DNES!, sekce: Skylink |
|
Sat Skylink na TCLVážení, na TV TCL 55C765 mi nefunguje sat příjem Skylink přes modul CAM803 s kartou Skylink. U detailu karty je vUA/X místo čísla karty Skylink?! Kanály jsou načtené, ale hlásí Zašifrovaný kanál. Jde pouze ČT24. S firmou Skylink to řeším několik měsíců, první modul jsem reklamoval, u druhého je to stejné. Řeší to můj tv opravář, zatím marně.Odzkoušeno i na TCL 43C69K, také Zašifrované kanály. Dle TCL musí být slot CI+ 1.4, to prý CAM803 je ?! Nemáte někdo nějakou radu, kde může být chyba. Domnívám se, že modul s kartou nejsou správně aktivované ?! Podobné téma zde je - Kleiber . |
Havran55
Registrace: 3/2026 Příspěvků: 3 |
DNES! |
|
havran55přesně tenhle problém se řeší v jiné diskusi z 2.2.2026 Jaký modem k TV TLC...,tak si to vyhledej zde v diskusi na parabole. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 845 |
DNES! |
|
havran55sorry,přehlédl jsem tu větu na konci.No tohle je problém asi všech modelu TCL s dekódováním Cam modulu v CI slotu. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 845 |
DNES! |
|
RE: Sat Skylink na TCLvadný tv nečíta modul, reklamujte |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 610 |
DNES! |
|
CAM 803 a TCLŘešil jsem problém i technickou podporou Skylinku, nikoli jen operátorka, a výsledek. Jiný TV a tak to prostě je |
zdeno001
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 161 |
DNES! |
|
@zoly2 tv TCL špatné, to se mi nezdá. Televizory modul s kartou načtou.Info o modulu = Smart CAM803 + operátor Skylink. Info o kartě vUA:X = to je asi špatně |
Havran55
DNES! |
|
RE: Sat Skylink na TCLNa jiném zařízení se číslo karty zobrazí? |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 877 |
DNES! |
|
@Havran55Musíš u niekoho vyskúšať na iných značkách, potom budeš mať jasno.TCL nie sú zlé, ale majú svoje muchy. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 645 |
DNES! |
|
@Frank11Číslo karty se neobjeví ani na druhé tv TCL. Opravář nyní odzkouší na jiném televizoru, asi Samsung |
Havran55
DNES! |
|
@Havran55Však píšem, na inej značke. Ja by som skúsil aspoň na dvoch rôznych značkách. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 645 |
DNES! |
|
RE: Sat Skylink na TCLTelevizi TCL nemám a nikdy jsem neměl. Proto jenom dvě poznámky: 1. není CI slot jako CI slot. Jsou různé verze a kdoví jestli proto i různá nastavení. Opravář?, který nemá v kapse ověřeně fungující modul, není nejspíše profík, ale spíše nějaký amatérský pokusník, jehož závěrům bych věřil jenom s jistou opatrností. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 470 |
DNES! |
|
@TomSeniorNa začátku píše, že první modul reklamoval, nyní řeší druhý, takže mu reklamaci asi uznali. Tak bych raději ten modul vyzkoušel jinde, aby mi tv náhodou neodstřelila můj dobrý. |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 877 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|