, sekce: Skylink |
|
Jaky modem do TCL 55C69KSATELIT MÁM NALADĚNY,BOHUŽEL POŘÁD PÍŠE PROGRAMY ŠIFROVANÉ.PO VLOŽENÍ MODULU PŘESTANOU HRÁT TÉŽ VOLNĚ HRAJICÍ PROGRAMY. MODUL MÁM @SMIT IRDETO.JAK ZADAT FREKVENCE SKYLINKU TŘEBA PŘÍKLAD MÍSTO 12070 JE FREKVENCE 12495000 PROGRAMY NALADĚNÉ JSOU .KVALITA SIGNALU 100 PROCENT. |
kleiber
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 7 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
|
|
RE: Jaky modem do TCL 55C69Kked po zasunuti modulu vypne volne kanaly, jedna sa o skrat. pri zasunuti modulu sa poskodili v tv konektory. obycajne do tychto tv ide modul neskutocne tazko. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 243 |
|
|
RE: Jaky modem do TCL 55C69KTaky bych si tipnul na něco s konektorem pro CAM. Ale možností je mnoho, třeba i sw chyba. Zkusil bych:1. jiný CAM modul, nejlépe z prodejny, kde ho ukážou ve funkci v TCL televizi podobného typu. 2. aktualizovat sw v televizi i v modulu. A pokud to nepomůže, tak reklamace je jediné správné/možné řešení. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 414 |
|
|
@TomSeniorAktualizace SW v TV nepomůže, jednoduše proto, že prostě není, aktualizace SW modulu také ne, protože televizor s nám nespolupracuje. |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 325 |
|
|
RE: Jaky modem do TCL 55C69Kdnes posolední pokus,volné programy hrají po zasunuti modemu čt 24 naskočilo na 5 vteřin a konec. píšeto irdeto access zápisi na kartu jsem nechal poslat aspon 5x jinak v modulu číslo karty se zobrazí a jiné informace ale bohužel furt šifrované |
kleiber
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 7 |
|
|
@kleiberReklamovat tv |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 497 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|