Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno 2dny, sekce: Pořady v televizi

Aryna Sabalenka vs Nick Kyrgios

Poradí niekto kde dnes sledovať?

matov3
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně DNES!

@marpo313

OK, budme v pohode.

Jean Reno
Registrace: 2/2022

@Jean Reno

Súhlasím, veď ja som proti tebe nikdy nič nemal a vždy som s tebou rád diskutoval. R^

SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk

marpo313
Registrace: 9/2024

@marpo313

Ja som tomu rad R^

Jean Reno

Aryna Sabalenka vs Nick Kyrgios

Som len proste chcel vedieť, či niekto nevie, kde dávajú moju obľúbenú tenistku a vidím, že sú tu taký, či aj onaký. dawis77, tebe doporučujem určite vyhľadať lekársku pomoc, možno ťa ešte zachránia, ale nateraz veľmi ľutujem tvoje okolie.

matov3
Registrace: 11/2007

@matov3

Nerieš ho, s tým neurobíš nič. Aj ja som chcel niekde sledovať, no nakoniec som vtedy sledoval Premier League.

SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk

marpo313

RE: Aryna Sabalenka vs Nick Kyrgios

Žááán uzatvára priateľstvá a sype si popol na hlavu. :laughing: :laughing:
@marpo313-ty vieš vo to je za personu? Dnes si jeho kamoš zajtra budeš na posmech. :laughing:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

@Tami

Úprimne, ja tieto vaše hádky neriešim. Ja dokážem diskutovať s každým, samozrejme slušne, to či to dokáže druhá strana, to ja už neviem ovplyvniť. S tebou takisto. Zatiaľ som s nim problém nemal a s tebou takisto, začo som rád. R^

marpo313

@marpo

Nejde o hádku. Ja mu dávam pocítiť to, čo on rozdáva iným. Jeho odborné znalosti ktoré by mali náležať tomuto fóru ani nehovorím. Ja som tu tiež na diskusiu, ak neviem, nekomentujem. Pán Žááán komentuje všetko a všade, samozrejme z nulovou účinnosťou. Ale to je jedno, nech si žije ten svoj život “zo zárukou”. :laughing:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

@Tami

Tak úprimne ja technikom neverím, keďže asi 8 rokov dozadu ku mne prišli technici Digi, keďže som mal záujem o šport (DigiSport) tak som si objednal ich. Oni prišli, povedali že mi parabolu nemôžu namontovať, lebo vraj mi zavadzajú stromy vo výhľade či čo, už neviem ako to bolo presne. Asi sa im nechcelo to dať na iné miesto a aj keby mi to dali, tak by mi to namontovali s kvalitou a signálom na úrovni 70-80%. Tak som si potom vlastnou cestou namontoval Skylink a čuduj sa, na inom mieste som namontoval parabolu a išlo to. Úroveň signálu a kvality asi 90%, vtedy mi to stačilo. Asi 4 roky dozadu som zrušil Skylink a dal si Magio TV, potom som chvíľu mal Skylink Live TV ktorú som nakoniec tiež zrušil a zhruba od marca som obnovil Skylink SAT. Zatiaľ v pohode, ale keď vyradia nejaké hodnotnejšie stanice typu NG, AMC, Viasat atď. tak asi operátora zmením. R^

marpo313

@marpo313

"Zatiaľ som s nim problém nemal "
A ani so mnou nebudes mat, ak sa nezacnes spravat ako naduty prispievatel so snahou znevazit a zosmiesnit diskutujucich, ako to robi Tami (napr.) mne).
Odomna spravanie kriveho cloveka necakaj - nie som Tami.

Jean Reno
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra