Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Nova v MUX24, Epg

Zdá se, že někdo svěřil tvorbu EPG pro Mux24 umělé inteligenci. Časy jsou o hodinu posunuté, ale za to přesně na minutu, názvy pořadů zakodované, např.Ulice je 436.cyklus. Napsal jsem do Novy, uvidíme, jak rychle dokáží zajistit nápravu.

torny
Registrace: 3/2018
Odpověď v diskusním vlákně

Nova

To někdo sleduje tyto stanice .... Asi fanoušek reklam, bez kterých nelze žít??? :-/

mini
Registrace: 7/2009

@mini

Sledovanost pořadů Novy, počet diváků.
Týden 12.-18.1.2026
Televizní noviny 1100000
Kriminálka Anděl 860000
Ulice 855000
Zdroj: Nielsen/ATO
Takže na tvou otázku: Ano, tyto stanice stále někdo sleduje.
Šklebicí emotikon.

torny

@torny

Kdo ověřuje že jsou ty čísla opravdu reálná a né odhadnuta, jako ta předvolební?

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 75QNED86A6A

Pikollo
Registrace: 6/2008

@Pikollo

Mám to vážně studovat? Podle těch čísel se stanovuje cena reklamy,tak si to snad zákazníci hlídají. A ze streamovacích služeb se čísla dají získat snadno.

torny

Opraveno

Na všech kanálech Novy v mux24 už je EPG v pořádku.

torny

@torny

Ahoj TORNY.
Ty si myslíš, to tento proces funguje tak, že Nova má dve verzie svojich tv programov? Jedne nesprávnu posiela do DVB-T a druhú správu posiela všade inde?
Chápem, že Ti tieto nesprávne dáta vadia, ale tieto procesy fungujú úplne inak.

Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.

uri
Registrace: 12/2006

@uri

Nemyslel jsem, že Nova dává do vysílacích sítí dvě verze. Prostě někdo dal do MUX24 nedokončenou databázi a dva dny to běželo. Psal jsem do Novy, protože jako dodavatel programu by měla kontrolovat, co divák dostává.

torny

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra