, sekce: Linuxové přijímače |
|
Stream přes OpenWebifZjistil jsem po delší době, že mi nefunguje streaming přes OpenWebif. Vůbec se nestáhne soubobor m3u a naběhne jen šedá obrazovka s neaktivním přehrávačem. Stejné na Chrome i Edge. Vu DUO 4K, OpenATV 7.6(stejné i s VTI), Windows 11. Pokud použiji již vytvořený soubor m3u, vše funguje.Kde dělám chybu? |
umax
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 47 |
|
|
RE: Stream přes OpenWebifRobí mi to rovnako, ale našťastie som pôvodné súbory /keď to ešte fungovalo/ nevymazal, čiže ich otvorím zo staršieho sťahovania. |
SPQR1
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 176 |
|
|
RE: Stream přes OpenWebifU mna je vsetko okhttps://prnt.sc/hr1Hl5tCqGoO |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 638 |
|
|
RE: Stream přes OpenWebifNevím čím to je. Nesetkal jsem se. Ale máš to streamování povolené v konfiguraci? Nepřeinstalovals něco? |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 501 |
|
|
RE: Stream přes OpenWebifVše povolené, čerstvá instatace OpenATV. |
umax
|
|
RE: Stream přes OpenWebifJestli jsi přeinstaloval image, hledej zdroj problémů v tomto. Něco není povolené, nebo je blbě nastavené, z kterých IP je povolen přístup, a tak podobně. Každé image se věci openwebif může chovat jinak. |
TomSenior
|
|
RE: Stream přes OpenWebifZačal bych tím, jestli na ten přijímač vůbec funguje ping z toho kompu. |
TomSenior
|
|
RE: Stream přes OpenWebifumax, skus to cez Firefox.Minuly týžden som to skušal cez Chrome a aj Edge a nefungovalo. Firefox bez problemov. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 942 |
|
|
RE: Stream přes OpenWebifPřes Firefox to soubor m3u8 vytvoří ale nelze přehrát a teď nefungují i dříve uložené soubory.Zkusím se na to ještě podívat. Ping funguje. |
umax
|
|
RE: Stream přes OpenWebifA nejde následne otvoriť cez VLC? |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 483 |
|
|
RE: Stream přes OpenWebifSamozřejmě, že je možné odkaz zkopírovat do VLC playeru a stream se spustí. Ale je to nepraktické a musí se vše neustále přepisovat. Nechápu co se změnilo, protože je jedno jestli se pokusím o přehrání ve Windows nebo linuxu nejde uložit m3u odkaz, který pak spouští stream. |
vogel5
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 19 |
|
|
@vogel5Ja by som rad zacal rozmyslat tiez, ale vsak naco! A stream cez openwebif je zvacsa len http://IP:8001/servicereferencefanusikovska stranka jakuba f.
|
jakubf
Registrace: 8/2023 Příspěvků: 104 |
|
|
RE: Stream přes OpenWebifDajte si kodi a do neho dolnok enigma |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 192 |
|
|
@umaxPoužíj Firefox,tam ti to půjde |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 516 |
|
|
@umaxAktualizuj VLC |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 516 |
|
|
@umaxOtvor nastavenie a zmen m3u na XPFSCest praci a svetu mier !
|
Mikes11
Registrace: 7/2023 Příspěvků: 350 |
|
|
RE: Stream přes OpenWebifTak ja to používam na PC tak, že mám vygenerovaný celý zoznam obľúbených programov a vo VLC už len volím kanál cez zobrazenie playlistu. Kedysi som dokonca používal plugin pre VLC, ktorý aj zobrazoval aktuálne bežiaci program z EPG pri každom programe. |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 120 |
|
|
RE: Stream přes OpenWebifE2Streamer načíta zoznam programov zo satelitu a generuje súbor pre VLC a ostáva v pozadí spustený. |
milan1956
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 10 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|