DNES!, sekce: Příjem DAB |
|
Nejdou internetová radiaVážení, mám v domácnosti 4 internetové rádia LIDL ( internetové rádia nejdou ) Tchibo internetové rádia nejdou) Hama ( internetové rádia nejdou) a Denver ( internetové rádia jdou) Všechny rádia jdou připojena přes WIFI jediný LIDL je LANkou.Má nějaký majitel výše uvedených nefunkčních rádií stejný problém a nebo mám hledat chybu u sebe.Předem děkuji za zpětnou vazbu. |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 750 |
DNES! |
|
Nejdou internetová radiaahoj na receiveru spojeným přes soundbar to jede nejede tak jaksi nepravidelně nevím co se děje ale přes apku v mobilu android jede vše ok.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 019 |
DNES! |
|
Internetová radia jdou@kanon69 díky za infu u ne se to už rozjelo u těch rádií co mám na WiFi teď půjdu ladit ten LIDL na LAN jelikož jsem všechny nefunkční rádia dal aktivně do továrka ...... |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 750 |
DNES! |
|
RE: Nejdou internetová radiaEšte záleží na tom, na aký server sú tie rádiá pripojené. Zaniektoré servery treba platiť poplatky. Napr. vTuner. Tam je ročný poplatok. Mám DENON 720 a inak to nejde. Síce smiešna suma, ale inak sa neprihlásim. |
vw1vw
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 550 |
DNES! |
|
RE: Nejdou internetová radiajj dnes přes den byl výpadek nějakého serveru, co sdílí ty radio streamy. Na Dabmann 200 to taky nešlo. Teď už to jede. |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 491 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|