, sekce: Jiné placené TV |
|
Ukončení satelitní TV u T-MobileDnes jsem byl kontaktován operátorkou T-Mobile s tím, že T-Mobile končí se satelitním vysíláním v polovině tohoto roku. Nabídla mi internetovou TV a slevu na půl roku... |
pavekv
Registrace: 11/2020 Příspěvků: 21 |
|
|
@pavekvZaspal jsi dobu,o tom se už ví delší dobu.Nabídku jsi dostal,jen na Tobě je,jak to vyřešíš,možností je více |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 508 |
|
|
ProsatŽe od května 2025 nelze uzavřít novou smlouvu, jsem věděl, ale že do půl stávajícím zákazníkům se satelitní TV ukončí, tak to jsem teda nevěděl |
pavekv
|
|
RE: Ukončení satelitní TV u T-MobileŘešilo se zde : https://www.parabola.cz/forum/topic-107756/ |
Lemra
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 41 |
|
|
Ukončení satelitní TV u T-Mobileahoj,můžu vědět jak ses s něma domluvil? |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 980 |
|
|
@pavekvtak si to můžeš zařídit u jiného operátora sat,nebo přes net,je to tvoje volba,komu budeš platit |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 576 |
|
|
RE: Ukončení satelitní TV u T-MobileZdá se mi, že Pavekv nevadí, že končí, ale že končí, aniž by doběhlo jeho uzavřené předplatné a tedy uzavřená smlouva. Což má celkem pravdu. I když nevíme jakou smlouvu uzavřel, třeba se dohodl i na možnosti smlouvu jednostranně ukončit kdykoliv - kdo nečte drobná písmenka, tak se občas diví, na čem se to vlastně on sám dohodl. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 467 |
|
|
RE: Ukončení satelitní TV u T-Mobilednes sem tam volal,a o ničem takovém tam nic nevědí že by končili ze satelitním vysíláním! |
dawis77
|
|
RE: Ukončení satelitní TV u T-MobileKdyž jsem to řešil, tak tvrdili do června. |
Lemra
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 41 |
|
|
@LemraJá tam volal nedávno a o ničem nevědala osoba na lince,oficiáního nikde nic není.... |
dawis77
|
|
RE: Ukončení satelitní TV u T-MobileMěl jsem 2 smlouvy na dobu neurčitou, každá 4x CA modul á 20Kč/měsíc a 4x internetové. Pro mě doma, pro rodiče a na chalupu-hájenku. Můj problém je, že doma mám strom, takže na Astru bych mohl jen v zimě, kdy nejsou listy, dalším problémem na chalupa, kde je problémem internet.Z T-mobilu mi nabídli půlroční slevu na internetovou TV, tzn. stejnou, jakou mají pro nové zákazníky, řekla mi, že končí do konce roku. |
pavekv
|
|
@pavekva musel by si nejdřív i dát výpověď an satelit a pak uzavřít s něma novou smlouvu na tu internetovou televizi,že? |
dawis77
|
|
dawis77To nevím, odmítl jsem jakoukoli změnu, ale nejspíš ano. |
pavekv
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|