Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno DNES!, sekce: Skylink

Sat Skylink na TCL

Vážení, na TV TCL 55C765 mi nefunguje sat příjem Skylink přes modul CAM803 s kartou Skylink. U detailu karty je vUA/X místo čísla karty Skylink?! Kanály jsou načtené, ale hlásí Zašifrovaný kanál. Jde pouze ČT24. S firmou Skylink to řeším několik měsíců, první modul jsem reklamoval, u druhého je to stejné. Řeší to můj tv opravář, zatím marně.Odzkoušeno i na TCL 43C69K, také Zašifrované kanály. Dle TCL musí být slot CI+ 1.4, to prý CAM803 je ?! Nemáte někdo nějakou radu, kde může být chyba. Domnívám se, že modul s kartou nejsou správně aktivované ?! Podobné téma zde je - Kleiber .

Havran55
Registrace: 3/2026
Odpověď v diskusním vlákně DNES!

havran55

přesně tenhle problém se řeší v jiné diskusi z 2.2.2026 Jaký modem k TV TLC...,tak si to vyhledej zde v diskusi na parabole.

HYPER
Registrace: 11/2010

havran55

sorry,přehlédl jsem tu větu na konci.No tohle je problém asi všech modelu TCL s dekódováním Cam modulu v CI slotu.

HYPER
Registrace: 11/2010

RE: Sat Skylink na TCL

vadný tv nečíta modul, reklamujte

zoly
Registrace: 9/2012

CAM 803 a TCL

Řešil jsem problém i technickou podporou Skylinku, nikoli jen operátorka, a výsledek. Jiný TV a tak to prostě je

zdeno001
Registrace: 11/2007

@zoly

2 tv TCL špatné, to se mi nezdá. Televizory modul s kartou načtou.Info o modulu = Smart CAM803 + operátor Skylink. Info o kartě vUA:X = to je asi špatně

Havran55

Na jiném zařízení se číslo karty zobrazí?

torny
Registrace: 3/2018

@Havran55

Musíš u niekoho vyskúšať na iných značkách, potom budeš mať jasno.
TCL nie sú zlé, ale majú svoje muchy.

Frank11
Registrace: 2/2009

@Frank11

Číslo karty se neobjeví ani na druhé tv TCL. Opravář nyní odzkouší na jiném televizoru, asi Samsung

Havran55

@Havran55

Však píšem, na inej značke. Ja by som skúsil aspoň na dvoch rôznych značkách.

Frank11
Registrace: 2/2009

Televizi TCL nemám a nikdy jsem neměl. Proto jenom dvě poznámky: 1. není CI slot jako CI slot. Jsou různé verze a kdoví jestli proto i různá nastavení. Opravář?, který nemá v kapse ověřeně fungující modul, není nejspíše profík, ale spíše nějaký amatérský pokusník, jehož závěrům bych věřil jenom s jistou opatrností.

TomSenior
Registrace: 3/2025

@TomSenior

Na začátku píše, že první modul reklamoval, nyní řeší druhý, takže mu reklamaci asi uznali. Tak bych raději ten modul vyzkoušel jinde, aby mi tv náhodou neodstřelila můj dobrý. :(

torny
Registrace: 3/2018

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra