, sekce: Technika |
|
HDR/Dolby Vision - trvale vynuceno: ANO/NE?Mám v Android boxu možnost mimo volby "nechat vše podle zdroje" taky možnost zvolit natvrdo zapnout HDR10 nebo Dolby Vision, tzn bez ohledu na zdroj signálu.Dolby Vision mi připadá míň dynamický až zažloutlý (bavím se o OTT, nebo filmech bez DV), HDR 10 delá i z "obyč" zdroje na první pohled líbivější a kontrastnější záležitost. Zajímalo by mě, zda máte někdo tyhle funkce trvale zapnuté, nebo necháváte vše na přirozenosti. Já jsem zatím v defaultním módu, ale zahrávám si s myšlenkou trvale si HDR10 vynutit... |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 459 |
|
|
RE: HDR/Dolby Vision - trvale vynuceno: ANO/NE...Já to mám trvale vypnuté. Líbí se mi obraz bez HDR, Dolby Vission atp.DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 800 |
|
|
@PepaJožkajá zase zapnuté. Je to jen na tobě, co se ti líbí.„Někdo má rád holky, jiný zase vdolky“. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 104 |
|
|
@PepaJožkaPresne ako pise RAFI007 - „Někdo má rád holky, jiný zase vdolky“.Ja mam HDR vypnute - pre mna je taky obraz moc svietivy, moc kontrastny, s neprirodzene sytymi farbami. Prec s tym! Mierne upraveny mod Cinema mi vyhovuje najviac - ked film, tak mod Cinema (Kino). |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 2 516 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|