včera, sekce: Zkušenosti |
|
Hbbtv ČT programů na LGMám dvě televize LG (LG 48OLED CX a 43NANO753PA) a ani u jedné z nich od včerejška nefunguje červené tlačítko HbbTV, a to jak přes Skylink, tak přes DVB-T2.Na stanicích Nova, Prima a Jednotka však HbbTV funguje bez problémů. Internetové připojení je na obou televizích stabilní, funkce Quick Start je vypnutá. Zkoušel jsem resetovat charakteristické ID HbbTV, televizory odpojit od elektřiny, HbbTV vypnout a znovu zapnout, případně připojit TV přes hotspot mobilního telefonu - bez úspěchu. U modelu 43NANO753PA pomohlo obnovení továrního nastavení, po kterém HbbTV opět funguje. U LG 48OLED CX se však do kompletního znovunastavení a ladění zatím pouštět nechci. Máte někdo stejný problém u televizí LG? LG OLED
|
mirvyh
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 58 |
včera |
|
RE: Hbbtv ČT programů na LGHlavní nternetové připojení - router v domácnosti jste zkoušel restartovat?Jinak v LG store v TV lze nainstalovat přímo aplikaci iVysílání ČT a to je v podstatě to samé co HbbTV. Ta aplikace mi funguje vždy, pokud tedy jde internet do TV, právě i když má klasické červené tlačítko HbbTV občasný výpadek. |
vlah
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 331 |
DNES! |
|
@vlahAno router jsem restartoval taky, zkoušel jsem i připojení přes data telefonu (hotspot). Spíš je zajímavé že na TV Panasonic, JVC Hbbtv ČT funguje normálně a u LG od určitého dne aniž by na těchto LG proběhla aktualizace prostě Hbbtv ČT nejede a pomůže až tovární nastavení. U druhé TV počkám jestli pomůže aktualizace systému (tam se mi tovární nastavení a vše nastavovat znovu nechce).iVysílání nainstalované mám. O výpadek ze strany ČT podle mě nejde, protože na jiných značkách TV jede. Podle mě možná ČT něco na Hbbtv upravilo a televize LG s WebOS to nepobrali. Hbbtv na NOVA a Prima jede normálně. LG OLED
|
mirvyh
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 58 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|