Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Jaky modem do TCL 55C69K

SATELIT MÁM NALADĚNY,BOHUŽEL POŘÁD PÍŠE PROGRAMY ŠIFROVANÉ.PO VLOŽENÍ MODULU PŘESTANOU HRÁT TÉŽ VOLNĚ HRAJICÍ PROGRAMY. MODUL MÁM @SMIT IRDETO.JAK ZADAT FREKVENCE SKYLINKU TŘEBA PŘÍKLAD MÍSTO 12070 JE FREKVENCE 12495000 PROGRAMY NALADĚNÉ JSOU .KVALITA SIGNALU 100 PROCENT.

kleiber
Registrace: 12/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jaky modem do TCL 55C69K

ked po zasunuti modulu vypne volne kanaly, jedna sa o skrat. pri zasunuti modulu sa poskodili v tv konektory. obycajne do tychto tv ide modul neskutocne tazko.

satan
Registrace: 1/2006

Taky bych si tipnul na něco s konektorem pro CAM. Ale možností je mnoho, třeba i sw chyba. Zkusil bych:
1. jiný CAM modul, nejlépe z prodejny, kde ho ukážou ve funkci v TCL televizi podobného typu.
2. aktualizovat sw v televizi i v modulu.
A pokud to nepomůže, tak reklamace je jediné správné/možné řešení.

TomSenior
Registrace: 3/2025

@TomSenior

Aktualizace SW v TV nepomůže, jednoduše proto, že prostě není, aktualizace SW modulu také ne, protože televizor s nám nespolupracuje.

mediator12
Registrace: 12/2015

dnes posolední pokus,volné programy hrají po zasunuti modemu čt 24 naskočilo na 5 vteřin a konec. píšeto irdeto access zápisi na kartu jsem nechal poslat aspon 5x jinak v modulu číslo karty se zobrazí a jiné informace ale bohužel furt šifrované

kleiber
Registrace: 12/2007

@kleiber

Reklamovat tv

Prosat
Registrace: 8/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra