Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Joj svet nahravaní Skylink

Je normální že nejde v tv aplikaci Skylink Sk nahrávat Joj Svet?

tvman
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Joj svet nahravaní Skylink

píš na skylink na podporu

tophunter
Registrace: 4/2010

@tvman

Pred 2 týždňami som si chcel nahrať film z Belmondom z ČT1 /Skylink/. Po stlačení tlačítka REC na TV Panasonic OLED sa mi na obrazovke objavil nápis : "tento film je chránený pre nahrávanie"! Doteraz sa mi toto ešte nestalo. Bolo to prvýkrát. Kde je pes zakopaný ?

Marian24
Registrace: 4/2019

@tvman

Ale ono asi sa normál zo žiadnej OTT služby nedá nahrávať... keď tak, tak max. na ich cloud (to Skylink bohužiaľ neumožňuje). Ale asi sú týpci, ktorí si dokážu spraviť záznam, raz dávno tu bola na toto téma... ale nechce sa mi to hľadať.

Halford89
Registrace: 5/2025

@Marian24

Jakou máš prosím kartu?

torny
Registrace: 3/2018

Tak mi to nedalo, pozrel som to a sám sa tomu divím.
To že nepridali Markízu Krimi a Klasik do Live to som vedel.
Čo som ale nevedel že v balíčku Smart nenájdem v Live Viasat Explore.
JOJ Svet tam je, ale v archíve ho nemám.
To že sa nedá priamo nahrať vysielanie do zariadenia je asi ďalšie obmedzenie "oklieštenie" nutnej služby Skylink Live aby neboli pozadu. Ale potom to vypadá ako to vypadá.

Keď som mal Play TV mali tam všetky stanice aj s archívom. Aj 50 hodín nahrávania u nich. Potom tie hodiny navyšovali.
Ostatné služby som neskúšal.

tophunter

@tophunter

V Skylink Live v knižnici máš VOD Viasat Explore... ale sú tam len 3 tituly🤣, tak neviem či ťa to uspokojí.
Inak ak by som nemal Skylink kvôli HBO a Nova Sportom, tak by som tohto operátora a si zvážil.
Play TV som mal na skúšku a je to lacnejšia verzia Sledovanie TV. Služba sa mi páčila.

Halford89

Obmedzenie

Obavam sa, ze pomaly sa situacia "zdivoci" v obmedzovani este viac.
Tusim tu na foru som cital, ze aj ked mas TV a vnej modul, tak obmedzil vyrobca nahravanie na USB.. to sa asi rozsiri :-/

IPTV/OTT je to aj dosledok,aby sme platili dalsie sluzby alebo proste boli limitovani komfortom.. JOJka dala zakazat archiv na JOJ Sportoch, snad to s tym nesuvisi, ze i na JOJ Svet..

OTT je fajn v univerzalonosti, ale aj obmedzujuca.. Okrem setrenia nakladov (vyhoda pre operatorov) mi to pride, ze preferovanie OTT/IPTV je aj cesta ako obmedzit nahravanie ako take (co mozu tlacit zas samotne televizie mozno).. ale zas, kto chce, vie ako na to, aj ked je to krkolome a divoke niekedy...

P.S. Som rad, ze to co si chcem pozriet, mam nahrate na vlastnom HDD a niektore veci su z roku 2022/2023 este.. nebol/neni cas.. pri detoch sa to tak "online" neda a ani z archivu alebo cloudu kde ti to zmazu po nejakom case.. (skusenost z Magia) - Mal som tam nahrate Ukradeni po porodu z TLC a s dabingom, no neviem to nikde teraz najst s dabingom.. bol to zaujimavy dokument tusim 6-dielny (v ENG je tusim na AppleTV alebo Netflixe,neviem uz)

Mopky
Registrace: 11/2009

akože HBO1,2,3 aj cinemax1,2 je oničom. hravo ich do kapsy schova film+ amc s nova cinema, ale tam už to tiež nie je čo to bývalo.
platiť si extra hbo, tak to nepochopim...
šak tam nič nie je.
a ešte ich kúpil netflix :)))
čo sa týka nova športov, tak tam mi to zaváňa výsostným právom Skylinku.
ostatným dali maximálne jednotku a dvojku. pravda aj telekom si vybojoval svoje lebo je veľký.

po regionalizacii ceskych stanic do slovenčiny a zákazu pretacania reklam sa blýska na spolatnenie archívu :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

tophunter

@tophunter

To s HBO je len vec pohľadu. Odkedy som doma, tak si to platím. Za mňa najlepšie filmové stanice.... a to, že ich podľa tebý Film+, tak to nemôžeš myslieť vážne. :laughing: :laughing: :laughing: Na nemecký, anglický a španielsky futbal mi bohato stačí Skylink. Takisto 3 služby za prijateľnú cenu sú fajn.

Halford89

Ono to chvíli

nahrávat v aplikaci šlo, teď ne....ostatní lze.

tvman
Registrace: 10/2008

JOJ SPORT síce nie je v knižnici Skilink live ale vysiela mnoho repríz,
sport je síce v knižnici ale nemá tak atraktívne vysielacie práva s lyžovania len s Rakúska a Biatlon celý

Duzu
Registrace: 7/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra