včera, sekce: Zkušenosti |
|
IPTV kvalita obrazuZdravím, začínám pomalu cítít, že satelitu dochází dech - viz Skylink. Chtěl bych doporučit IPTV, jde je nejkvalitnější obraz a zvuk + nabídka kopíruje víceméně balíček Skylink Premium. Zaujala mě Magenta TV, protože mám od T-Mobile balíček Magenta 1, takže bych na ní měl slevu. Jinak jako referenční kvalitu obrazu beru Skylink přes satelit. Díky. |
Radek97
Registrace: 6/2024 Příspěvků: 62 |
včera |
|
RE: IPTV kvalita obrazukvalita skylinku cez satelit je 1440 ... a ako 1080ikeď že , mám aj sweet tv a mám porovnávať ,tak to sweet tv je na tom super . v poslednej dobe som si všimol , že sweet tv preberá eurosport ako 4K . to je ale len názor , chce to vyskúšať . vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 608 |
včera |
|
RE: IPTV kvalita obrazuPro mě je jsou hlavně důležité Nova Sporty, Sport 1 a 2, Eurosporty jsou milý bonus. Ale hlavně se mi líbí, když si člověk může uspořádat kanály podle sebe. A to právě jde u té Magenta, co jsem zjistil. |
Radek97
včera |
|
@Radek97Mohu v klidu doporučit internetovou Telly. Obraz v pohodě, stabilní apka, všechny Nova Sporty, Sport 1,2, Eurosporty oba. |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 321 |
včera |
|
@Radek97Mám Magentu-TV, ale obraz není z nejlepších. I O2-TV má lepší. Jak mohu, tak přepnu na SkyLink (sat.vysílání).Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 998 |
včera |
|
RE: IPTV kvalita obrazuJe nieco lepsie ako sat Skylink.Myslim OBRAZ ... |
ferdo67
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 622 |
včera |
|
RE: IPTV kvalita obrazumyslim že není špatná Oneplay... hlavně již má všechny sportyOctagon SF4008 4K UHD + Zgemma H9 TWIN SE
1x Fuba Multifokus + 1x Fuba s Motorem
|
czRossi
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 196 |
včera |
|
@Radek97Mám Magentu TV a jsem spokojený, myslím že i na kvalita obrazu záleží na na přístroji na kterém se bude zmíněná aplikace používat.Cenově když si to dáš do Magenty 1 tak dostaneš ještě na to slevu jak jsi psal... Za mě stačí balíček L |
Viky
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 104 |
včera |
|
RE: IPTV kvalita obrazuNo, TV mám LG OLED B1 65". Chápu, OnePlay, ale před časem jsem byl rád, že jsem od O2 utekl k T-Mobile, kde mám celkově lepší ceny na mobilní balíčky, ale i signál je lepší. A nechce se mi vracet k O2. Já jsem schválně teď si zkusil udělat 7 dní na test u Magenta TV a není to špatné. Prostě u satelitu je znát, že sice datový tok je podobný, ale satelit je má prokládané snímky, takže ten obraz působí, jakoby měl vyšší bitrate. |
Radek97
včera |
|
RE: IPTV kvalita obrazuOno závisí taky na tom, čím se to hraje. To totiž může vnést hodně problému do řetězu zpracování dat. Taky se automaticky zhorší obraz, pokud má připojení zrovna menší propustnost. Taky to může být rozdíl v tom, jak s daty pracuje video procesor zobrazovače. Není TV jako TV. Skylink TV a Skylink ze sat u mne nemá viditelně rozdílný obraz. (Jediné je jiné časové zpoždění.) Mám zahraniční IPTV, které hraje 4K. Moc pěkně. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 407 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|