Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Neveřejná nabídka Telly

Rád bych informoval všechny příznivce satelitního příjmu o neveřejné nabídce Telly týkající se pouze satelitní distribuce.

Nabídka tentokrát není koncipována jako sleva na všechny balíčky výměnou za smlouvu na dobu určitou, ale týká se pouze balíčku Velký a je na dobu neurčitou.

Nabídka může oslovit nejen nové zájemce o příjem satelitní televize za výhodných podmínek, ale také stávající zákazníky satelitní televize Magenta TV SAT (používá k distribuce stejný satelit Thor 0,8W, tedy bez nutnosti přetáčení paraboly)), kterou již nelze od 1.6.2025 objednat a dá se předpokládat, že provoz této satelitní služby bude zřejmě v nějakém časovém horizontu ukončen úplně.

Rád bych vám sem napsal veškeré podrobnosti i především také cenu (která je ojedinělá), ale nabídka ja opravdu neveřejná, takže zájemce o další informace prosím o soukromou zprávu.

mediator12
Registrace: 12/2015
Odpověď v diskusním vlákně

@mediator12

Už se všichni k Tobě hrnou.Telly a redakce bude mít radost :))) :laughing:

amper
Registrace: 6/2008

@amper

Nechápu tu hloupou poznámku, podobných informací zde proběhla spousta. Informace jako informace, možná tato někomu prospěje.

mediator12

Včera jsem měl

k obědu uzenou polévku. Kdo má zájem o recept, rád se podělím, ale nabídka je opravdu neveřejná, takže zájemce o další informace prosím o soukromou zprávu.

Pepiczech
Registrace: 6/2019

@Pepiczech

Tolik vtipu na nedělní poledne.
Nevím, jak to udělat jinak, když si Telly nepřeje nabídku přímo zveřejnit se všemi podrobnostmi., je to jejich obchodní model.
Jako exkluzivní partner Telly musím nastavené podmínky dodržovat, což (světe div se!) bývá obvykle v podobných vztazích normální.

mediator12

RE: Neveřejná nabídka Telly

Bez ohledu, jestli je to pravda, nebo ne, děláš Telly medvědí služdu.
Kdyby mi někdo tohle volal po telefonu, okamžitě ukončuji hovor....

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

@mediator12

Jen jsi zapoměl dodržovat podmínky paraboly?A podmínky Telly,píšeš o tom veřejně?
:)))

amper
Registrace: 6/2008

redakci a adminovi

Vážená redakce, admine, nebo kdo to zde vlastně dozorujete.
Dopustil jsem se hrdelního zločinu a chtěl dát na vědomí informaci o tom, jak si pomoci k satelitní službě za lepší peníze, a to ještě zavrženíhodným způsobem s odkazem na neveřejnou nabídku. Nic vyjma vzteku z této své aktivity nemám.

Přiznám se, že nevím jak moc má být neveřejná nabídka vlastně neveřejná, ale naprosto neveřejná neveřejná nabídka postrádá smysl, protože se o ní nikdo nedozví. Diskuze na toto téma mi přijde ale úplně zbytečná a pro mne je to jen ztráta času.

Kdysi byla Parabola.cz místem pro výměnu odborných dotazů, rad a informací k tématu, dnes je to spolek hašteřivých bab a poměřování pindíků.

Prosím o smazání mého příspěvku i všech reakcí a pokud je to možné i mého profilu. Toto již není místo pro mne a jak říkal Svěrák ve známém filmu "Nejsem zde již rád".

Pavel Wünsch, privátní technik

mediator12

@mediator12

Tak profil - účet si tu můžeš zrušit i sám.
Jinak tuhle nabídku jsem před časem náhodou zahlédl na nějakém e-shopu. Velice tam zdůrazňovali, že to je úplně jiná nabídka, než všechny ostatní nabídky co kdy existovaly. A víc nevím, protože jsem jim své údaje nedal a bez nich jsem se nic nedověděl a zemřu hloupý.
Možná jsi se snažil ostatním pomoci ušetřit, ale asi to patří do inzerce, i když to není na mně a mně konkrétné tohle téma vůbec nevadí

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

@mediator12

Nastevení (u přihlášení nahoře vpravo) - dole červené tlačítko Zrušení registrace....

pokud teda nejsi jen laciný tlučhuba :-D

PepaJožka
Registrace: 8/2022

@geronimoh

Díky za radu, napíšu odpověď a jdu profil zrušit.
Tuto poslední nabídku jsi nikde ještě vidět nemohl a smyslem mého příspěvku nebylo vylákat jakékoli osobní údaje. Kdo se ozval, bez dalšího se dozvěděl cenu a to je asi to podstatné.

mediator12

@mediator12

Však jsem psal, že nevím co vlastně nabízeli za zázrak.
Ať se ti daří a klidně se sem vrať. O nic nejde. Anonymní písmenka

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

Pro příště třeba po dnešku víš, že v neděli se má odpočívat, od zítra bys na takovou blbost například neměl čas. Neber to zle, ale když koukám na některé fotky z tvého webu, měl by sis přečíst něco o instalaci VF antén. Třeba od Českého....

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

Nedavno Zetor25, dnes mediator12, zitra...

Jde vam to, borci! Dari se vam. :fuming:

Hezky den.

Jean Reno
Registrace: 2/2022

@Jean Reno

Já nic. Já muzikant... :8)

krupino
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra