DNES!, sekce: freeSAT by Skylink |
|
pretočenie freesat na skylinkDnes som bol u zákazníka pretočit parabolu z Thoru na Astra 3A.Má Ab cryptobox HD 750 a kartu od Freesat.Na Thore išlo všetko ok,ale ked som pretočil na Astru 3A,tak kartu vidí (software 1.18.23521)ale programy pri viacerých refrešoch nenabehli.Viete mi niekto dat info,či mám zlý software,alebo ab cryptoboxy nekomunikujú korektne s kartou Freesat?!Všetkým dakujem za zapojenie do diskusie. AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 531 |
DNES! |
|
@jsivaktoto ako fakt? alebo zartujes? freesat ma inu kartu pre Thor a inu pre Astru, karta pre thor dekoduje caid 0D97 a 0653 a karta pre Astru dekoduje caid 0D96 a 0624, aspon u mna to tak bolo.fanusikovska stranka jakuba f.
|
jakubf
Registrace: 8/2023 Příspěvků: 66 |
DNES! |
|
@jsivakAko prvé musíte nainštalovať do prijímača najnovší patch FW pre daný prijímač.Musíte mať u operátora Freesat požiadané o prevedenie karty Fressat na družicu Astra23,5E a predplatiť balík Freesat pre Astru 23,5E Programy Freesatu na 23,5E budete ladiť cez fastscan Skylink 23,5E V decembri som skúšal na DM920 a nebolo treba ani kontaktovať infolinku.Karta išla aj na 23,5E aj na 0,8W subežne. |
SSprtka
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 48 |
DNES! |
|
@SSprtkapožiadané bolo(nie som ...),predplatené je,komunikácia bola s freesatom takmer hodinová,vedia,že to neni v certifikovanom boxe,bolo ladené cez fastscan..:-)..tu sa jedná o ten asi software,aký tam má byt,ked je ten čo som spomínal zlý...oni sami hovorili,že by to malo íst,tak neviem a preto sa pýtamAB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
DNES! |
|
@jsivakAb 750 Hd nemám ale mám to odskúšané na AB 752 hd tam ide karta /FW1.18.24206/ |
SSprtka
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 48 |
DNES! |
|
@SSprtkaA karta je original freesatova?AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
DNES! |
|
RE: pretočenie freesat na skylinkA netreba tú kartu v boxe nejako prepnúť z caid 0D97 na Irdeto 0653 ?Na Freesate zrejme doteraz išla pod cryptoworks 0D97 čo na Astra 23,5E nie je. |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 519 |
DNES! |
|
RE: pretočenie freesat na skylinkpresne pre takéto a podobné problémy som každému človeku s uničítačkou vymenil box za ready pri autorizovanom pretočení... pôjde to, ale treba trochu polaborovať, recept je tu vyššie od pána ssprtka... |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 603 |
DNES! |
|
RE: pretočenie freesat na skylinkMoja skúsenosť: Tiež mám kartu freesat a parabolu s motorom. Viackrát sa mi stalo, že určité obdobie programy skylink na astre išli, aj keď nie všetky, potom zase nie. Momentálne tma. Kartu mám tú istú a refreš ani preladenie som nerobil. Tak neviem ako to funguje... |
real
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 89 |
DNES! |
|
RE: pretočenie freesat na skylink..pod akým systémom prijímač vidí kartu? niektoré softy to majú nastavené natvrdo na irdeto, niektoré umožňujú prepnúť systém cw alebo irdeto.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 353 |
DNES! |
|
@romannitraBolo to aj na auto,teraz je to na irdete...chápem to tak,že freesat by maltu kartu prepnúť na caid co používa skylink...neviemAB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
DNES! |
|
pretočenie freesat na AstruTo nejde jen tak přetočit. Musíte být smluvní technik Freesatu a zažádate o kód, který přijde zákazníkovi na mobil, domluvíte s ním programový balíček a po zadání kódu se programy spustí. Alespoň tak jsem to měl já........
|
Libour
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 314 |
DNES! |
|
pretočenie freesat na AstruNic jsem s oběma kartami Freesatu ani s dekodéry neprováděl. Mnou zvolený tarif Kombi+ naběhl automaticky. Zdůrazńuji, že vše ve spolupráci s technikem včetně zvýhodněné ceny za balíček. Zdražení o 70,-Kč, ale přibylo hodně programů které na Thoru nebyly. A za druhou kartu stále platím 10,-kč/měs.(nyní 499,- + 119,-Kč druhá karta).......
|
Libour
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 314 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|