Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno DNES!, sekce: Jiné placené TV

Problem s KODI na amdroid boxe Strong LEAP-S3+ V2

Dobry den. viete mi niekdo pomoct ? mam nainstalovane v boxe Strong LEAP-S3+ V2... kodi ktore mi nefunguje nainstalujem ho a ked do neho idem nainstalujem co treba zmenim jazyk.... povolim nezname zdroje nainstalujem co potrebujem ... A KED TO CHCEM SPUSTIT A POZERAT NEJDE TO.... v doplnkoch chcem kliknut na moju nainstalovanu apku ... A NEMAM MOZNOST SA K NEJ DOSTAT SYSTEM MA ODOSLE NA ZAKLADNU OBRAZOVKU SO VSETKYMI IKONAMI....na internete som hladal a robil co je tam pisane vymazaval vyrovnavajucu pamat, povolit opravnenia , resetovat , vymazavat a znovu instalovat .... neviem si stym pomoct ... PROBLEM JE ASI V TOM ZE JE TO NAJNOVSIA VERZIA SOFTVERU ANDROID 14.... viete mi s tym niekto pomoct???

bonjovi222
Registrace: 10/2020
Odpověď v diskusním vlákně DNES!

RE: Problem s KODI na amdroid boxe Strong LEAP...

Zkus Systém- Aplikace- Kodi- Oprávnění- Soubory a média- Povolit.

.......

jito
Registrace: 12/2005

@jito

to som skusal vela krat nejde to stale ma to po kliknuti na doplnky vyhodi do zakladu nemozem pokracovat....

MAL NIEKTO TAKUTO SYTUACIU A AKO TO RIESIL ? DAKUJEM SNAD SA NIEKDO NAJDE

bonjovi222

Neřešíš náhodou Stream Cinema?

.......

jito
Registrace: 12/2005

@jito

NIEJE JEDNO CO RIESIM MNE SA NEDA POUZIT V KODI ZIADEN DOPLNOK

bonjovi222

Problemov so spustenim Kodi v Android 14 je viac nez dost, nie je na to nejake vseobecne riesenie. Musis si to vygooglit a skusat co ti zaberie. Reinstalacia, Kodinerds Omega, ina verzia...

UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@black13a

ja som googlil ale nasiel som nic nikde pisane to co sa deje u mna .odskusal som toho vela ..nic nepomohlo.....
Reinstalacia...to je odinstalobvat a znova instalovat??? to som skusal vela krat nepomohlo
Kodinerds Omega.. neviem co je !!
mam skusat instalovat kodi z usb?? DA SA TO ?

bonjovi222

Ano da, samozrejme. Ale skus napr. FB skupinu KODI CZ/SK, tam sa riesia podobne veci.

UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra