, sekce: Pořady v televizi |
|
Přenosy F1 a MOTO GPBlíží se sezona tak se ptám kde bych mohl sledovat přímé přenosy nejlépe zadarmo nepohrdnu ani streamem díky |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 553 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
|
|
RE: Přenosy F1 a MOTO GPNovasport5 - F1Novasport6 - GP M4sport - F1 Arena4 - GP ORF1/ServusTV - F1 ServusTV - GP RTL/SkyDeutschland - F1 Možností, kde sledovať motorsport je viacero. |
Jelcan
Registrace: 8/2024 Příspěvků: 18 |
|
|
RE: Přenosy F1 a MOTO GPRád pozerám šport a preferujem komentár, ktorému rozumiem - preto si u svojho operátora platím tarif, v ktorom sa nachádzajú už spomenuté stanice zo skupiny Nova Sport. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 828 |
|
|
RE: Přenosy F1 a MOTO GPTo je jen malá část motorsportu. Kdo u nás vysílá jiný, neméně zajímavý. |
jenes
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 092 |
|
|
Přenosy F1 a MOTO GPPánové špatně čtete Pinokio má hlavně zájem o přenosy zadarmo a ne placené,jak nabízíte |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 146 |
|
|
Přenosy F1 a MOTO GPKuře ani zadarmo nehrabe to už tak je.ty nemáš 600kč za rok?Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 030 |
|
|
@kanon69Niekedy je stream nevyhnutný. Napr. teraz keď žiadna televízia nevysiela španielsky pohár.... pokladám to za velký prúser. |
Halford89
|
|
@kanon69Za 600 Kč?,kde |
son
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 361 |
|
|
RE: Přenosy F1 a MOTO GPnapriklad cinski sudruhovia na Aliexprese... :-)UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 823 |
|
|
@black13aNo předpokládám,že to není zrovna košer |
son
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 361 |
|
|
@pinokioZadarmo máš asi smůlu. Co ti poradil Google? |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 964 |
|
|
@sonNie, to naozaj nie je.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
|
|
@Halford89Tak zrovna u motosportu (ale i u kolektivnívh sportů) komentář nepotřebuji vůbec. Na stadionu mi to taky nikdo netlumočí |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 480 |
|
|
@pinokioNajdi si 4 kámoše a kupte si za necelé petikilo Magentu, tarif M... jsou tam NS 5 i 6 a každý to máte za kilo.Pravda, není to zcela košer, tohle sdílení, ale úplná černota taky ne. Jedu tak 4 rokem, na Fejsu jsem našel skupinu o sdílení takových věcí, měsíčně platím 120 a jsem v klidu. |
PepaJožka
|
|
RE: Přenosy F1 a MOTO GPDá se i 400,- a 100,- poplatek paypal |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 562 |
|
|
RE: Přenosy F1 a MOTO GPA Indy car opět nikde že? |
MichalKile
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 67 |
|
|
@MichalKilehttps://www.indycar.com/how-to-follow/internationalnejblíže arena4 |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 562 |
|
|
RE: Přenosy F1 a MOTO GPAlebo streaming Indycar Live.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
|
|
RE: Přenosy F1 a MOTO GPJo to vím ale myslel jsem jestli to nedá někdo u nás s českým komentářem |
MichalKile
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 67 |
|
|
@MichalKileV době, kdy balíček placené TV stojí míň, než setinu průměrné mzdy se dožadovat placeného obsahu zdarma, je v mých očích hodně ubohé.... |
PepaJožka
|
|
RE: Přenosy F1 a MOTO GPPresne tak.. Či je to v ČR alebo u nás, tak mi tie poplatky za športový obsah máme smiešne a máme prakticky výber zo všetkého. Za toto by ste si museli na západe platiť viac služieb a v súčte by vás to vyšlo v pohode aj na 100€/mesiac.Akože fakt... nikdy som nepochopil niekoho kto si platí televíziu, povedzme za nejakých 8-10€ mesačne a má problém tú istú sumu si u svojho operátora priplatiť. A keď operátor daný obsah neponúka, tak 12€ za športový balík samostatne. Veď ste niektorí fakt na smiech. |
Halford89
|
|
@Halford89Pri nickovi "pinokio" je to normálna reakcia a otázka. Pretože takéto jeho dopyty na free vysielanie športových prenosov sa tu na Parabole objavili v minulosti už niekoľkokrát!Samozrejme jeho otázky sú "na smiech" aj mne! Pretože ak ja niečo chcem, tak si to zaplatím a nehľadám "černotu" takto verejne a prostoducho, bez rozmyslu! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 307 |
|
|
@mmiriboyTy nevíš v jaké situaci se nacházím nikomu bych to nepřál |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 553 |
|
|
@pinokioAle pochopiteľne, veď nikto z nás nemá v živote na ružiach ustlané. Len za tie roky už si mohol čo to pochytiť aj ty ohľadom dostupnosti športových prenosov. A teraz neriešim či legálnou alebo nelegálnou cestou!VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 307 |
|
|
@pinokioKaždý máme volačo. Ja som mal nehodu, ktorú som nespôsobil, rok som nemohol chodiť, do toho mi zistil 2 nepríjemne dg a razom sa mi obrátil svet hore nohami. Ale riešiť príjem športových kanálov a pár drobných mesačne navyše? |
Halford89
|
|
to pinokianeber to zle, ale ked si napísal "Ty nevíš v jaké situaci se nacházím nikomu bych to nepřál" , bez ohladu čo iní napisali. Keď si v zlej situacii, tak nemal by si sa zameriať na to, aby si nebol v zlej situácii a nezameriavať na sledovanie športu? |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 479 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|