500. Tu treba mať zriadené výhody služby Magenta1(toto nemám) a optické pripojenie priamo do bytu, alebo RD (čo napr. ja mám).VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
|
|
@mmiriboyZdaleka to nie je najvyssia rychlost. UPC ponuka v Bratislave rychlost 2500 Mbit/s download.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
|
|
@black13aÁno máš pravdu, ale my sa tu bavíme o internetovom pripojení, ktoré je dostupné u nás doma!Samozrejme, že sú lokality a poskytovatelia internetu, ktorí ponúkajú aj vyššie rýchlosti, napr. Antik, ten ponúkal a zrejme ešte aj ponúka dokonca 10 Gigové pripojenie. VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|