DNES!, sekce: Skylink |
|
Podozrivý mail - prieskum SkylinkPrišiel mi email, ktorý je podľa mňa podozrivý. Názov SKYLINK Vás počúva, aby zvýšila Vašu spokojnosť! Odoslané to bolo z adresy skylink-slovakia@invitation.data-research.fr.V texte sa píše: "Milý divák, aby sme Vás lepšie spoznali a zvýšili Vašu spokojnosť, SKYLINK Vás vyzýva k účasti na prieskume, ktorý pro nej realizuje inštitút CSA. Tento dotazník je samozrejme anonymný, Vaše odpovede budú spracované len na štatistické účely. Odhadovaný čas: len 20 minút Má niekto podobnú skúsenosť? Zatiaľ som na to radšej neklikal, nechcem riskovať nejaký prúser. Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 584 |
DNES! |
|
@krtíkMne to došlo niekedy ešte minulý rok, ale neotvoril som to. Keď Skylink robí nejaký prieskum, mal by info o prieskume zverejniť na svojej web stránke. V dnešnej dobe internetových podvodov by to mala byť samozrejmosť. |
Palo232232
Registrace: 6/2025 Příspěvků: 185 |
DNES! |
|
@krtíkMám a nikdy som to nevyplňoval. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 670 |
DNES! |
|
RE: Podozrivý mail - prieskum SkylinkTen mail sa mi zdal od začiatku podozrivý, sú tam drobné štylistické chyby. A na oficiálnej stránke Skylinku nie je o takom prieskume ani zmienka. Ale ak tieto podvodné maily dostávajú zákazníci už dlhšie, mohol vydať Skylink nejaké upozornenie pre zákazníkov.Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 584 |
DNES! |
|
RE: Podozrivý mail - prieskum Skylinkmne to prišlo tiež ale nechcem aby ma spoznali lepsie |
Yankoo
Registrace: 5/2017 Příspěvků: 14 |
DNES! |
|
RE: Podozrivý mail - prieskum SkylinkJako dotazník spokojenosti na 20 minut? Myslím, že byste měli ten odkaz poslat do Skylinku, zdá se, že se někdo dostal do databáze zákazníků. |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 845 |
DNES! |
|
RE: Podozrivý mail - prieskum Skylinkten dotaznik - prieskum je ci ma zaujem zakaznik o online alebo sat sluzby + preferovane programi |+ preferovane platformina zaklade toho canal+ vyradi programi alebo vytvori novu on-line platformu canal+ , kedze zanikne skylink zjednodusene , co chce zakaznik pozerat a kolko je ochotny a za aky obsah zaplatit |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 733 |
DNES! |
|
RE: Podozrivý mail - prieskum SkylinkPrišlo mi to minulý rok - nevyplňoval som. Mali by naozaj o tom transparentnejšie informovať, inak to padá do spamu. |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 087 |
DNES! |
|
RE: Podozrivý mail - prieskum SkylinkMě se zase dnes objevil obrázek na dotazník v Oneplay tv, když jsem jej spustil v tabletu o pomocí vylepšení.Nikdy jsem to tam neměl,což me překvapilo,nějak se mi to nezda.Vymazal jsem to křížkem.Jeste se kouknu do zpráv.Aplikaci mám staženou poslední,která vyšla včera. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 816 |
DNES! |
|
@krtíkak to pre teba nie je problém, prepošli mi to prosím na ppatrikpolacek@gmail.com, schválne či tam je niečo zákerné, som programátor tak na to mrknem detailnejšie |
ppolacek
Registrace: 1/2024 Příspěvků: 46 |
DNES! |
|
@ppolacekZákeřné je to,že porušuješ pravidla a to jako programátor by jsi vědět |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 394 |
DNES! |
|
ampermáš pravdu,on nemá soukromé zprávy,diky málo prispevkum,musí se ještě snažit do 100.No snad bude admin správce hodný. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 816 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|