DNES!, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
Digislovakia a Canal +Dnes som dostal do mailu. Priznám sa, mal som to grátis ale nikdy som to nemal zapnuté.Chceli by sme Vás informovať, že od 10. februára 2026 ukončujeme poskytovanie bezplatnej streamovacej služby CANAL+ k vybraným DIGI službám. Táto zmena prebehne bez náhrady. Dôvodom ukončenia je zmena marketingovej stratégie a ukončenie spolupráce s poskytovateľom streamovacej služby CANAL+. 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 206 |
DNES! |
|
RE: Digislovakia a Canal +Dalej od 1.1.2026 bude zo satelitnej TV vyradeny program Super One, ktora bola dostupna z ftekvencie 12723H. Prevadzkovatelom tejto stanice je madarska spolocnost Tematic media group. |
ds1034
Registrace: 12/2020 Příspěvků: 137 |
DNES! |
|
@TamiToto prišlo aj mne snáď Premier League ostávaSuper One bol od začiatku u Digi ešte keď to mali Rumuni, ale cenník je bez zmeny zatiaľ. Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 372 |
DNES! |
|
ZetorMôže to mať rôzny smer. Niečo sa možno chystá. Uvidíme časom čo bude. Ja si premier league poisťujem aj trojmo. Zvyšok čo potrebujem mám. Odpad nesledujem.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
DNES! |
|
RE: Digislovakia a Canal +Kto by chcel CANAL+ (bez Premier League), dá sa kúpiť balíček TV+ cez Skylink za 3,99€. Myslím si, že je to dobrá cena za takú videotéku bez reklám, keď napríklad SkyShowtime stojí 4,99€ s reklamami.SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 729 |
DNES! |
|
@TamiJa som na tom podobne mám už 5 rokov Digi a spokojnosť mám to na 3 tv do 21€ takže za mňa ok.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
DNES! |
|
ZetorJa by som skôr prijal Hidtory 2 a ešte niečo od BBC. To mi stačí. Digi má veľmi dobrú ponuku programov. Hlavne nebola nikdy bez PL a futbalu. Ja som u nich od vzniku. Plus k tomu rôzne iné platformy na doplnok. Sat aj NET.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
DNES! |
|
RE: Digislovakia a Canal +tiež som to dostal mailom dnes.Pozeral som na obsah videotéky Canal+ asi 3x za ten čas a teda nenašiel som tam nič, čo by som si mal záujem pozrieť. Takže žiadna škoda... |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 182 |
DNES! |
|
@TamiMám to podobne. CANAL+ Sport viem sledovať cez Skylink SAT, Skylink Live TV, Magio TV OTT a cez aplikáciu CANAL+ ktorú som dostal zadarmo k Magio TV, tú som len ale zaregistroval, obsah tejto služby sledujem cez Skylink.SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
DNES! |
|
RE: Digislovakia a Canal +Teraz velke zmeny v sat vyselani nebudú. Uvolní sa kapacita na 12607 pre jeden Sd kanal namiesto Paramount Network. Ale ak tam nic noveho nedaju, nic sa nestane, datovy tok bude trosicku vyssí pri ostatnych kanaloch ktore vysielaju z tejto frekvencie. Budeme musiet cakat, kym dokoncia migraciu kanalov M7. Vypnu aj Tp 12073, 11766. Neviem preco vyradia kanal Super One, ale podla mna dovodom je nedohoda medzi HDT a ST. |
ds1034
DNES! |
|
@ds1034Ešte doplním že Nat Geo Wild HD je z novej MHzZ pôvodnej na novú. Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
DNES! |
|
@zetor25Áno presne tak. Na povodnej frekvencii sa vysiela iba oznámenie na preladenie. |
ds1034
DNES! |
|
RE: Digislovakia a Canal +Canal+ videotéka má slabší obsah, ale rozhodne sa tam nájdu tituly, ktoré stoja za pozretie. Suburra, Hon, Spojenectvo, Čistá hra, Paradox času, Muž z vysokého zámku...to je len teraz čo ma napadlo |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 545 |
DNES! |
|
@Halford89Samostatne by som si CANAL+ určite nepredplácal (obzvlášť za cenu 9,99€), ale ako súčasť všetkých balíčkov TV Skylink mi to príde ako dobrý deal. A obsah z Apple TV+ službe viac pomáha byť konkurencieschopnou.SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
DNES! |
|
@ds1034Teoreticky keď vypnú tp 11,766 tak by tam mohol dať Telekom programy z 12,527 H intelsat v roku 2027 bude nahradený Thor 8? Tak šanca bude tam.Ešte je voľný 12,092 H tak by to tam mohli dať uvidíme či sa budú tp sťahovať z Intelsatu na Thor 12,607 v a práve 12,527 H nechápem ze ešte v roku 2025 sa nájdu MPEG/2 programy.SD programy. Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
DNES! |
|
@Halford89Ja som to pozeral kvôli viacej zápasov z Premier League čo aj stačilo.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
DNES! |
|
@Zetor25Úprimne, presne toto som ja nechápall, že Digi stále šíri programy v MPEG-2. Skylink s tým skončil nejako v roku 2016-2017 a už vtedy podľa mňa bolo trochu neskoro. Ale zas Skylink netrpí tým že by nemal kapacitu na satelite takže prechod na zatiaľ HEVC nepotrebuje. MPEG-4 zatiaľ postačuje.SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|