, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
Digislovakia a Canal +Dnes som dostal do mailu. Priznám sa, mal som to grátis ale nikdy som to nemal zapnuté.Chceli by sme Vás informovať, že od 10. februára 2026 ukončujeme poskytovanie bezplatnej streamovacej služby CANAL+ k vybraným DIGI službám. Táto zmena prebehne bez náhrady. Dôvodom ukončenia je zmena marketingovej stratégie a ukončenie spolupráce s poskytovateľom streamovacej služby CANAL+. 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 217 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
|
|
@marpo313Presne tak. Mas pravdu. |
ds1034
Registrace: 12/2020 Příspěvků: 148 |
|
|
@ds1034To mi je jasné, veď Skylink vysiela v MPEG-4 a Plustelka niektoré SD v HEVC.SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Lepší.TV, SledovaniTV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 793 |
|
|
@marpo313Ja skor preferujem satelitne vysielanie ako tv cez internet. Podla mna najlepsiu ponuku vzdicky davala Digi Slovakia resp. Magio a Telly.Skylynk/M7 ako člen skupiny Canal + velmi silne tlaci trh v ramci V4 na ukoncenie sat. vysielanie, a premigrovat zakaznikov na Iptv. A potom by sa postupne skoncil linearne televizne vysielanie. |
ds1034
|
|
@ds1034Skôr som mal na myslí všeobecne celý Thor nie iba Telekom@Marpo313 tak box zatiaľ ide bez problémov akurát už bol nemenný ovládač k boxu. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
@ds1034Aj ja som stále za SAT. Problém M7/CANAL+ je že na CZ/SK trhu to nevie správne podať. Chce premigrovať na OTT v ktorej nie je skoro tretina kanálov a vysiela v 720p. Ale vždy som bol radšej za Skylink, lebo nemusím platiť faktúry, zaplatím kedy chcem a mením balíček bez pokuty (Digi za prechod z vyššieho na nižší pýta 5€ poplatok) a mám vlastnú techniku. Ale ak si niekto platí Digi tak to rešpektujem, je to každého rozhodnutie kto si čo platí. Ale hlavne by už značka Skylink mala skončiť a premigrovať na CANAL+.SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Lepší.TV, SledovaniTV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
@marpo313Podla mna Skylink je velmi draha služba, a ani ja nechapem prečo vysielaju cez internet iba v 720p.Ja obdivujem poliakov ktorý stale preferuju sattelitne vysielanie napriek tomu že 90% domácnosí polsku má prístup k optike. Čo je v ramci V4 jednotkou. |
ds1034
|
|
@ds1034Chápem, že sa ti zdá byť Skylink drahý, ale balík Premium je bezkonkurenčne lepší a lacnejší ako Digi Platinum, čo sa týka výhod. Digi Platinum stojí s boxom a archívom 23,87€. Skylink Premium stojí síce 24,90€, to je o 1,03€ viac, ale v cene máš aj HBO Max aplikáciu, videotéku CANAL+ a trochu okresanejšiu videotéku Apple TV+. Digi síce má Discovery, Travelxp, BBC Earth atď a oproti Skylinku má v tomto balíku Cinemaxy, ale nemá HBO 1-3, Apple TV+ a od februára ani CANAL+. Ale jedno uznávam, balíky Mini a Multi sú drahé na to, čo v sebe majú. Čiastočne aj Kombi+. V Skylinku sa najviac oplatí Smart, Premium a doplnkový HBO Standard.SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Lepší.TV, SledovaniTV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
@marpo313Premium je namakaný balík a nemenil by som momentálne za nič. Apple TV+ sa od originálnej služby líši iba tým, že obsah nie je v 4K a nie je tam MLS. Inak všetko je totožné. Seriály na Apple nemajú konkurenciu. Takisto je tam dostupný F1 Film, ktorý rozhodne stojí za pozretie. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 677 |
|
|
@marpo313Čo ak nepotrebuje človek archív tak to má lacnejšie na 1TV 15,28€ PLus poplatok za box ak to chceš dať na 2 TV to vychádza cca 18,36 ak dáme tretie zaradenie modul alebo box tak 3,08€ podľa cenníka vychádza to 21,44€ na 3 tv ale chápem každý Nech si platí čo chce my sme boli u Skylinku od jeho vzniku ešte keď bol Slovak Link mám aj kartu na pamiatku.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@marpo313A to nemám ani archív zaplatený lebo to k životu nepotrebujeme.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
RE: Digislovakia a Canal +Nečítal som podrobne všetky príspevky, ale skúsim to vysvetliť. Digi Slovakia doteraz poskytovala k najvyšším balíkom streamovaciu službu Canal+ ako bonus. A práve toto o pár dní skončí. Prístup do služby Canal+. Lineárne vysielanie Canal+ Acton a všetkých ôsmych Canal+ Sport zostáva v ponuke aj naďalej. Pre satelitnú TV je tých staníc samozrejme menej. Pochopili sme? 😆 |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 992 |
|
|
@Zetor25Ale ja tu hovorím o Platinum, ty hovoríš o Premium. 15,28€ stojí Premium, platinum 20,39€. A archív som zarátal kvôli Digi GO, keďže Skylink má Live TV v cene. A to že archív nepotrebuješ je tvoje rozhodnutie a ja ho samozrejme rešpektujem.SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Lepší.TV, SledovaniTV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
@LuboTSVšetci sme to určite pochopili aj bez tvojho príspevkuSAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Lepší.TV, SledovaniTV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
@Halford89Úplný súhlas, čo sa týka 4K, v Skylink Live TV sa len pred cca 2 rokmi rozbehlo vysielanie vo Full HD a 50 fps, takže zázraky od tejto aplikácie nečakajSAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Lepší.TV, SledovaniTV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
@marpo313Ja by som o výhodách ani nediskutoval, pretože každý má iní názor.Ale v zatvorke by som povedal že ešte prídu naspat tie časy ked napriklad Nova Sport nemal 6 kanalov, pretože nemal čo vysielat na 6tich kanaloch, a takisto sa može stat že Canal+ neziska tolko vysielacích práv. Ale ja osobne nemam rad ked jeden operátor pod stolom tlačí zakazníkov do jednej strany. Teraz tu nechcem chránit ani Digi, pretože ja presne viem tieto kroky kam smerujú. Ja si berem priklad z polska, kde ta takzvana migracia na IPTV/OTT nie je uspešna. Takisto sme tu pisali pred troma rokmi ked rozdelili MTV stanice na dekady, že to nie je v poriadku,že tieto kroky nie sú logické, a teraz každý vidí výsledok.Ten kto vie čitat medzi riadkami, číta. Mna tieto stramovacie platformy a IPTV/OTT vobec nebavia. Pre mna tam skončila činnost sledovanie linearnej TV. |
ds1034
|
|
@marpo313Okej beriem na vedomie, pekný večer ešte prajem, tak ja som zvažoval tiež Platinum ale keďže tam je málo staníc tak si to nedám vyhovuje mi športová ponúka kanálov Digi síce totožná so Skylink ale Digi nemá Arena Šport 2 takže aj tak všetky športové kanály nepozerám iba tie čo stále,Premium k spokojnosti stačí nechám to ešte pár rokov uvidíme čo bude na budúci rok to bude 20 rokov čo sú na trhu tak som zvedavý na novinky žiaľ v Poľsku je situácia iná tam vedia dohodnúť s Canal+ aj menší operátori u nás nie.Ten Poľský a Maďarský model je celkom ok. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|