Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Problem s KODI na amdroid boxe Strong LEAP-S3+ V2

Dobry den. viete mi niekdo pomoct ? mam nainstalovane v boxe Strong LEAP-S3+ V2... kodi ktore mi nefunguje nainstalujem ho a ked do neho idem nainstalujem co treba zmenim jazyk.... povolim nezname zdroje nainstalujem co potrebujem ... A KED TO CHCEM SPUSTIT A POZERAT NEJDE TO.... v doplnkoch chcem kliknut na moju nainstalovanu apku ... A NEMAM MOZNOST SA K NEJ DOSTAT SYSTEM MA ODOSLE NA ZAKLADNU OBRAZOVKU SO VSETKYMI IKONAMI....na internete som hladal a robil co je tam pisane vymazaval vyrovnavajucu pamat, povolit opravnenia , resetovat , vymazavat a znovu instalovat .... neviem si stym pomoct ... PROBLEM JE ASI V TOM ZE JE TO NAJNOVSIA VERZIA SOFTVERU ANDROID 14.... viete mi s tym niekto pomoct???

bonjovi222
Registrace: 10/2020
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problem s KODI na amdroid boxe Strong LEAP...

Zkus Systém- Aplikace- Kodi- Oprávnění- Soubory a média- Povolit.

.......

jito
Registrace: 12/2005

@jito

to som skusal vela krat nejde to stale ma to po kliknuti na doplnky vyhodi do zakladu nemozem pokracovat....

MAL NIEKTO TAKUTO SYTUACIU A AKO TO RIESIL ? DAKUJEM SNAD SA NIEKDO NAJDE

bonjovi222

Neřešíš náhodou Stream Cinema?

.......

jito
Registrace: 12/2005

@jito

NIEJE JEDNO CO RIESIM MNE SA NEDA POUZIT V KODI ZIADEN DOPLNOK

bonjovi222

Problemov so spustenim Kodi v Android 14 je viac nez dost, nie je na to nejake vseobecne riesenie. Musis si to vygooglit a skusat co ti zaberie. Reinstalacia, Kodinerds Omega, ina verzia...

UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@black13a

ja som googlil ale nasiel som nic nikde pisane to co sa deje u mna .odskusal som toho vela ..nic nepomohlo.....
Reinstalacia...to je odinstalobvat a znova instalovat??? to som skusal vela krat nepomohlo
Kodinerds Omega.. neviem co je !!
mam skusat instalovat kodi z usb?? DA SA TO ?

bonjovi222

Ano da, samozrejme. Ale skus napr. FB skupinu KODI CZ/SK, tam sa riesia podobne veci.

UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Problem s KODI na amdroid boxe Strong LEAP-S3+ V2

Tenhle box mám a kodi mi v něm funguje normálně. Mám pocit, že se musí v androidu nastavit u aplikace kodi oprávnění ,,povolit instalaci z neznámých zdrojů" nebo tak nějak a přístup k souborům.

vladauf
Registrace: 7/2022

@vladauf

vladauf ja som vsetko co sa dalo povolil vyskusal restartoval znova naladil neviem co sa da este ??? jedine to znovu vratit do obchodu....nefunguje kodi nieje to nic nelegalne je v obchode play mal by fungovat...

bonjovi222

Ešte by som doplnil info, akú verziu KODI tam láduješ a či z Google play.

Spacer
Registrace: 9/2017

A to nastavenie prístupu k súborom sa pre KODI robí v nastaveniach Google TV.

Spacer
Registrace: 9/2017

@Spacer

Problém ma uplně někde jinde,proto mu to nejde

amper
Registrace: 6/2008

@bonjovi222

Zeptej se matov3,on Ti to vyřeší

amper
Registrace: 6/2008

@bonjovi222

To je divný, mě to šlo na první dobrou. Napadá mě, jestli tam nebylo kodi předinstalovaný a ty jsi ho jen aktualizoval a nebyla tam nějaká starší verze. Zkusil bych ho odinstalovat a znovu nainstalovat, popř. dát tovární nastavení. Co ještě obvykle dělám, tak že povolím vývojářský režim, ale nwm, jestli jsem to dělal u tohohle boxu.

vladauf

@bonjovi222

Na internetu jsem našel možná řešení: ,,Řešením problémů s Kodi na Androidu 14 je odstranit tlačítko doplňků z domovské obrazovky tak, že přejdete do Nastavení/Rozhraní/Konfigurace skinu/Položek hlavního menu/Odškrtnout doplňky a uložit doplňky do Oblíbených. Není to dokonalé, ale funguje to".
Je fakt, že doplňky si při instalaci přidávám do oblíbených a spouštím je z hlavní obrazovky z položky oblíbené. Na domovské obrazovce mám jen televize a oblíbené.

vladauf

@amper

rad by som sa s....matov3..... len neviem ako hom,am vyhladat tu ako mu napisat ... ak vies poradit budem ti vdacny ...

bonjovi222

@vladauf

vladauf.1... aj mne to slo naprvu supu ked som instaloval na inom zariadeni alebo tv s android..

kupoval som novy kus z obchodu pred koncom roka 2025, aby som ho mohol pouzivat musel som si ho nainstalovat...a od vyroby som tam mal operacny soft android 14...

odinstloval som tovarne nastavenia som dal povolil kadeco aj vyvojarov ale aj tak to nepomohlo.......

bonjovi222

@vladauf

vladauf .2.. ta tvoja druha rada tam som skusal nejak som to nastavil ale neni to na prvu supu ja uz viem sa tam cez to ako si mi radil dostat ale nieje to dobre ked to bude pouzivat iny clen rodiny tazko ho to nauzcim co prepat ked .....ale dakujem ti aspon som sa niekam posunul...

bonjovi222

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra