2dny, sekce: Pořady v televizi |
|
Bonusové programy EurosportuNemá někdo info, jestli se budou spouštět olympijské Eurosport 3-5? V Česku je nemá nikdo, na satelitu jsem je taky nenašel. Byly celkem fajn, zpoždění u nich bylo minimální (narozdíl od Maxu) a byly komplet bez reklam a přerušení (narozdíl od všech ostatních televizních stanic.A druhá otázka - dá se někde v Česku legálně zajistit Eurosport 4K v předplaceném tarifu, takže bez nějakých smluv a závazků? U Vodafonu se mi to nepodařilo.. |
MHaslar
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 318 |
2dny |
|
Bonusové programy EurosportuSK/CZ vraj nie, všetko púštajú cez HBO max, možno PL - |
ivik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 209 |
2dny |
|
@MHaslarAntik? Má esp4kfanusikovska stranka jakuba f.
|
jakubf
Registrace: 8/2023 Příspěvků: 66 |
2dny |
|
RE: Bonusové programy Eurosportupodla mna éra toho,že bude eurosport spúšťať dalšie programy eurosport 3-8 je už dávno preč,lebo maju HBOMAX kde budeš mať streamy..čiže tam si môžeš vyberať čo chceš pozerať...televizne kanály budú len 2a čo sa týka Eurosport 4K...tak podla mna vela na výber nemáš..ved ho nikto nemá v ponuke...iba ANTIK + VODAFONE |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 375 |
2dny |
|
RE: Bonusové programy EurosportuNa HBO Max to bude pecka. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 677 |
2dny |
|
RE: Bonusové programy EurosportuHBO Max mám, ale i na 300 Mbit přívodu to málokdy spustí 4K, spíš to padá na FHDDíky za tipy na Antik, úplně jsem na něj zapomněl. Objednal jsem to na měsíc, vypadá to dobře, jediná škoda je SDR a framerate 25 fps. I tak je to ale lepší, než překomprimované HD do 3 Mbit/s :)) |
MHaslar
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 318 |
2dny |
|
RE: Bonusové programy EurosportuAntik bude mať aj špeciálny Eurosport 4K Olympic |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 097 |
2dny |
|
RE: Bonusové programy EurosportuHBO Max si zaplatíš, máš tam všetko z OH. Po OH sa odhlásiš a máš vybavené. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 621 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|