Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Rebox RE-8401UHD

Ahoj , nemáte někdo zkušenosti s tímto set-top boxem?? Vše jede jak má,ale satelitní příjem se nedá použít, vždy se to při přepnutí nebo sledování sekne.. Podle mě to nezvládá kodovani programů. Vždy zamrzne obraz z ničeho nic a už nevím co s tím dělat... Poradíte mi někdo prosím?

Jura1122
Registrace: 1/2026
Odpověď v diskusním vlákně

@Jura1122

i nekodované programy se seknou??

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Rebox RE-8401UHD

Hm.. Vše jede jak má, pouze ohromující zážitek se nekoná.
Co na to firma, u které jsi tento přístroj zakoupil? Tvrdí, že je plně kompatibilní s CI+ a má intuitivní nastavení...
Takže buď máš špatnou intuici, nebo prostě tento přístroj je k ničemu?

Dagy2
Registrace: 11/2010

@Dagy2 podpora se mi snaží pomoct ,ale nechápu v čem by mohl být problém

Jura1122

Nevlastním tento stb, ale pokiaľ som dobre hľadal, tak na tento stb je posledná verzia fw
Full-Img-Update_20240706-193435_rbxTV_2-1-35_08072024
Máš ju tam nainštalovanú?!
Ak áno, tak potom je dosť možné, že tam je nejaká hw chyba.
Poznámka: podľa popisu, táto verzia fw by mala podporovať CAM803 a CAM701 moduly.

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Příčin může být hodně, protože hned několik různých problémů se projevuje navenek stejně. Hraje v tom místě jiný přijímač stabilně? Projevuje se závada stejně i v jiném místě příjmu (třeba u dodavatele, nebo u kamaráda)? Dělá to u stejně u kódovaných i nekódovaných kanálů. Na které družici a kterém kanále vlastně pozoruješ tu chybu?

TomSenior
Registrace: 3/2025

@Jura1122

Obrať se na prodejce Tvého příjmače ;)

Prosat
Registrace: 8/2005

Takže co tu čtu tak nejnovější verzi mám nainstalovanou,Cam803 jsem kvůli tomu koupil a dělá to u kódování placených programů.... Hlavně u primy nejčastěji

Jura1122

@Jura1122

S tím Ti zde nikdo nepomůže,změnit příjmač nebo sehnat irdeto modul s kartou.

Prosat

Poradínm ti vrať jej dokud můžeš,měl jsem jej doma na test zajímal mě hlavně oscam jak jej do něj dostat a vše marné nic vyzkoušeny různé softy i z východních stránek a oscam nikde i když jej na fotkách mají ale nikdo neporadil co tam nasypat ,za mě nespokojenost a abych kupoval modul třeba ano ale v linuxu vše jede co je potřeba, dobrá sw podpora a mnoho doplňků tak zatím tenhle (křáp) nebrat.Holanďani si jej udělali pro se sebe jsem někde četl. čus

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

@kanon69

Co bys mi teda doporušil? Oscam tam prý nejde,prý s tím nemají nic společného

Jura1122

Jura1122

S tím oscamem je to pravda zatím na to není žádná verze a asi jen tak nebude.Jednoduchá rada pokud můžeš tak jej vrať a pokud se trochu vyznáš pořiď linux s enigmou a nebo jsou firmy znalí znají kteří když si u nich objednáš tak ti to nastaví podle tvých přání ale nemáš soukromé zprávy aktivní tak tu nic konkrétního psát nelze.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69

kanon69 @ Jura1122

"Jura1122" - pred pár dňami si sa s týmto istým problémom pýtal na FB v jednej skupine. A viem, že ti bolo povedané/navrhnuté riešenie - samostatný stb na internetové (streamovacie) služby a samostatný stb na satelit, konkrétnejšie linux z E2. Potom si sa odmlčal a o deň dva čítam tvoj problém tu na Parabole. Samozrejme chápem, že tu je väčšia pravdepodobnosť, že sa tu nájde niekto, kto má s týmto typom stb vlastné skúsenosti. Ale bohužiaľ je to stb taký, aký je a poviem ti pravdu, že aj iné/podobné modely/značky stb z android systémom v kombinácii zo sat a terestrial príjmom sú na tom rovnako. Android nemá až takú veľkú skupinu nadšencov/vývojárov, ktorí by dokázali odstrániť takéto nedostatky! Kdežto pri linuxoch je to úplne iná káva!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

@kanon69

Chytroline,jsem zvědav,jak ten modul rozjedeš na oscamu :))) :laughing:

Prosat

@kanon69

Koukám na ty soukromé zprávy ale nejdou mi povolit... Jsem tu asi tři dny i s cestou

Jura1122

@Jura1122

Máš málo príspevkov na tomto fóre, si tu nováčik, t.j. preto ti nejdú aktivovať súkromné správy.
;)

mmiriboy

@mmiriboy

Díky já si to myslel :-)

Jura1122

@Jura1122

R^
;)

mmiriboy

Prosat

copak já chtěl rozjíždět modul na oscamu nevšiml jsem si kde jsem to psal,mě nezajímal nějaký modul já tam chtěl nacpat oscam kde na východních stránkách jej měli vyfocený v menu že jej tam mají tak jsem se tam ptal kde se dá stáhnout ,jaká verze a nikdo mi neodpověděl,moduly mě nezajímají. Takže žádný chytrolín.

kanon69

@kanon69

Bacha instalovat v ang . Menu na to jsem už přišel ,ale jinak pláču : dost nedodělků a nechodí mi to doma dobře ...

Kacer74

kacer74
Registrace: 2/2015

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra