2dny, sekce: Skylink |
|
Podozrivý mail - prieskum SkylinkPrišiel mi email, ktorý je podľa mňa podozrivý. Názov SKYLINK Vás počúva, aby zvýšila Vašu spokojnosť! Odoslané to bolo z adresy skylink-slovakia@invitation.data-research.fr.V texte sa píše: "Milý divák, aby sme Vás lepšie spoznali a zvýšili Vašu spokojnosť, SKYLINK Vás vyzýva k účasti na prieskume, ktorý pro nej realizuje inštitút CSA. Tento dotazník je samozrejme anonymný, Vaše odpovede budú spracované len na štatistické účely. Odhadovaný čas: len 20 minút Má niekto podobnú skúsenosť? Zatiaľ som na to radšej neklikal, nechcem riskovať nejaký prúser. Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 588 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
DNES! |
|
RE: Podozrivý mail - prieskum SkylinkTaky mi došel nějaký mail od nich, kdy jsem měl nějaký dotaz k jejich službám, spadnul do spamu kde odpočíval asi 14 dní, pak jsem ho stejně smazal se zbytkem, vůbec jsem nezkoumal. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 865 |
DNES! |
|
RE: Podozrivý mail - prieskum SkylinkRovno mažem. Prišiel mi samozrejme. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 722 |
DNES! |
|
RE: Podozrivý mail - prieskum SkylinkSa vsetci stazujete, ze Skylink vam rusi stanice a nezaraduje ziadne nove a ked vam pride zakaznicky prieskum ci ste spokojni a co sa ma vylepsit, tak to vsetci vymazete... :-)UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 793 |
DNES! |
|
@black13aLebo je to už na prvý pohľad fejk, zo zvedavosti som pár otázok poodklikával a mal som fakt dosť, asi žiadna seriózna firma sa nebude pýtať na výšku príjmu v domácnosti, na vek, či máte deti... ktovie čo tam ešte všetko bolo, lebo som sa potom nato vysral a vymazal som to.Ako som už spomínal, keď Skylink pošle dotazník, tak zvyčajne tak robí pri zmene balíka, resp. predplatného a zaberie to možno 1-2 minúty a takisto je tam možné napísať nejakú požiadavku, sťažnosť, jednoducho čokoľvek. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 677 |
DNES! |
|
RE: Podozrivý mail - prieskum SkylinkV tych podrobnejsich prieskumoch zistuju aj vysku prijmu, pocet deti a podobne aby ta vedeli zaradit do konkretnej prijmovej skupiny a podla nej zistit ake su v tej skupine preferencie.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 793 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|