Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno DNES!, sekce: Skylink

Modul Technisat CI+ nedekóduje Skylink NEXT

Zdravím, po dlhšej dobe som do TV Sony Bravia vložil Modul Technisat CI+ s kartou Skylink NEXT. V modulu kartu vidím, ale programy nedekóduje. Skúšal som aj v Technisate S1 aj vo VU+ UNO 4K SE. Tiež som vymenil modul, zo skylinku poslali aj zápisy a bez úspechu. Kartu som predplatil dnes na 1 mesiac. Dá sa to nejak vyriešiť alebo kúpiť CAM 803, kde si nie som istý funkčnosťou vo Vučku. Ďakujem za pomoc.

VU+ Uno 4K SE, VTi 15.0.00

olin22
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně DNES!

@olin22

Tak som volal a teta sa prekecla ze sa "prenasali" karty zo "stareho" systemu do noveho a zjavne nieco nezafungovalo, poslal mi zapisy na jeden NEXT a zazracne zacali naskakovat aj ostatne NEXT-y, es ekym som ju mal na linke, vsetko sa "zazrakom" rozbehlo...

Shrek7
Registrace: 2/2013

RE: Modul Technisat CI+ nedekóduje Skylink NEX...

Hm... A ty máš modul Technisat Irdeto? Lebo o takom som nepočul, ale samozrejme tiež neviem všetko o Technisate na 100%.
Moje moduly Technisat vedeli CRW a chvíľu fungovali aj s kartami, ktoré boli IRD s emuláciou CRW. Ale keď SkyLink zmenil komplet kodovanie tak som musel kúpiť IRD modul (v mojom prípade SMIT). Ten funguje dodnes presne ako píšeš s kartou NEXT.

Dagy2
Registrace: 11/2010

@Dagy2

Mám v provozu asi 2 roky od zavedení Irdeta moduly Technisat TechniCrypt irdeto CI+. Někde tu bylo v diskuzi, že je to vlastně Smith, ale jistý si nejsem.

torny
Registrace: 3/2018

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra