2dny, sekce: Pořady v televizi |
|
Aryna Sabalenka vs Nick KyrgiosPoradí niekto kde dnes sledovať? |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 547 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
DNES! |
|
@marpo313OK, budme v pohode. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 2 425 |
DNES! |
|
@Jean RenoSúhlasím, veď ja som proti tebe nikdy nič nemal a vždy som s tebou rád diskutoval.SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 724 |
DNES! |
|
@marpo313Ja som tomu rad |
Jean Reno
DNES! |
|
Aryna Sabalenka vs Nick KyrgiosSom len proste chcel vedieť, či niekto nevie, kde dávajú moju obľúbenú tenistku a vidím, že sú tu taký, či aj onaký. dawis77, tebe doporučujem určite vyhľadať lekársku pomoc, možno ťa ešte zachránia, ale nateraz veľmi ľutujem tvoje okolie. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 547 |
DNES! |
|
@matov3Nerieš ho, s tým neurobíš nič. Aj ja som chcel niekde sledovať, no nakoniec som vtedy sledoval Premier League.SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
DNES! |
|
RE: Aryna Sabalenka vs Nick KyrgiosŽááán uzatvára priateľstvá a sype si popol na hlavu.@marpo313-ty vieš vo to je za personu? Dnes si jeho kamoš zajtra budeš na posmech. 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 204 |
DNES! |
|
@TamiÚprimne, ja tieto vaše hádky neriešim. Ja dokážem diskutovať s každým, samozrejme slušne, to či to dokáže druhá strana, to ja už neviem ovplyvniť. S tebou takisto. Zatiaľ som s nim problém nemal a s tebou takisto, začo som rád.SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
DNES! |
|
@marpoNejde o hádku. Ja mu dávam pocítiť to, čo on rozdáva iným. Jeho odborné znalosti ktoré by mali náležať tomuto fóru ani nehovorím. Ja som tu tiež na diskusiu, ak neviem, nekomentujem. Pán Žááán komentuje všetko a všade, samozrejme z nulovou účinnosťou. Ale to je jedno, nech si žije ten svoj život “zo zárukou”.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 204 |
DNES! |
|
@TamiTak úprimne ja technikom neverím, keďže asi 8 rokov dozadu ku mne prišli technici Digi, keďže som mal záujem o šport (DigiSport) tak som si objednal ich. Oni prišli, povedali že mi parabolu nemôžu namontovať, lebo vraj mi zavadzajú stromy vo výhľade či čo, už neviem ako to bolo presne. Asi sa im nechcelo to dať na iné miesto a aj keby mi to dali, tak by mi to namontovali s kvalitou a signálom na úrovni 70-80%. Tak som si potom vlastnou cestou namontoval Skylink a čuduj sa, na inom mieste som namontoval parabolu a išlo to. Úroveň signálu a kvality asi 90%, vtedy mi to stačilo. Asi 4 roky dozadu som zrušil Skylink a dal si Magio TV, potom som chvíľu mal Skylink Live TV ktorú som nakoniec tiež zrušil a zhruba od marca som obnovil Skylink SAT. Zatiaľ v pohode, ale keď vyradia nejaké hodnotnejšie stanice typu NG, AMC, Viasat atď. tak asi operátora zmením.SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
DNES! |
|
@marpo313"Zatiaľ som s nim problém nemal "A ani so mnou nebudes mat, ak sa nezacnes spravat ako naduty prispievatel so snahou znevazit a zosmiesnit diskutujucich, ako to robi Tami (napr.) mne). Odomna spravanie kriveho cloveka necakaj - nie som Tami. |
Jean Reno
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|